her kelimesine kesinlikle katılıyorum....
kredi kartını almasına önemli şeylerin sebep olduğu kuvvetli ihtimal.
kufurden kastım agzına ..... dedım zaten ben kufur kullanmam gercı buda bır kufurdur ama dayanamadım cunku cok agır kelıme kullandı bana bu soledıgım bana az bıle geldı suan butun gorumcem kaynanam herkez toplandı basıma yok sen kocanı sewmıyon yok söle yok böle deyip eve gotur meye calısıyolar ama gıtmıcem cunku bana anneme babama kufur ettı bunu kaldıramıyorum bana söledıklerı hıc bısey yanı kımse benım anama babama kufur edemez zaten aılemı sallamayanı ben hıc sallamam haksızsam haksızsın deyın
tüm sayfaları okuyamadım maalesef.Bence ailenizin yanına gidin ve eşinizi aramayın hiç.Sizi sürekli evden kovuyor,kartınızı habersiz kavgalı olduğunuz için alıyorklava:,Siz ailenize gideceğinize görümcenize gidiyorsunuz sonra beyfendinin öfkesi kötükedihüsogeçince tekrar dönüyorsunuz.........alışkanlık yapmış tüm bunlar eşinizde.Nasılsa gittiği yer belli gelecek diye düşünüyor.Niye buna izin veriyorsunuz ki?Niçin siz gidiyorsunuz evden hadi gittiniz bari ailenizin yanına gidin,anlatın ailenize olanları bilsinler onlarda yaşadıklarınızı........ben olsam ailemin yanına giderdim ve dönmezdim geri....gelir özür diler hatasını anladığına ikna olursam(hâlâ seviyorsam tabii) bir ve son sans verebilirdim ancak.Adam gibi adam olmayacaksa işim olmaz onunla.............
eee napcan peki, planın ne
yorumlarından herhangi birini aldım ki hepsi aynı durumda...
burda sana ailene git ,görümcenden çık,eve gitme v.s. yorumşlar yapan tavsiyelerde bulunanlar var hiç birine cvp vermiyorsun olumlu yazıları kale almayacaksan niye yazılıyor....
sana ters olanlara şıp diye cvp yazıyorsun ama....
şu an nerdesin,görümcedemi,ailene gittin mi,eşinemi döndün kaç gün oldu durum ne? bunların açıklamasını yapmadan direk ters cvp lar yazıyorsun ...herkes tabiki bişey söyler...kimse senin kocandan ayrıl ,boşan istemez ki bunu...ama sende sakin ol kardeşim...bak demişsin ki harcamıyım da ona muhtaçmı olayım...kredi kartı harcadığında ondan başka birimi ödüyor .yine o ödüyor bende çalışmıyorum kartımı kullanırken zamanı geldiğinde bunu eşim ödeyecek diye düzenli kullanıyorum,birlikte yaşam ortak paylaşım budur....sen b udeğerleri unutmuşsun,adamın seni evden kovmasına takılıyorum diyosun...bunu bize değil kendine sormalısın bence?
senin sorun ettiğin şeylere bak ,eşinin sorun ettiği şeylere bak karşılaştır ölç biç...ve kesinlikle ailene danış durumu...
ayrıca net bir cvp yazarsan seviniriz...nerdesin şu an son durum neee?
bebeğin hiç babasını aramıyor mu ?bu adam bebeğini özlemiyor mu?ayrıca hemen nedenhemen çocuk yaptın:tomato::tomato::tomato::tomato:
sen hala görümcedemisin ya :1shok:bılmıyorum gıdıcem anneme ama onlara nasıl anlatıcam bu durumu bılmıyom ben artık cok sogudum bosanmak bıle ıstıyorum belkıde onu yaparım cunku.... ben ne kadar tavız verdıysem o okadar ustume cıktı saolsun..
suan haalam dayım babası da oglumu alıp gezmeye goturdu beımle ısı yok yanı ama anneme gıdıcem de gıdemıyorum evdekı adı gorumcem dun aksam ustu gıttım camasırlarım alıncaktı benı eve sokmadı sen gıt sen gıt dıe dıe benı cıldırttı nedemek gıt dedım yaa alla alla evımde temızlıkcı varmıs ona ayıpmıs benım esyalarımı almam ne komık demı ben temızlıkcıden cekıncekmısım bugun bırzdan yıne gıdıcem eve esyalarım var alıp doğruuuuu annemın yanına
suan haalam dayım babası da oglumu alıp gezmeye goturdu beımle ısı yok yanı ama anneme gıdıcem de gıdemıyorum evdekı adı gorumcem dun aksam ustu gıttım camasırlarım alıncaktı benı eve sokmadı sen gıt sen gıt dıe dıe benı cıldırttı nedemek gıt dedım yaa alla alla evımde temızlıkcı varmıs ona ayıpmıs benım esyalarımı almam ne komık demı ben temızlıkcıden cekıncekmısım bugun bırzdan yıne gıdıcem eve esyalarım var alıp doğruuuuu annemın yanına
bu ısın ıcınde ıs var gulum
sen bence 15 dk sonra gıdıp bakmalıydın nasıl bır temızlıkmıs kı ew sahıbının gırmemesı gereken !!!!!!..........
seninicin uzuldum ama dilerimki allahtan evliligin bitmesin .bak canim dilin kemigi yoktur belki o anlik bir sinir karsilikli hic kayle alinmiycak bir kavga sonucta cocugun var bu adam seni sevmiski o cocuk olmus bir anlik sinirine ver kavga ettinizmi o bagiriyosa sen sus yoksa boyle buyuyo iste milletin basinda ne drtler var herkez kor sagir dilsiz olmus kimin basina gelmiyorki kim kavga etmiyor herkezin farkli farkli .yinede allah hakkinda hayirlisini versin.anne evinde bir gun gecer bes gun gecer altinci gun pisman olur kendinde hata ararsin unutma ates olmayan yerden duman cikmaz
Sen de onu kov hayatından
Defolsun gitsin mağarasına Çok üzgünüm çoook
İnmesin bi süre yaşasın dağın başında
hatta yem olsun kurda kuşa teee oralarda :1shok:
Sen de üzülme,gururunu düşün,dönme bu sefer,gelsin arkandan acılı acılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?