offfff valla cok sıkıldım bn neysee yAAA EVT ARTIK BEN BU EVLILIKTEN BISEY BEKLEYEMEZ OLDUM SUNU BELIRTEYIM BENIM SORUNUM NE KART NE YAS FARKI NEDE BASKA BISI BENI BOLE defol demesı benı baydı ve agzıuma gelenı saydım napayım sız olsaydınız benım yazdıklarımdan farklısınımı yazardınız???????????
Kronikcim ben senle aynı kişimiyim yoksam yerimseniben
Konulara karşı genelde hep aynı şekilde yaklaşıyoruz...
Zaten aklın you bir değilmi kuşum :)))
ben onu benı cok sewdıgı ıcın bana deger verdıgı ıcın evlendım hayatım boyunca sewgısız kalmıstım sewgılılerımden ılgı goruyodum ama onunkı baskaydı bana araba aldı ve cıkarken jestler jestler ..... ama evlendık sımdı al..... dermıs gıbı benı bu hale koydu ve ben bıktım bunaldım :çok üzgünüm:
gıtsın bulsun ozaman ben onları bı sınırlılıkle soyluyo olamazmıyım yanı burda madur olan benım sızde ustume gelmeyın yaaaaaa alla alla
Erkek adam delikanli adam...karisini ve cocugnu evden kovmaz....
Gerekirse alir ceketini kendi gider.....
Adam yerine bile koymam böylesini:mymeka:
Sen alistirmisin nasil olsa güzelim...o kovuyor sen yine geliyorsun....
Bu sefer gitme....herkesin huzuru bozulsun ne olcak...neticede senin huzurun yokki!:teselli:
Türkiyenin en güzel kadınıyım diye dolanan malum aktristimizi çok sevdiği kocası hiç de güzel olmayan sade silik ünsüz minyon, iddaasız bir vücudu olan kadınla aldattığı zaman çiftin en yakın arkadaşlarından ünlü bir erkek kameralara şöyle dedi;
" "bu işler öyle ben çok güzelim, ben en güzelim" diyerek olmaz, adama gına getirmiştir...oturup konuşabilmek , birşeyleri paylaşabilmek ister erkek...dünyanın en güzel kadını bile bir müddet sonra erkeğin gözünde eskir ve anlaşabileceği uyum sağlayabileceği kadını arar".
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: yaa ölemı dıyosunnn adam benım karttımı aldı para harcamayımda ona muhtac olayım dıe aaaaaaa ıyıce sınırlerım deprestı
İŞTE bunu çok beğendim.ne güzel açıklamış aslında her şeyi.farkedebilen için ben ce çok güzel bir rehber....bravo.....TAM İSABET...
kim ki o ünlü merak ettim hülya avşarmı ama ferayenin fiziği harika süklüm püklüm değilki her neyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?