- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Eski konularımda var ben bir haftalık evliyken aldatıldığımı öğrendim ve bir şans verdim. Yeni yeni güvenimi toparlarken yine ufak tefek yalanlara başladı. İletişim kurmayı deneyerekten konuyu açtım ama kendisi bağırıp çağırıp tartışmaya döndürdüNeden iletişim kurmayı denemiyorsunuz ?
Dört aylık evlilikte , ablada kalmak da nedir ;
Ki ortada şiddet yok , aldatma yok.
Oturup konuşmak şu yaptıklarınızdan çok daha kolay bi eylem...
Eski konularımda var ben bir haftalık evliyken aldatıldığımı öğrendim ve bir şans verdim. Yeni yeni güvenimi toparlarken yine ufak tefek yalanlara başladı. İletişim kurmayı deneyerekten konuyu açtım ama kendisi bağırıp çağırıp tartışmaya döndürdü
Nişanlıykn aldatmış ah ah keşke önceden görseydim diye kendimi yiyip bitiriyorum. Çocuk diye deliriyor bilhassa yaşım geçiyor diyor ama ben kesinlikle istemiyorum1 haftalik evliyken insan eşini aldatir mi yahu?
Size tek diyecegim düzelir diye ÇOÇUK yapmayin...
Birkaç gün önce konu açmıştım eşimin iyi yönlerini de yazmıştım. Ama malesef pazar günü bana yalan söyledi. Küçük bir yalan gerçeğini söylese tepki vermeyeceğim normal karşılayacağım bir şey. Üstüne gidip ısrar edince üste çıktı bağırdı çağırdı işe gitti. Sonra aradı yeter artık bıktım babanla konuşacağım dedi. Her seferinde küçük çocuk gibi babama şikayet etmesinden nefret ediyorum 34 yaşındaki adamın. Ona göre babam çok iyi bir ara bulucu, haklıyı haksızı mükemmel bir şekilde ayırt edebilen basımızda büyük birisiymiş sebep buymuş.
İtiraf etmiyor hala inkar ediyor. Yalandan nefret ediyorum ve ben ona aylar önce bir konuşma yapmıştım bana küçükte olsa yalan söyleme diye ve söz vermişti.
Her neyse. suçlu olduğu için tartışmayı büyüttü. Eve gelmeyeceğini karşı karşıya gelirsek büyüteceğimizi söyledi. Bende sen gel eve ben gidiyorum dedim. Ki zaten ablama gelecektim. Akşam enişteme mesaj atmış oradamı diye eniştemde evet demiş. Tamam yazmış. Ben ablamda kaldım arayan soran yok. Bu 4 aylık evlilikte yolunda gitmeyen, içime sinmeyen şeyler var. Her yolu denedim adama tatlı dil güler yüz kâr etmiyor. Yoruldum soğudum ne yapacağım bilmiyorum
Ben ablasıyla görüşmüyorum. Ablası elini kesmiş onu acile götürmüş. Götürdüm dese sanki Ben bir şey diyeceğim. Ben evdeydim aradım nerdesin dedim hastanenin oralarda bir yerdeyim dedi. Sonra ablasının durumu ortaya çıktı. Bende sen götürdün neden yalan söylüyorsun dedim. Üste çıktı bağırıyor ben götürmedim komşusu götürmüş diye. Hastanenin oralarda ne işin vardı diyorum cevap yok. Aramızda 9 yaş var. Tanıdıklar aracılığıyla tanıştık arada hatrı sayılır Kişiler vardı çok da araştırdık. Kimseden kötü bir şey duymadık ayrıca uzunca bir tanıma dönemi geçirdik.
Yaaa. Eşiniz sorun yaratırsınız yada üzülürsünüz diye yalan söylemiştir... Çok büyütüyorsunuz.. Mükemmel adam yok bilginize.Ben ablasıyla görüşmüyorum. Ablası elini kesmiş onu acile götürmüş. Götürdüm dese sanki Ben bir şey diyeceğim. Ben evdeydim aradım nerdesin dedim hastanenin oralarda bir yerdeyim dedi. Sonra ablasının durumu ortaya çıktı. Bende sen götürdün neden yalan söylüyorsun dedim. Üste çıktı bağırıyor ben götürmedim komşusu götürmüş diye. Hastanenin oralarda ne işin vardı diyorum cevap yok. Aramızda 9 yaş var. Tanıdıklar aracılığıyla tanıştık arada hatrı sayılır Kişiler vardı çok da araştırdık. Kimseden kötü bir şey duymadık ayrıca uzunca bir tanıma dönemi geçirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?