Eşimle tartıştık konu yalan söylemesi

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Birkaç gün önce konu açmıştım eşimin iyi yönlerini de yazmıştım. Ama malesef pazar günü bana yalan söyledi. Küçük bir yalan gerçeğini söylese tepki vermeyeceğim normal karşılayacağım bir şey. Üstüne gidip ısrar edince üste çıktı bağırdı çağırdı işe gitti. Sonra aradı yeter artık bıktım babanla konuşacağım dedi. Her seferinde küçük çocuk gibi babama şikayet etmesinden nefret ediyorum 34 yaşındaki adamın. Ona göre babam çok iyi bir ara bulucu, haklıyı haksızı mükemmel bir şekilde ayırt edebilen basımızda büyük birisiymiş sebep buymuş.
İtiraf etmiyor hala inkar ediyor. Yalandan nefret ediyorum ve ben ona aylar önce bir konuşma yapmıştım bana küçükte olsa yalan söyleme diye ve söz vermişti.
Her neyse. suçlu olduğu için tartışmayı büyüttü. Eve gelmeyeceğini karşı karşıya gelirsek büyüteceğimizi söyledi. Bende sen gel eve ben gidiyorum dedim. Ki zaten ablama gelecektim. Akşam enişteme mesaj atmış oradamı diye eniştemde evet demiş. Tamam yazmış. Ben ablamda kaldım arayan soran yok. Bu 4 aylık evlilikte yolunda gitmeyen, içime sinmeyen şeyler var. Her yolu denedim adama tatlı dil güler yüz kâr etmiyor. Yoruldum soğudum ne yapacağım bilmiyorum

Merhaba,

Sizin evlenmeden önce birbirinizi tanıma süreciniz ne kadardı acaba? Sanki hem yaş farkınız fazla, hem de bu adamla çok tanımadan evlenmişsiniz gibi.

Nasıl bir yalan söyledi?

sizin konularınız da çok olmaya başladı bence. her olay için konu açıyorsunuz. zaten adamın ne olduğu belliymiş. 4 aylık evlilikte adama kapı açmamalar, evi terkedip enişteye bile duyurmalar. siz de sağlıklı süreç yönetemiyorsunuz, eşiniz de yürütemiyor. aldattı da mı evi terkediyorsunuz yani nedir bu yalan ?

Merhaba,

Sizin evlenmeden önce birbirinizi tanıma süreciniz ne kadardı acaba? Sanki hem yaş farkınız fazla, hem de bu adamla çok tanımadan evlenmişsiniz gibi.

Nasıl bir yalan söyledi?
Ben ablasıyla görüşmüyorum. Ablası elini kesmiş onu acile götürmüş. Götürdüm dese sanki Ben bir şey diyeceğim. Ben evdeydim aradım nerdesin dedim hastanenin oralarda bir yerdeyim dedi. Sonra ablasının durumu ortaya çıktı. Bende sen götürdün neden yalan söylüyorsun dedim. Üste çıktı bağırıyor ben götürmedim komşusu götürmüş diye. Hastanenin oralarda ne işin vardı diyorum cevap yok. Aramızda 9 yaş var. Tanıdıklar aracılığıyla tanıştık arada hatrı sayılır Kişiler vardı çok da araştırdık. Kimseden kötü bir şey duymadık ayrıca uzunca bir tanıma dönemi geçirdik.

Çok olmaya başladıysa okuyup yorum yapmayın zorla değil. Burda bir konu sınırlaması yok.

Çok ciddi bi yalan yok; sizden çekindiği için saklamaya çalışmış, mantıklı düşünememiş. Siz sorguladıkça hastanelik bir durumu bile olsa ablanla görüşemezsin gibi algılamış olabilir.

Hemen sinirinizle hareket etmeyin. Konuşmak için olayın üzerinden biraz zaman geçmesini, durulmasını beklemek daha mantıklı.

Ev terketmek vs çok gereksiz olmuş.

Saygı kalmamıs evliliğinizde
Dahada nasıl toparlarsınız hic bir fikrim yok

ablasıyla görüşmeme sebebiniz ne bilmiyorum ama ablasını acile götürdü diye kızacaksanız ben adamın yerinde olsam ben de yalan söylerim. ki nefret ederim yalandan ama sağlık söz konusuyken bile size söyleyemeyeceğini hissediyorsa sizde de hata vardır.

Kendisi ablasıyla görüşüyor normalde. Ve ben buna karışamam. Ama eşim en ufak bir seyde yalan söylemeye meyilli

Benim kızdığım ben üsteledkce yalanına devam etmesi. Bana s.git diye bi kelime kullandı

Küfür kabul edilmez de, işte üstelediğiniz için mi yalan söylüyor, yoksa hiç gereksiz yere yalanlar söyleyen biri mi onu anlamaya çalıştım.
Birkaç ufak yalanını daha yakaladım. Muhtemelen ben kızarım diye. Vallahi bende anlamadım tek merak ettiğim bundan sonraki süreç

Neden iletişim kurmayı denemiyorsunuz ?
Dört aylık evlilikte , ablada kalmak da nedir ;
Ki ortada şiddet yok , aldatma yok.
Oturup konuşmak şu yaptıklarınızdan çok daha kolay bi eylem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…