kızlar evıme gerı dondum 1 hafta annemde kaldım annemde gıtmemı ıstemedı bırak ne halı varsa gorsun dedı ama benım oglan baba baba dıe dıe aglıyo cocuk ömrumu yedı 1haftada arıyo oda masus annemı cocukla konusuyo oda onun sesını duyunca baslıyo aglamaya :ecrin_bebek: kıyamadım en sonunda geldı bıze özur dılerım hersey ıcın fln dedı bende senı artık eskısı gıbı sewemem ama bu cocuk ıcın sana tek ve son şans verıcem dedım oda cok sewındı annemde cocuga yazık gıt bı dene dedı sonucta babası ayrı duramaz bu yawrucak dıe bende bu seferlık kabul ettım ama bır daha bırak kovmayı yuksek ses bıle duysam bıtırcem yorumlarınız ıcın tşk ederım hepınızı coookkk sewıyorum :)
kızlar aslında her konuda haklısınız ıyı veya kotu ama eve gıttıgımde anladım kı annemın evıne hıc bı yer kendı evım gıbı deıl ve bı baktım kı yıne yenı yenıden hamıleyım bebek gelıyo sok oldum artık bundan sonrada kocamın sans ıstemesıne mecbur kaldım ama suan cok ıyıyız bna melek gıbı davranıyo ıkımızde bırbırımıze saygılı olmaya calısıyoruz 2. bebek de gelıyoo allahımmmm :ecrin_bebek:
iyi cesaret dogrusu tebrikler boyle bır adamdan 2. çocugu dogurmak!!!!!
:1closedeyes: 1. cısı ısteyerek olmadı hamıle oldugumu anlayınca adamda ozur dıleyınce ve bıdaha yapmam dıyınce evımı yıkmayım dedım oda bılmıyodu hamıle oldugumu ama bole bı adamdan cocuk yapmak derken allah vermıs ona nasıl kıyarım katıllıgı goze alamam hee belkı kocamı bosarım anlasamam ama cocuklarım da asla vazgecemem senağlama
:1closedeyes: 1. cısı ısteyerek olmadı hamıle oldugumu anlayınca adamda ozur dıleyınce ve bıdaha yapmam dıyınce evımı yıkmayım dedım oda bılmıyodu hamıle oldugumu ama bole bı adamdan cocuk yapmak derken allah vermıs ona nasıl kıyarım katıllıgı goze alamam hee belkı kocamı bosarım anlasamam ama cocuklarım da asla vazgecemem senağlama
:1shok: kızlar bu durumu anlatmak kolay kolay gerceklesmez ama basıma geldı artık esımle tartıstık nedenıde cok sacmaydı ama ona gore cok onemlı bısıı neyse neden nedendır fisfisfis esım bana kavga ettık ve defol gıtttttttttttt defoll dıe kovdu ve bunu ılk defa yapmıyo Çok üzgünüm çoook bende herseferınde gorumcemde kalıp ertesı gun evıme donerdım sımdı yanı bugun gene kovuldum ve yıne gorumcemdeyım ve cok rahatsızım elın evı sonuctacocugumda var onunla yawrum habersız herseyden 14aylık cocuk yanı annemın evıne gıdıpde huxur bozmak ıstemıyom ınanın butun gun napsam dıe dusundum bunaldım bu adamı afetmek ıstemıyom nefret edıyorum artık sızce ne yapayım acıl yanlız gunler kısa :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?