Eşimle tartıştık. Üzgünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız. Eşimi seviyorum. Olunca zevk ve uzunluk konusunda problem yok. Uyumumuz bence var ama sayı olarak belki. Yani son 3 ayda 7 defa sevişmişiz başıma vurdu heralde 🤷🏻‍♀️

Oldukça az gercekten. 🙄 Ama laf sokarak ilerlemeniz mumkun değil bu konuda. Dedigim gibi cozum bulmaya ikna edecekseniz de guzellikle olmali ya da yollar ayrilir. Cinsellik kavga edilerek duzelecek bir sey degil.

Teşekkür ederim. Gelince özür dileyeyim. Eşimi çok seviyorum kırmak istemem.
Ben bu bakış açısını anlayamıyorum. Eşinizle olan ilişkinizde ne zaman özür dileyeceğinizi bilemeyip, buradan hiç tanımadığınız kadınların söyledikleri yüzünden mi özür dileyeceksiniz gerçekten?

Özür dileseniz ne olacak? Yine yapacaksınız çünkü bu konu sizin için bir problem. Burda ayda 6/7 normal dendi diye sizin içinde normal sayılamaz. Sizin bence tek yapmanız gereken normal ve doğru bir üslupla kendinizi eşinize anlatmak ve gönül almak tabiki. Ama özür dileyip konuyu kapatırsanız daha farklı ve yüksek dozda açılır emin olabilirsiniz.

6-7 çok da kötü değil bence. :KK53: Seks makinesi denmez tabi de sokacak bir şey bulabilmene sevindim denecek kadar da gömülesi değil.
Siz çalışıyor musunuz bu arada? Gün içinde hiç yorulmuyor musunuz?

Oldukça az gercekten. 🙄 Ama laf sokarak ilerlemeniz mumkun değil bu konuda. Dedigim gibi cozum bulmaya ikna edecekseniz de guzellikle olmali ya da yollar ayrilir. Cinsellik kavga edilerek duzelecek bir sey degil.
Çok haklısınız. Ya bu deve ya bu diyar mevzusu. Özür dilemeli miyim sizce?

6-7 çok da kötü değil bence. :KK53: Seks makinesi denmez tabi de sokacak bir şey bulabilmene sevindim denecek kadar da gömülesi değil.
Siz çalışıyor musunuz bu arada? Gün içinde hiç yorulmuyor musunuz?
Çalışıyorum. Eşimden daha yorucu hatta. Ya ben yanlış ifade ettim sanırım. Benim şikayet ettiğim durum biraz bi ay 4 bir ay 3 falan olmuş. Heralde başıma vurdu😬

Çok haklısınız. Ya bu deve ya bu diyar mevzusu. Özür dilemeli miyim sizce?
Bence ağır söylemleriniz için özür dileyebilirsiniz ama sonra kendi durumunuzj uygun dille anlatın bu kadar şikayetçiyseniz. Birlikte bir çözüm yolu bulabilir miyiz diye sorun. Konuşun yani ozetle.

Ben bu bakış açısını anlayamıyorum. Eşinizle olan ilişkinizde ne zaman özür dileyeceğinizi bilemeyip, buradan hiç tanımadığınız kadınların söyledikleri yüzünden mi özür dileyeceksiniz gerçekten?

Özür dileseniz ne olacak? Yine yapacaksınız çünkü bu konu sizin için bir problem. Burda ayda 6/7 normal dendi diye sizin içinde normal sayılamaz. Sizin bence tek yapmanız gereken normal ve doğru bir üslupla kendinizi eşinize anlatmak ve gönül almak tabiki. Ama özür dileyip konuyu kapatırsanız daha farklı ve yüksek dozda açılır emin olabilirsiniz.
hayır, cinsellik konusu dışarı açabildiğim bir konu değil. Abartıp abartmadıgım vs bazen bazı durumlarda aşırı tepkilerim olabiliyor bu da onlardan mı merak ettim o yüzden sordum. Asıp kesmenize gerek yok.

Herkesin ihtiyacı farklıdır sayısını o sebeple vermek mantıklı değil.
Eşiniz çok ağır bir işte mi çalışıyor?
Belki de libidosu düşük yada sizinki yüksek. Arada bir uyumsuzluk söz konusu ise onu bir şekilde düzenlemek gerekiyor. Ayrılma lafını böyle getirmesi de gururuna yedirememiş, toplumda malum erkek isteyince gerçek bir erkek kadın isteyince azmış olunca. Belli ki siz anlaşılmayı can kırılmış sert çıkmışsınız. Yine de durumu anlatıp kusura bakma demek çözüme yaklaştırabilir.

hayır, cinsellik konusu dışarı açabildiğim bir konu değil. Abartıp abartmadıgım vs bazen bazı durumlarda aşırı tepkilerim olabiliyor bu da onlardan mı merak ettim o yüzden sordum. Asıp kesmenize gerek yok.
Hayır asıp kesmiyorum yanlış anlamayın. Özür dilediğiniz de ve başka birşeyleri konuşmadığınız ds sorununuz çözülmeyecek ve içinize atacağınız için büyüyecek ben bunu söylemek istedim.

O laf öyle soylenmez, agir konusmus bence, aaa sokucak bisey buldun mu falan, cok basit bi kere konu sahibi kusura bakmasin, erkekler bu laflari agir hakaret sayar. Yorgunlukla, moralle, tempoyla bi cok seyle alakali cinsellik ihtiyacı, böyle bel altı vurarak cozemez, tam tersi kaybeder adami
Ama o da kavgada sokucam mokucam diye konusmus.. kavga oldugu için öyle düşündüm ben. Yoksa bu konuyu çözmeye yönelik bi konuda söylenmiş bi söz değil diye öyle düşünemedim.. ama erkekler acımasız oldugu için böyle konularda birde empati yapmadım ben hiç

Ama o da kavgada sokucam mokucam diye konusmus.. kavga oldugu için öyle düşündüm ben. Yoksa bu konuyu çözmeye yönelik bi konuda söylenmiş bi söz değil diye öyle düşünemedim.. ama erkekler acımasız oldugu için böyle konularda birde empati yapmadım ben hiç
Mevzu benden bağımsız bir olay bana söylemedi yani. Ben baya saptırıp ordan vurdum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X