- Konu Sahibi Azadeatacan
-
Adamın dul olması onu bekar bir erkekten neden farklı kılıyor peki sizce?Ben yazdım dul diye... Neyinden utandınız ki ..
Kadın evli, iş arkadaşı adamda DUL Muş.... Özetle adam kendine bir minik serçe arayışında kadına yaklaşmaya çalışmış ama adam DUL yani bilginiz olsun. Utanmayın bunun için.çünkü adam DUL...
Şimdi şöyle bekar yazmam klavyede 5 karakter yazmamı gerektiriyor dul 3. O yüzden dulu seçiyorum. Hem zamandan tasarruf oluyor hem karakterdenAdamın dul olması onu bekar bir erkekten neden farklı kılıyor peki sizce?
Adamın dul olması onu bekar bir erkekten neden farklı kılıyor peki sizce?
sabahın üçü ve ben sesli güldümŞimdi şöyle bekar yazmam klavyede 5 karakter yazmamı gerektiriyor dul 3. O yüzden dulu seçiyorum. Hem zamandan tasarruf oluyor hem karakterden
Hadi, röfteşambrını giy de uyu sen.Konu sahibi. Sözüm sana..
Eşinle sen tartıştın kkda linçi yiyen benim..
Konu sahibinin dul arkadaşı sözüm sana...
Bock mu vardı evlenip boşanacak hadi boşandın DUL halinle utanmadın mı konu sahibine asılmaya...
Konu sahibinin eşi sözüm sana...
Kıyamam sana. . Asil ve kibar insan.
Konuya yorum yapan kk üyeleri sözüm size..
DUL dur o DUL..
Bence de Katibim. Güzellik uyku saatim hiç oldu zaten. İyi gecelerHadi, röfteşambrını giy de uyu sen.
sen de körükle gidiyosun bacım
Piraye onu yazması çok uzun sürüyor. Dul çok pratik.sen de körükle gidiyosun bacımşu dakkadan sonra tünelin ucu bomb.. bir yere çiķacak belli oldu ben yavaş yavaş uzuyorum izninle
Not: dul out, evlenip boşanmış kişi in
Esimin yaninda o kisiye MSJ yaz.Deki,bundan sonra bana bisey yazma kardesim,esim yazdiklarimizi okuyup yanlis anladi.Kimse yuzunden esimi kirmak istemem.Her ne kadar niyetimiz kotu olmasada ,esim karisini yuzunden bile kiskanan biri.kusura bakma. Belki ,aranizda bisey olmadigina bu sekilde dawranarak kurtulursunuz durumdan .AMA birdahada erkek olan kisiler le hicbir sekilde yazismayin.Numaranizida vermeyin.Yuvanizdan degerli degil, hicbiris.Haklı olduğunu bende kabul ediyorum aramızın düzelmesi için tavsiye istiyorum
Adam seni seviyorum demiş yanlıl mu okudum?Merhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirimyuvamız dagılmak üzere
Dogru okumussun.ewet Seni seviyorum yazmis, bayan da seviliyorsun .Sanirim civik bi karakter adam.Bayanin cvbi o sekilde yazmasi degil, uyarmasi lazimdi.Yada engellemesi.Adam belkide hafiften yokladi bayani.Adam seni seviyorum demiş yanlıl mu okudum?
Konu sahibine bunu rahatca söylemeye cesaret edebildiğine göre bu hikayede tek cıvık adam değil. Konu sahibinin cevabı da bunu doğruluyor. Sert çıkmak yerine seviliyorsun demiş.Dogru okumussun.ewet Seni seviyorum yazmis, bayan da seviliyorsun .Sanirim civik bi karakter adam.Bayanin cvbi o sekilde yazmasi degil, uyarmasi lazimdi.Yada engellemesi.Adam belkide hafiften yokladi bayani.
Aynen aynen bende gondere bastiktan sonra dedim keske bunuda yazsaydim diye.Konu sahibine bunu rahatca söylemeye cesaret edebildiğine göre bu hikayede tek cıvık adam değil. Konu sahibinin cevabı da bunu doğruluyor. Sert çıkmak yerine seviliyorsun demiş.
Ben olsam isiKonuya cevap veren herkeze teşekkür ederim
Eşimle tartışana kadar bende farkında değildim sonra konuşmaları okuyunca saçmaladığımın farkına vardım seni seviyoruma şöyle geldi lanet adamın verdiği işi yaptım bunun karşılığında cevap olarak söyledi flörtleşme değil neden bu şekilde yazıştığımın cevabını kendim bile bulamıyorum istifa edebilirim dedim eşimde gerek olmadığını bir daha böyle birşey olursa tek bir kelime bile kurmayacağını söyledi boşanacağını belirtti benim sorum eşimin güvenini tekrar nasıl kazanabilirim şüphelerini nasıl giderebilirim di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?