Eşimle tartıştık. Üzgünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama o da kavgada sokucam mokucam diye konusmus.. kavga oldugu için öyle düşündüm ben. Yoksa bu konuyu çözmeye yönelik bi konuda söylenmiş bi söz değil diye öyle düşünemedim.. ama erkekler acımasız oldugu için böyle konularda birde empati yapmadım ben hiç
Iyi de kadınla kavga etmiyo ki, kadına hakaret amaciyla sokarim ederim dememis, ama karisinin verdigi cevap vay ezik, sen o isleri becerebiliyo muydun tadinda

Hayır asıp kesmiyorum yanlış anlamayın. Özür dilediğiniz de ve başka birşeyleri konuşmadığınız ds sorununuz çözülmeyecek ve içinize atacağınız için büyüyecek ben bunu söylemek istedim.
Hayır genelde sorunları konuşuruz sakinizdir, zaten öncesinde bu konuyu sakin sakin konuştuk anlattım dinledi, hak verdi. Yine zaman zaman sekteye uğraşı hafif laf dokundurdum. Şimdi de böyle sert laf soktum ilk defa. Yanlıssam ki yanlışmış yaptığım artık laf sokmadan düzgün konuşmadan devam ederiz. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba. 2 senelik evliyim. Eşimle birbirimizi severek evlendik. Cinsel olarak son zamanlarda çok aktif değiliz. Yani son 8-9 aydır ortalama ayda 6-7 oluyor. Bu bana az geliyor. Eşime de söylüyorum. Konuşuyorum. Yani yorgunum ondan vs falan dedi hep ama ilk evlendiğimizde de hiç haftada 4 sevişen bir çift olmadık. Ben eksikliği hissediyorum çok defa söyledim. Bazen laf attım şakayla karışık velhasıl. Bu sabah tartıştık bir olay için sokucam he bu işe gibi saçma bir laf etti normalde asla argo küfür konuşmaz. Ben de (en son 10 gün önce birlikte olduk regl de araya girince) aaa iyi sokucak bişey bulabilmen istekli olman ne hoş dedim😬 neyse çok sakin bir şekilde “kaçtır böyle laf edip sokuyorsun, söyleniyorsun bir daha bu şekilde beni bel altı vurursan sonu ayrılığa gider” dedi ilk defa böyle birşey söylendi evliliğimizde. Çok üzüldüm. Ses etmedim çıktı gitti. Yani haksız mıyım? Bence değilim. Doktora gidelim bir değerlerine bile baktır dedim zamanında. Off neyse, akla ihtiyacım var teşekkür ederim.
Bence de az umarım başkasına karşı ilgisi yoktur

her ay herkesin isteği aynı olmaz bence. yani her ay düzenli ilişki vs okey ama bazen de insan ekstra yorgun olur, ekstra gergin olur olur da olur.. mesela hep iki günde bir oluyor diye iki gün sonra artık iş zorunluluğa gelir, bence bu daha kötü. biraz zaman tanıyın. bir de eşinize bu konularda böyle bel altı vurmaya çalışmayın, zaten sakince konuşmuşsunuz e ara ara bu sektemeler de olur. ama laf sokmak yerine özür dilerken tekrar konuşabilirsiniz.

Gerçekten düzgün bir şekilde söyledim. Bakın koskoca mart ayında 3 defa sadece. Az geliyor bana söylüyorum.
Sık boğaz ediyorsun sanki. Eşine empati yap biraz bu adamın işi gücü yok mu sabah akşam cinsellik mi düşünecek ayrıca laf sokmak değil seninki, düpedüz kabalık

Arkadaşlar teşekkür ederim. Kendimi baya haklı ve arkasında buluyordum. Çok yardımcı oldunuz. Bazı tepkilerim bazen abartılı olabiliyor. O yüzden sormak istemiştim ki öyleymiş. Özür dileyip bu mevzuyu tatlıya bağlayacağız. Çok teşekkürler.

Iyi de kadınla kavga etmiyo ki, kadına hakaret amaciyla sokarim ederim dememis, ama karisinin verdigi cevap vay ezik, sen o isleri becerebiliyo muydun tadinda
Evet işte bu üslup son derece kaba ve çirkin. Söyleyen kadın olunca cicili olmuyor aynı çirkinlik devam ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X