Eşimle tartıştık konu yalan söylemesi

Neden iletişim kurmayı denemiyorsunuz ?
Dört aylık evlilikte , ablada kalmak da nedir ;
Ki ortada şiddet yok , aldatma yok.
Oturup konuşmak şu yaptıklarınızdan çok daha kolay bi eylem...
Eski konularımda var ben bir haftalık evliyken aldatıldığımı öğrendim ve bir şans verdim. Yeni yeni güvenimi toparlarken yine ufak tefek yalanlara başladı. İletişim kurmayı deneyerekten konuyu açtım ama kendisi bağırıp çağırıp tartışmaya döndürdü

1 haftalik evliyken insan eşini aldatir mi yahu?
Size tek diyecegim düzelir diye ÇOÇUK yapmayin...

1 haftalik evliyken insan eşini aldatir mi yahu?
Size tek diyecegim düzelir diye ÇOÇUK yapmayin...
Nişanlıykn aldatmış ah ah keşke önceden görseydim diye kendimi yiyip bitiriyorum. Çocuk diye deliriyor bilhassa yaşım geçiyor diyor ama ben kesinlikle istemiyorum

Sanırım sizin probleminiz iletişim eksikliği. Hatta bence tüm yeni evliliklerde sorun bu iletişimsizlik ve bir tarafın baskın ve haklı çıkma çabası. Bu benim içinde geçerliydi geçti çok şükür. Haksız olsanız ne olur? Göz ardı edilmesi gerekenleri görmezden gelmek gerektiğimiz düşünüyorum.
İnsanlar ne hissettiğini anlatmak yerine kavgaya tutuşuyor. Hayır bir olayın size ne hissettirdiğini anlatmanız lazım haklı olmak Veya baskın çıkmak için değil sizde ne hissettirdiyse bunu karşıya güzel bi dille geçirmek lazım.

Sinir anında susmayı öğrenmek ve üstelememek benim bu hayatta öğrendiğim en önemli şey.
Uzaklaşmak güzel sakinleşmek için ama ayrı kalmayı doğru bulmuyorum tabi ama bu sizin tercihiniz.

Esiniz iletişim yollarını tıkıyor.
Siz de çok konuşuyorsunuz sanırım.erkekler buna dırdır diyor.kisa öz konusun kararlı olun.

Evi terk etmek yanlış. Boşanma raddesi en gelince olacak bir durum. Eşinizin de babanıza şikayet etmesi çok saçma. Küçük çocuk musunuz siz?
Sorunlarınıza çok yanlış yollardan çözüm arıyorsunuz. aile terapistine gidin.

Düzelme Olmazsa da bu şekilde devam edeceğini sanmıyorum..

Kuzum sen eşinin nişanlılık döneminde bir kadınla yaptığı cinsel içerikli konuşmayı unutamiyor ve sindiremiyorsun.Nasil soylesem "büyü bozuldu" gibi birşey

Yalandan ziyade sorgudan dırdırdan bıkmış bi adamın geçiştirme politikaları gibi geldi.Yani ablasını götürür götürmedi bu kadar basit bi mevzuyu bile dallandırıp budaklandırmak ?

İnsan eşinde herseyden önce huzur arar zaten yeni evli olmana rağmen ablası ile görüşmeyecek bi baskınlıkta bi kadınmışsın, bırak su adamı huzur ver bence .

Adam yalan söylememiş hastanenin oradayım demiş

Çok fazla baskın olmaya her adımdan haberdar olmakta kalkıyorsunuz

4 ayda herşey sizden sorulsun vs istiyorsunuz ki bu hatalı

Daha yeni evlisin ama bilmen lazim... sana kotu davranmis da olsa o esinin ablasi.. ve tabi ki saglik soz konusu oldugunda yaninda olmasi lazim... ha yalan soylemesi olmamis.. ama yalani da demek ki kizacagini bildigi icin soylemis... mesela ablamla esimin arasi kotu diye ben neden gorusmim ablamla tabi esimi zorlamam bu konuda gorus filan diye ama ben iletisimimi koparmam yani ciddi bir sorun olur o zamn hakli olan tarafi savunurum korurum...

Bence sizde çok abartıyorsunuz gerçekten büyük bir sorun olduğunda evi terk etseniz aman o hep gidiyor diyecek kim yalan söylemiyor bu hayatta belkide onu yalana siz ittiniz ablasını hastaneye götürse ne olucak sanki biraz birbirinizi rahat bırakın bu kadar sıkmaya gerek yok

Babanıza kendi yediği halti da anlatsa ya. Aldattığıni. Ama siz de biraz baskicisiniz sanki. O rahatlığı verseniz neden yalan soylesin?

Suç sizde, ablası tabi ki götürecek hastaneye. Komşudansa eşinizin götürmesi daha doğru. Sizden çekindiği için söylememiş olabilir yada gerçekten komşu götürdü eşin öğrenince görmeye gitti. Büyütülecek birşey yok ortada. Bir insana baskı yaparsanız yalan söyler, çocuklar için de bu böyle. Evi terketmemiz de hiç doğru değil, bunlar evliliği yıpratır.

Madem aldattığını öğrendiğin halde devam ediyorsun her durumda bunu hatırlayıp kendini öfkeyle doldurma.

Yalan meselesine gelince yalan bir karakter mevzusudur ama bazen karşı tarafın tepkileri de buna teşvik edebilir. Dediğim gibi devam etmeyi seçtiysen yalanının kavgayla değil iyilikle önünü kes. Ben olsam ablamı komşu götürmüş ben götürmedim dediğinde yaa keşke sen götürseydin kardeşsiniz. Ablana söyle bir daha ihtiyacı olduğunda seni arasın. Benim konuşmamam ayrı sizin kardeşliğiniz ayrı gibi şeyler derdim. Ya da sakince hiiiiç kavga etmeden hayatım biliyorum senin götürdüğünü ve benim için hiç sorun değil ablan sonuçta. Hayır diyemezdin elbette. Zaten öylesi yakışmazdı. Rica ediyorum bir daha böyle küçük şeyler için yalan söyleme kırılıyorum, güvenim sarsılır vs tarzında konuşmalar yapıp karşındakine “aslında yalan söylememi gerektiren bir durum yokmuş” dedirtmen lazımdı.

Seni gaza getiren mesajlara da sana hata yapmışsın diyen mesajlara da ayrı ayrı eşinin başka bir hatasını anlatıyorsun. Sevmediğini gösteriyorsun bence. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler. Sana küfürlü bir şekilde git demiş tamam çok çok ayıp ama insan ablasına yardım etti diye o kadar tepki görüyorsa sinirlenmesi normal.

Şimdi deme ben götürmesine kızmadım diye. Bence kendini kandırmak olur. Kızıp kızmayacağını en iyi eşin bilirdi ki bildiği için götürmedim demeyi seçmiş. Öyle olmasa bile adamın gözünde imajın bu. Sen böylesin. Herşeyden sorun çıkaran, kardeşine yardıma bile kızan birisin. Eğer boşanmayacaksan önce bu imajını düzelt duruşunu düzelt. Baktın devam ediyor yalana o zaman karakter meselesi dersin.

Ne sadece sen suçlusun ne de sadece eşin. Ama bu kadar kısa zamanda bu kadar büyük sorunlar oluyorsa üst üste bu demektir ki siz bir yerde hata yapıyorsunuz. O hatayı birlikte bulun ve çözün. Böyle internet sitelerinde hiç tanımadığın insanlardan evliliğin için fikir isteyerek, dertleşerek ömür mü geçer? Ayrıca aileleri karıştırmayın kavgalarınıza. Ne ayıp şey. Evlenecek kadar büyüyüpte hala küçük çocuklar gibi düşünce anne baba diye koşmayın.

Bence evde de değil dışarda bir yerde yemek ısmarlamayı teklif et. Oturun konuşun düzgünce. Gerekirse bir uzmandan yardım alın. Yolun çok başındasınız. Hayatı kendinize yazık etmeyin. Umarım herşey yoluna girer.

Bence ikinizde evliliğe hazır insanlar değilsiniz eşiniz gibi tıpkı sizde durumu yönetemiyorsunuz gibi geldi bana.

Yaaa. Eşiniz sorun yaratırsınız yada üzülürsünüz diye yalan söylemiştir... Çok büyütüyorsunuz.. Mükemmel adam yok bilginize.

Bazi seyleri duyma gorme hemen evmi terk edilirki? Bide bu sikayet konusu butun erkeklerde var sanirim benimkide ben sigara icerken (babam yok annemde biliyo sigara ictigimi) dayini yengeni ariycam soyliycem diyodu selamda soyle diyodum sanki korkuyorum gibi guya tehtid ediyo delilermi ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…