Eşimle tartıştık ne yapacağımı bilemedim

O kadar saçma sapan mevzulardan buraya nasıl geldiniz ? Kapı yumruklamak ne ya çok ayıp. Sizinde kahvaltı hazırlamamanız yanlış. Çok büyük bir olay değilmiş çünkü. Karşılıklı inatlaşmalarla birbirinize saçma sapan davranmışsınız. Baba evine sakın gitme olay farklı boyutlara girer
Ne alaka ya kahvaltı hazırlamak zorunda mı? Hele ki adamın bütün gün aç dolandım demesi falan 5 yaşında gibi çok komik.

Ne alaka ya kahvaltı hazırlamak zorunda mı? Hele ki adamın bütün gün aç dolandım demesi falan 5 yaşında gibi çok komik.
Kahvaltı hazırlamak zorunda değil bu kadının görevi de değil. Adam verdiği tepkiden sonra zaten zıkkım yesin. Yalnız öncesinde Her zaman hazırladığı icin basit inatlaşmalarla rutinini bozmasına gerek olmadığını söyledim. Adam icin ayrı kadın icin ayrı yorum yaptım. Konuya yorum yazın mesajlardan farklı fikirlerden alıntılanmaya gerek yok. Bu platform bunun icin var.

Esinde ofke kontrolu yok. Orayi burayi yumruklamasi normal degil. Iktidar savasina girmis. Ona birsey soylenmesi, elestirilmek belki ki hosuna gitmiyor. Muhtemelen kendini mukemmel goruyor. Ortami geren, kusluk yaparak huzuru bozan o. Muhtemelen her javgada bu tavri akacaktir ve hep alttan almasi gereken siz olacaksiniz. Bunu yapnayin, onunu alamazsiniz. Biterse de bitsin. Birsey yapmayin, ugrasmayin.

Kahvaltı hazırlamak zorunda değil bu kadının görevi de değil. Adam verdiği tepkiden sonra zaten zıkkım yesin. Yalnız öncesinde Her zaman hazırladığı icin basit inatlaşmalarla rutinini bozmasına gerek olmadığını söyledim. Adam icin ayrı kadın icin ayrı yorum yaptım. Konuya yorum yazın mesajlardan farklı fikirlerden alıntılanmaya gerek yok. Bu platform bunun icin var.
Alıntılamak yasaktır diye bir şey yok

Merhaba hanımlar yaklaşık 3 gün öncesinde eşimle tartıştık ve 3 gündür konuşmuyoruz nedeni ise ufak birşeyden rahatsız oldum ve bunu dile getirdim bir daha yapma lütfen diye o da benimle ılımlı konuşmak yerine inatlaştı pek kale almadı yani inatlaşınca bende konuşmadım ertesi sabah küs olduğum için kahvaltı hazırlamadım ama akşam yemekleri hazırlayıp işten eve geldiğinde aç mısın yemek hazırlayayım mi diye sordum o da 3 gün boyunca evde yemek yemedi en son dün akşam bana bir daha yemek hazırlarken kendine hazırla ben yemeyeceğim artık dedi bende neden diye sordum ona kahvaltı hazırlamadığımı tüm gün aç dolandığını keyfime göre davrandığımı söyledi bende ona durumu anlattım tekrar rahatsız olduğum konuyu sana ilettim ama sen benimle inatlaştın diye ama resmen sağır olmuş beni duymuyor takmış sabah kahvaltı hazırlamamama biraz tartıştık kalktı elinde çay bardağı ve tabağı vardı mutfağa giderken duvara fırlattı kapıları çat diye vurmaya başladı bende sakin ol kendine gel dedim ama bu sefer giyinme odasına gidip sepetleri yumrukla parçaladı kapılara yumruk attı bende yangına körükle gitmemek için sustum acıkcası çok şaşırdım ve üzüldüm ilk defa böyle birşey oldu normalde böyle şeyler yapmaz ama ne yalan söyleyeyim korktum da bana sıra gelir diye sonuçta haberleri görüyoruz neyse ben çok kırgınım çok şaşkınım konuşamıyorum beni anlamıyor bir noktaya takılmış boşuna o kadar sinir yaptı bende diyorum ki acaba ailemin yanına başka şehire gitsem bir kaç günlüğüne iyice yangına körükle gitmiş olur muyum konuşmuyoruz da ne yapcam bilemedim bana akıl verir misiniz
Bu erkekler düz mantık Evet kahvaltı hazır olmadı ama neden? Sanki durduk yere hep kendileri haklıdır. Bencede üstüne gitmeyin sız sorunca belliki havalara girmiş evdende ayrılmayın bu daha çok soğukluk demek. Mutlaka sakınlesecek o zaman alır karşına konuşursun. Aç gitmeyi gururuna yedırememişki tabak çanak kırıyo

Zorunda değil ama her gün yaptığın işler bir süre sonra görevinmiş gibi algılanır. Konu sahibi de kızgınlığından hazırlamamış kahvaltıyı belli ki, bir anda zorunda mıyım diye düşünecek değil.

Ya arkadaşım ne rolü yerim kadın erkek rolünü kadın beni dövecek diye korktum diyo hala rol diyorsunuz. Adam delirince kadın dayak yiyecek diye korkmuş sizin derdiniz kadın erkek rolü mü? Burada role takılıp kadına suç bulan sizsiniz zaten.

Ayrıca kimi delirtmişim genelde çıldırıp banlanan ben oluyorum çünkü sizde de olduğu gibi. İnanılmazsınız hakikaten.
Tamam canım , en haklı sensin, ben yanlışım ... Tam olarak ne istiyorsun benden ? Söyle onu yapayım...

ya kızlar kuzulkurt yesın su nalet adam yuzunden tartısmayın :(
hepımız haklıyız tek haksız o adam kesın yemıs şişmiş gobegını kasıya kasıya yan devrılmıs yatıyordur sız burda tartısırken

ya kızlar kuzulkurt yesın su nalet adam yuzunden tartısmayın :KK43:
hepımız haklıyız tek haksız o adam kesın yemıs şişmiş gobegını kasıya kasıya yan devrılmıs yatıyordur sız burda tartısırken
Yok ben pes ettim tartışacak bir şey yok. suçluyum kabul ettim , uğraşmak istemiyorum.

Tamam canım , en haklı sensin, ben yanlışım ... Tam olarak ne istiyorsun benden ? Söyle onu yapayım...
Canınızın sağlığı ne isteyeyim sizden. Sadece pozitif ayrımcılığı kadınlara gösterelim istiyorum daha çok belki kendimi sert ifade ediyorum belki değil. Haklı çıkmaya çalışmak gibi bi derdim yok yani çıksam ne olur çıkmasam ne olur. Bu kadar önemsediğim bi yer değil burası. Herkes için zor bi gün zaten daha fazla tartışmak istemiyorum sizinle anlaşamıyoruz bu konudaki belli ki . Sağlık olsun ne yapalım. İyi geceler.

Tartıştığınız mevzu bana göre mevzu bile değil.. Evet uyarmanız çok mantıklı da bu kavgaya nasıl dönüşüyor orası enteresan..

Diğer mevzuya gelince hadi siz kahvaltı hazırlamadınız bu adam yatak döşek yatan felçli mi de aç aç gezmiş falan 😂eli kolu tutmuyor muymuş kahvaltısını hazırlayamaz mıymış?? Nasıl alışmışsa demek ki...

En nefret ettiğim şeyde biriyle tartışırken oralara buralara vurup birşeyleri atmak fırlatmak... Hem çok terbiyesizce bir hareket hem de karşımdaki biri böyle yapsa o vurduğu duvarlar sanki benmişim gibi geliyor, atıp fırlattığı şeyleri de sanki kafama fırlatmış gibi geliyor.. Çok aptalca ve terbiyesizce çok çirkin bir durum.. Benim eşim de bir kez yaptı bana kızıp torpidoya vurmuştu ve o an arabayı durdurup aşağı inmesini söylemiştim onu yolda bırakıp ağlaya ağlaya tek başıma eve döndüm.. Ve 2 gün asla onunla konuşmadım 3 yıldır evliyiz ilk kez konuşmamazlık yaptık hemde 2 gün.. Çok zoruma gitmişti.. Hatta şuan düşündüm yine zoruma gitti.. Böyle içimden ona tek bir kelime etmek gelmemişti o kadar kırılmıştım.. Ama öküz kocam yaptığı hareket değil de tartışma mevzumuz yüzünden ona tavırlı olduğumu düşündü falan.. Neyse konunuzu işgal ettim kusura bakamayın.. Ne kadar kırıldığınızı anlıyorım ama evinizde kalın ve sakin kalın.. Bir taraf yükseldiğinde diğer taraf sakin kalıp daha sonra yapacağını yapmalı bence.. Ben öyle yaptım mesela ve eşim sonunda çok pişman oldu.. Sizinki de anlayacaktır.. Ailenizin yanına falan gitmeyin bence..

Valla ben eşime işe giderken kahvaltı hazırlamıyorum 14 senedir.Sabahın köründe kalkmam gerek evden eşim 7de çıkıyor.Ben 6 da kalkıp kahvaltı hazırlamam gerekiyor işe yetışmesi için..Bana eşim gerek yok dedi hem sen sabahin köründe kalkma hemde benim sabah sabah iştahım olmuyor dedi.Orda birşeyler yiyorlar arkadaşlarıyla birlikte çayla..
Bu gibi şeyler kadına dayatılamaz.Kendi isteğin ile yaparsan tamam ama bunun için küsülür mü.Asker gibi sabahın köründe kalk kahvaltı hazırla koca adama.Tabiki çoçuklarda annelerin bir görevi kahvaltı hazırlamak ama eşlere deyil.Hazırlarsanız bu sizin inceliğiniz.Göreviniz deyil...
Ayrıca kızım bebekken sabahlara kadar en az 10 kere kalkar emer sallanır uyur .Sabah 6 dan sonra uyumaya başlardık kızımla pertim çıkardı. Eşim o saatte kahvaltı isteseydi tam uyuyacağım zaman başına silah dayıyabilirdim mesela..

Çocuğunuz yoksa ayrılın herkese ayrılın diyen bir insan değilim. Çocuk olduğunda bu şekilde davrandığında onun psikolojisi nasıl etkilenir onu düşünerek bu kişiyle hayat yolunuzu çizin mesele küslük, tartışma değil tartıştıktan sonra nasıl davrandığı bardak fırlatmak, yumruklamak psikoloji eğitimi alanlar daha doğru yorumlar acaba öfke kontrol sorunu var mı yok mu?

Back
X