Arkadaşlar merhaba. 2 senelik evliyim. Eşimle birbirimizi severek evlendik. Cinsel olarak son zamanlarda çok aktif değiliz. Yani son 8-9 aydır ortalama ayda 6-7 oluyor. Bu bana az geliyor. Eşime de söylüyorum. Konuşuyorum. Yani yorgunum ondan vs falan dedi hep ama ilk evlendiğimizde de hiç haftada 4 sevişen bir çift olmadık. Ben eksikliği hissediyorum çok defa söyledim. Bazen laf attım şakayla karışık velhasıl. Bu sabah tartıştık bir olay için sokucam he bu işe gibi saçma bir laf etti normalde asla argo küfür konuşmaz. Ben de (en son 10 gün önce birlikte olduk regl de araya girince) aaa iyi sokucak bişey bulabilmen istekli olman ne hoş dedim

neyse çok sakin bir şekilde “kaçtır böyle laf edip sokuyorsun, söyleniyorsun bir daha bu şekilde beni bel altı vurursan sonu ayrılığa gider” dedi ilk defa böyle birşey söylendi evliliğimizde. Çok üzüldüm. Ses etmedim çıktı gitti. Yani haksız mıyım? Bence değilim. Doktora gidelim bir değerlerine bile baktır dedim zamanında. Off neyse, akla ihtiyacım var teşekkür ederim.