- 10 Ekim 2014
- 32.986
- 148.674
- 798
Haklısınız. Eşimi seviyorum. Olunca zevk ve uzunluk konusunda problem yok. Uyumumuz bence var ama sayı olarak belki. Yani son 3 ayda 7 defa sevişmişiz başıma vurdu heralde![]()
Oldukça az gercekten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız. Eşimi seviyorum. Olunca zevk ve uzunluk konusunda problem yok. Uyumumuz bence var ama sayı olarak belki. Yani son 3 ayda 7 defa sevişmişiz başıma vurdu heralde![]()
Ya bu aslında iyi zamanlarda. Geçen ay 3, aralıkta 4 olmuş. Haftada bir oluyor. Bana azmış gibi gelşyorOrtalama haftada 2 aslinda normal degil mi?
Ben bu bakış açısını anlayamıyorum. Eşinizle olan ilişkinizde ne zaman özür dileyeceğinizi bilemeyip, buradan hiç tanımadığınız kadınların söyledikleri yüzünden mi özür dileyeceksiniz gerçekten?Teşekkür ederim. Gelince özür dileyeyim. Eşimi çok seviyorum kırmak istemem.
Ayda 6 7 kez ise yine iyi de son 3 ayın toplamı 7 ise as ayyy muhasebeci tutalım bu konulara şart olduYok aylık 6-7 ortalama. Ama son 3 ayın toplamı 7 olmuş![]()
Iyi de ulkenin durumu malum. O aylarda kimsenin içinden gelmemistir zaten. Olaya biraz itici yaklasmissiniz bence.Ya bu aslında iyi zamanlarda. Geçen ay 3, aralıkta 4 olmuş. Haftada bir oluyor. Bana azmış gibi gelşyor![]()
Evet az gerçekten.Ya bu aslında iyi zamanlarda. Geçen ay 3, aralıkta 4 olmuş. Haftada bir oluyor. Bana azmış gibi gelşyor![]()
Çok haklısınız. Ya bu deve ya bu diyar mevzusu. Özür dilemeli miyim sizce?Oldukça az gercekten.Ama laf sokarak ilerlemeniz mumkun değil bu konuda. Dedigim gibi cozum bulmaya ikna edecekseniz de guzellikle olmali ya da yollar ayrilir. Cinsellik kavga edilerek duzelecek bir sey degil.
şubatı saymadım zaten. Evet haklı olabilirsinizIyi de ulkenin durumu malum. O aylarda kimsenin içinden gelmemistir zaten. Olaya biraz itici yaklasmissiniz bence.
Ayy sizinki de çokmuşNormal bir erkek için çok az bence, biz 10 yıldır evliyiz ilk başlarda günde 4,5 defa şimdi ise her gün iki defa istisnasız olur. Bi doktora gitmesinde fayda vardır.bende eşime ne yedirsem azalma olur acaba? Valla her gün her gün çekilmiyor
Çalışıyorum. Eşimden daha yorucu hatta. Ya ben yanlış ifade ettim sanırım. Benim şikayet ettiğim durum biraz bi ay 4 bir ay 3 falan olmuş. Heralde başıma vurdu6-7 çok da kötü değil bence.Seks makinesi denmez tabi de sokacak bir şey bulabilmene sevindim denecek kadar da gömülesi değil.
Siz çalışıyor musunuz bu arada? Gün içinde hiç yorulmuyor musunuz?
Bence ağır söylemleriniz için özür dileyebilirsiniz ama sonra kendi durumunuzj uygun dille anlatın bu kadar şikayetçiyseniz. Birlikte bir çözüm yolu bulabilir miyiz diye sorun. Konuşun yani ozetle.Çok haklısınız. Ya bu deve ya bu diyar mevzusu. Özür dilemeli miyim sizce?
hayır, cinsellik konusu dışarı açabildiğim bir konu değil. Abartıp abartmadıgım vs bazen bazı durumlarda aşırı tepkilerim olabiliyor bu da onlardan mı merak ettim o yüzden sordum. Asıp kesmenize gerek yok.Ben bu bakış açısını anlayamıyorum. Eşinizle olan ilişkinizde ne zaman özür dileyeceğinizi bilemeyip, buradan hiç tanımadığınız kadınların söyledikleri yüzünden mi özür dileyeceksiniz gerçekten?
Özür dileseniz ne olacak? Yine yapacaksınız çünkü bu konu sizin için bir problem. Burda ayda 6/7 normal dendi diye sizin içinde normal sayılamaz. Sizin bence tek yapmanız gereken normal ve doğru bir üslupla kendinizi eşinize anlatmak ve gönül almak tabiki. Ama özür dileyip konuyu kapatırsanız daha farklı ve yüksek dozda açılır emin olabilirsiniz.
Evet boyle bakinca az ama bel altı vuracak kadar değil. Toparlayabilirsiniz benceYa ben ortalama verdim. Martta 3 olmuş, şubatı saymıyorum deprem vs mevzusu vardı. Ocakta 4 mesela.
Aslında haklısınız. Yanlız kırıcı bir üslup kullanmışsınız. Daha yumuşak bir dille konuşursanız eşinizle daha iyi olur sanırım.Haftada 4 beklemiyorum . Yukarda da yazdım, martta 3 aralıkta 4 defa olmuş. Sizce de az değil mi ben mi azgınım
Hayır asıp kesmiyorum yanlış anlamayın. Özür dilediğiniz de ve başka birşeyleri konuşmadığınız ds sorununuz çözülmeyecek ve içinize atacağınız için büyüyecek ben bunu söylemek istedim.hayır, cinsellik konusu dışarı açabildiğim bir konu değil. Abartıp abartmadıgım vs bazen bazı durumlarda aşırı tepkilerim olabiliyor bu da onlardan mı merak ettim o yüzden sordum. Asıp kesmenize gerek yok.
Çok haklısınız. Ya bu deve ya bu diyar mevzusu. Özür dilemeli miyim sizce?
Ama o da kavgada sokucam mokucam diye konusmus.. kavga oldugu için öyle düşündüm ben. Yoksa bu konuyu çözmeye yönelik bi konuda söylenmiş bi söz değil diye öyle düşünemedim.. ama erkekler acımasız oldugu için böyle konularda birde empati yapmadım ben hiçO laf öyle soylenmez, agir konusmus bence, aaa sokucak bisey buldun mu falan, cok basit bi kere konu sahibi kusura bakmasin, erkekler bu laflari agir hakaret sayar. Yorgunlukla, moralle, tempoyla bi cok seyle alakali cinsellik ihtiyacı, böyle bel altı vurarak cozemez, tam tersi kaybeder adami
Mevzu benden bağımsız bir olay bana söylemedi yani. Ben baya saptırıp ordan vurdum.Ama o da kavgada sokucam mokucam diye konusmus.. kavga oldugu için öyle düşündüm ben. Yoksa bu konuyu çözmeye yönelik bi konuda söylenmiş bi söz değil diye öyle düşünemedim.. ama erkekler acımasız oldugu için böyle konularda birde empati yapmadım ben hiç