Merhaba hanımlar yaklaşık 3 gün öncesinde eşimle tartıştık ve 3 gündür konuşmuyoruz nedeni ise ufak birşeyden rahatsız oldum ve bunu dile getirdim bir daha yapma lütfen diye o da benimle ılımlı konuşmak yerine inatlaştı pek kale almadı yani inatlaşınca bende konuşmadım ertesi sabah küs olduğum için kahvaltı hazırlamadım ama akşam yemekleri hazırlayıp işten eve geldiğinde aç mısın yemek hazırlayayım mi diye sordum o da 3 gün boyunca evde yemek yemedi en son dün akşam bana bir daha yemek hazırlarken kendine hazırla ben yemeyeceğim artık dedi bende neden diye sordum ona kahvaltı hazırlamadığımı tüm gün aç dolandığını keyfime göre davrandığımı söyledi bende ona durumu anlattım tekrar rahatsız olduğum konuyu sana ilettim ama sen benimle inatlaştın diye ama resmen sağır olmuş beni duymuyor takmış sabah kahvaltı hazırlamamama biraz tartıştık kalktı elinde çay bardağı ve tabağı vardı mutfağa giderken duvara fırlattı kapıları çat diye vurmaya başladı bende sakin ol kendine gel dedim ama bu sefer giyinme odasına gidip sepetleri yumrukla parçaladı kapılara yumruk attı bende yangına körükle gitmemek için sustum acıkcası çok şaşırdım ve üzüldüm ilk defa böyle birşey oldu normalde böyle şeyler yapmaz ama ne yalan söyleyeyim korktum da bana sıra gelir diye sonuçta haberleri görüyoruz neyse ben çok kırgınım çok şaşkınım konuşamıyorum beni anlamıyor bir noktaya takılmış boşuna o kadar sinir yaptı bende diyorum ki acaba ailemin yanına başka şehire gitsem bir kaç günlüğüne iyice yangına körükle gitmiş olur muyum konuşmuyoruz da ne yapcam bilemedim bana akıl verir misiniz