Eşimle tartıştık ve evden kovuldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi awa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar evıme gerı dondum 1 hafta annemde kaldım annemde gıtmemı ıstemedı bırak ne halı varsa gorsun dedı ama benım oglan baba baba dıe dıe aglıyo cocuk ömrumu yedı 1haftada arıyo oda masus annemı cocukla konusuyo oda onun sesını duyunca baslıyo aglamaya :ecrin_bebek: kıyamadım en sonunda geldı bıze özur dılerım hersey ıcın fln dedı bende senı artık eskısı gıbı sewemem ama bu cocuk ıcın sana tek ve son şans verıcem dedım oda cok sewındı annemde cocuga yazık gıt bı dene dedı sonucta babası ayrı duramaz bu yawrucak dıe bende bu seferlık kabul ettım ama bır daha bırak kovmayı yuksek ses bıle duysam bıtırcem yorumlarınız ıcın tşk ederım hepınızı coookkk sewıyorum :)

eşin seni evden kovmasını alışkanlık haline getirmiş...
peki o her kovduğunda sen niye gidiyorsun ki?
orası seninde evin değilmi....
erkek adam karısını namusunu evden kovmaz kendi çekip gider...

sevgili awa,
msjımı lütfen ama lütfen dikkatle okurmusun..
3 gün iyi 13 gün kavgalı ,birbirne saygısı kalmamış ve ağızlarından birbirlerine olmadık küfürler çıkan ve 26 yılın sonunda ruhen ve fiziken tükenmiş bir çiftin büyük kızıyım...
kızgınım hatta bazen nefret derecesinde.hadi beni yaptınız madem geçinemiyorsunuz 2, çocuğuda yaparak derdinize ortakmı ettiniz .madem sonu yok neden inceldiği yerden en başta koparamadılar diye söyleniyorum..ikisininde başı eğik...neden bunları yaşattınız diyorum ikisi de sadece nerden bilebilirdik diyebiliyor..siz bilemediniz ama ben depresyon hapları kullandım 2 yıl boyunca..ataklar geçiriyorum...
anne ve babam birbirlerini evden çok kovdu..hele babam ..annem kaç defa döndürdü..ben 6aylıkken boşanmaya kalkmıştı..keşke o zaman kopsalarmış..
birbirlerine ettikleri küfürleri duydukça yaptıklarını gördükçe ne kadar küçüldüler gözümüzde anlatamam..şu anda ekmek aş veren biyolojik ana baba onlar kardeşim ve benim için..
canım al karşına kararlı bir ses tonuyla eşinle konuş..çocuğun gel gitler içinde perişan olmasını istemiyorum de..huzursuz ortamda büyümesin de..daha çocuk çok küçük hiç birşeyin farkında dğil ..hiç birşey kalmadıysa yapılacak çocuk daha kavganın dövüşün yada başka hiç birşeyin farkına varmadan bitsin de..yoksa ilerde ana baba yabancı olursunuz çocuğa :1no2:

kızlar aslında her konuda haklısınız ıyı veya kotu ama eve gıttıgımde anladım kı annemın evıne hıc bı yer kendı evım gıbı deıl ve bı baktım kı yıne yenı yenıden hamıleyım bebek gelıyo sok oldum artık bundan sonrada kocamın sans ıstemesıne mecbur kaldım ama suan cok ıyıyız bna melek gıbı davranıyo ıkımızde bırbırımıze saygılı olmaya calısıyoruz 2. bebek de gelıyoo allahımmmm :ecrin_bebek:

canim geri donmene ve iyi olmaniza sevindim.
ama esinin seni kide bir kovmasi hic hos degil
insallah birdaha tekrarlamaz bak hamileymisin de.
kiymetini anlar umarim.

Sözün bittiği yerdesiniz bence.o adama o çocuğu niye doğurdunuz? o çocuğa yazık zaten evliliğiniz bitmiş,sizinki evlilik değil güzelim.çok üzüldüm yaa çocuğa.Bide genemi hamilesiniz inanmıyorum yaa pes yani.Eşiniz bir gün döndüğünüzde sizi eve almıycak ozaman 2 çocukla ne yapmayı pilanlıyorsunuz.umarım aileniz varlıklıdır ve sizi yanına alır yoksa durumunuz içler acısı.hemcinsim olarak adına üzüldüm,çocuklarınıza olan duyarsızlığınızada hayret le bakıyorum inanın.maksadım sizi aşağılamak değil ama bari çocukları yapmayın yazık o çocuklara ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence evlilik iyice rayına oturmadan 2. çocuk çok büyük riske giriyorsunuz.

sizin dasha önceki yorum ve konularınızdan bir takım sorunlar yaşadığınızı okumuştum. lütfen kendinize iyi bakın ve iyi davranın neyin üstesinden gelip gelemeyeceğinizi ölçüp tartın.

öncelikle bebğin hayırlı olsun :ecrin_bebek:
ama bebeği huzurlu bir ortamda büyütmenzi diliyorum
bahsettiğin sorun çok rahatsız ediciymiş inş bi daha olmaz olursada onu kov evden ne demek erkek gider kadın değil hemde çoçukla nereye gidecen sen bide hamile olarak

iyi cesaret dogrusu tebrikler boyle bır adamdan 2. çocugu dogurmak!!!!!

:1closedeyes: 1. cısı ısteyerek olmadı hamıle oldugumu anlayınca adamda ozur dıleyınce ve bıdaha yapmam dıyınce evımı yıkmayım dedım oda bılmıyodu hamıle oldugumu ama bole bı adamdan cocuk yapmak derken allah vermıs ona nasıl kıyarım katıllıgı goze alamam hee belkı kocamı bosarım anlasamam ama cocuklarım da asla vazgecemem senağlama

canım o alışmış artık,o kovuyor sen bir gece görümcende kalıp dönüyorsun falan,adam artık ciddiye almıyor,sen böyle yaptıkca her zaman bunları yaşarsın.sana boşan diyemem,çünkü ortada bir çocuk var,ama en azından ona güzel bir ders ver korkut onu en azından seni kaybedeceğini düşündür, bu sefer ailenin yanına git ve o sana gelip özür dileyene kadar da gitme,

ben size aldırın demdim ki yanlıs anladınız
önlem almaktan bahsettım bebek aldırmaya karşıyım
hata bır kere yapılır 2.sı hata değildir
siz boyle gıderseniz daha çooookkk başınızı vuracaksınız
hayaıtnız ıstedığınız gıbı olsun
insallah yanılıyorumdur bu size son yorumum

MUTLULUKLAR-

arkadaş aldırın demediki,yanlış anladınız.
ilk çocuktada yeterince önlem almamış,eşinizin bir daha yapmayacağım demesi üzerine doğurmuşsunuz.ama açtığınız konulardan ve genel mesajlardan anlaşılıyor ki ne eşiniz sözünü tutmuş,ne de siz geçen süre zarfında korunma yöntemlerinizi ilerletebilmişsiniz.
doğuracağınız çocuk yada eşinizle olan ilişkiniz bizi ilgilendirmez tabi.
ama konuyu ortaya açtığınız ve böyle bir evlilikte kazara hamile kalmanızı normalmiş gibi yazdığınız için naçizane fikrimi belirtmek zorundayım.
size oğlunuz,ikinci bebeğiniz ve eşinizle mutluluklar.
umarım bundan sonraki konularınızı okuyup yanıldığımızı görürüz...

bana kurmaca gibi geldi hamile olduğunu yenimi öğrendin yani
hadeee hayırlısı

canım iyi yapmışsın yuvana dönmekle,kimse sana çocuğunu aldırda demiyo diyemez zaten bizim anlamadığımız olmadan önce tedbir almalıydın.neyse umarım herşey düzelir ve çooook mutlu olursunuz.:teselli:

O sana defol git dediğinde neden sen ona sen git okadar istiyorsan demiyorsun anlamadım. Bu durumdan anladığım kadarı ile artık sende çok kırılmaya daralmaya başlamışsın. Eğer böyle devam etmesini istemiyosan . Eşine haddini bildirme zamanı gelmiş sanırım .nacizane fikrim:)

çok ayıp yaptığı....konu ne olursa olsun bir erkek,onurlu bir erkek eşini kovmamalı..bunu ona söylemelisin..neden sesini çıkartmıyorsun...bir daha yaparsa sen git de...ne ayıp..gerektiğinde erkek sadece ceketini alıp çıkmasını bilmeli...kadın başına sokaklarda çocuğunla kalman hoş değil.madem eşinin tartışınca kovma gibi saçma sapan bir özelliği var mümkün olduğunca tartışma ve tartışma ortamlarına girme.ama bu hareketinin seni ne kadar üzdüğünü ve zor durumda bıraktığını söylemelisin..:1hug:

bencede alışmış gerizekalı herif bölelerini öldüresim geliyor hayvan herifler.
ben olsam biraz burnunu sürterdim öküzün bi kaç gün gitme bakalım ne olcak yalvarır emin ol yalvarırı dön diye birde kendini ezdirme hakkını yedirme otoriteyi eline verirsen sonra geri alması imkansız yaralar acar psikolojinde bozulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…