Eşimle tartıştık işin içinden çıkamıyorum

Adamın dul olması onu bekar bir erkekten neden farklı kılıyor peki sizce?

Adamın dul olması onu bekar bir erkekten neden farklı kılıyor peki sizce?
Şimdi şöyle bekar yazmam klavyede 5 karakter yazmamı gerektiriyor dul 3. O yüzden dulu seçiyorum. Hem zamandan tasarruf oluyor hem karakterden

Uyarildiginiz halde bu sekilde mesajlasma ilginc yani.Esiniz hakli .Valla benim esim olsa beni mahvederdi herhalde...okul arkadaslarimla kurdugumuz bir grupta bir arkadas ortaya bir mesaj atti diye gruptan cikarttirdi zorla....Valla isin zor

denizaslim evet , hadi açıkla bakalım
P piraye yine zamanda geriye dönsem DUL yazarım. Pişman değilim. Özgür düşünce engellenemez. Tek pişmanlığım kalın puntolarla yazıp etrafını emojilerle süslememektir..

Yeminimi bozdum da geldim ulen bekar değil DUL dur o DUL....

Son düzenleme:
Konu sahibi. Sözüm sana..
Eşinle sen tartıştın kkda linçi yiyen benim..

Konu sahibinin dul arkadaşı sözüm sana...
Bock mu vardı evlenip boşanacak hadi boşandın DUL halinle utanmadın mı konu sahibine asılmaya...

Konu sahibinin eşi sözüm sana...
Kıyamam sana. . Asil ve kibar insan.

Konuya yorum yapan kk üyeleri sözüm size..
DUL dur o DUL..

Hadi, röfteşambrını giy de uyu sen.

sen de körükle gidiyosun bacım şu dakkadan sonra tünelin ucu bomb.. bir yere çiķacak belli oldu ben yavaş yavaş uzuyorum izninle

Not: dul out, evlenip boşanmış kişi in

sen de körükle gidiyosun bacım şu dakkadan sonra tünelin ucu bomb.. bir yere çiķacak belli oldu ben yavaş yavaş uzuyorum izninle

Not: dul out, evlenip boşanmış kişi in
Piraye onu yazması çok uzun sürüyor. Dul çok pratik.

Karakterden de kısmasam. Aynı anda o kadar konuya yetişemem ki. Olayın pük noktası bunlar zaten...

Sabah odaya müdür geliyor selamün aleyküm diyor adama as diyorum. As mı diyerek yüzüme bakıyor. Size daha çok as diyorum ... Mis gibi anlaşıyoruz. Benim gibi zamandan tasarruf eden personel arasa bulamaz

Hadi herkese iyi geceler.. dağılalım

Haklı olduğunu bende kabul ediyorum aramızın düzelmesi için tavsiye istiyorum
Esimin yaninda o kisiye MSJ yaz.Deki,bundan sonra bana bisey yazma kardesim,esim yazdiklarimizi okuyup yanlis anladi.Kimse yuzunden esimi kirmak istemem.Her ne kadar niyetimiz kotu olmasada ,esim karisini yuzunden bile kiskanan biri.kusura bakma. Belki ,aranizda bisey olmadigina bu sekilde dawranarak kurtulursunuz durumdan .AMA birdahada erkek olan kisiler le hicbir sekilde yazismayin.Numaranizida vermeyin.Yuvanizdan degerli degil, hicbiris.

Adam seni seviyorum demiş yanlıl mu okudum?

Dogru okumussun.ewet Seni seviyorum yazmis, bayan da seviliyorsun .Sanirim civik bi karakter adam.Bayanin cvbi o sekilde yazmasi degil, uyarmasi lazimdi.Yada engellemesi.Adam belkide hafiften yokladi bayani.
Konu sahibine bunu rahatca söylemeye cesaret edebildiğine göre bu hikayede tek cıvık adam değil. Konu sahibinin cevabı da bunu doğruluyor. Sert çıkmak yerine seviliyorsun demiş.

Konuya cevap veren herkeze teşekkür ederim
Eşimle tartışana kadar bende farkında değildim sonra konuşmaları okuyunca saçmaladığımın farkına vardım seni seviyoruma şöyle geldi lanet adamın verdiği işi yaptım bunun karşılığında cevap olarak söyledi flörtleşme değil neden bu şekilde yazıştığımın cevabını kendim bile bulamıyorum istifa edebilirim dedim eşimde gerek olmadığını bir daha böyle birşey olursa tek bir kelime bile kurmayacağını söyledi boşanacağını belirtti benim sorum eşimin güvenini tekrar nasıl kazanabilirim şüphelerini nasıl giderebilirim di

Ben olsam isi

Esin zaten bastan beri rahatsizmis o kisiden.E uyarmis da Seni.Boylede bi talihsizlik yasanmis.Patron sanirim.Ama ,sen o isyerinde kaldigin surece, esinin aklinda acaba olur.Sen iyisi,mumkunse isini degistir.Baska yerde calis.Hani derler ya,sinek kucuk ama mide bulandirir.O misal yani.Gercekten ,patron da olsa, is Arkadasi da olsa erkek olan hickimseye verme telefon numarani.Esinde zamanla affeder.Sen iyi niyetlide Olsan, erkekler biz gibi degiller. Bizde esimizin boyle bir yazismasini gorsek kiyameti kopaririz.Nerden buluyo o cesareti deriz.Seven kiskanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…