- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Ya o kadar mantıklı ki, hiç aklıma gelmemişti. Gece gece güldürdünüz hem de şu sinirli halimle :)Bence kesinlikle erkeklerinde regl donemi var yoksa şu yaptığının başka bir açıklaması olamaz
Bence kesinlikle erkeklerinde regl donemi var yoksa şu yaptığının başka bir açıklaması olamaz
Ya bu da hiç aklıma gelmedi. Kilitlesem sesini de cıkaramazdı, kuyruğu kısıp giderdi.Onun gidesi varmış, senden korkusuna gitmiyormuş. Bunu da bahane etmiş. Keşke kapıyı kitleseydin eve giremeseydi.
Haklısınız. Bir de normalde asla uykusundan taviz vermeyen adam gitti üçe dogru geldim. Bu adam 10.30 da yataga girip uyuyan bir tip bi de. Ama zaten bu havalara girdigi için beni deli etti. Şuan onun yuzunden bu saatte ayakta olmak beni sinir ediyorErkeğim ben durumları.
Boşverin böyle şeyleri.
keyfinize bakın.
Hoş ettim bi güzel gönlünü, güzelce payladım.Siz öyle deyince yüce erkeklik gururu zedelenmiş. Haşa karı sözünden çıkmayan biri gibi olmuş çünkü. Allah muhafaza size itaat etmiş gibi olmuş. Ama errrkek o bakın ne güzel kanıtladı. Şimdi size kadına yakışır şekilde beyinizin gönlünü hoş etmek düşer.
Kaynım çalışmaya degil yanında durmaya gidiyor. Babasına kıyamıyormuş. Adam emekli ve keyfine tekrar işe girdi, bir mağaza gibi yerde bekçilik yapıyor.Kp ne yapıyor ki 2.5 da bitiyor?
Ayrıca siz de garipsiniz. Sizinki 1'de gelse normal Ma 2 de gelince kötü ? Hani akşam 10 filan deseniz daha normal diyeceğim
Eşiniz de gereksiz yükselmiş. İnsan hamile eşini bırakıp gitmemeli. Ki ortada bir sebep de göremedim. Elti haklı o saatte gelen para da iş de istemem.
Erkekliğini ispatlamış. Yarın pazar sen de o evdeyken hazırlan çık aynı şehirdeysen annene git bir şey derse canım annem bizi bu günlere getirdi de.Ya bu da hiç aklıma gelmedi. Kilitlesem sesini de cıkaramazdı, kuyruğu kısıp giderdi.
Yok be benimki ev kuşu gibidir, ona geldiler bence bu gece. Üşenir yine gitmezdi valla
Valla o kadar hakediyor ki üzerimde kırgınlık, halsizlik olmasa giderdim. Ama onun yerine yarın ona kahvaltı vs hazırlamayı düşünmüyorum (hassas noktası yemek). O evli oldugunu unuttuysa ben de unuturım. Görsün erkeklik tavırlarını.Erkekliğini ispatlamış. Yarın pazar sen de o evdeyken hazırlan çık aynı şehirdeysen annene git bir şey derse canım annem bizi bu günlere getirdi de.
Evliyken aklına estiği gibi davrAnamayacağını empati ile öğrenmiş olur.
Benimki ayrı bir tip. Bu kıymete binme olayları arada esiyor. Yoksa kırk yıl görmese özlemez bile. Hatta evlenince ablası beni özledin mi diye sorduydu, açık açık hayır dedi kadının yüzünde. Ama işte geldi mi de geliyorlar. Bir keresinde de başka bir konuda anneliğimi kıyaslamıştı kendi annesi ile.evlendikten sonra aileleri bir anda kıymete biniyor. bekarken evin yolunu unuturlar evlenince de vah anam vah babamcı olurlar sahtekar kerkenezler.
kız geldiği yere göndereydin zırtoyu o ne gidiş öyle sanki anasına sövdün.
herşeyin bir üslubu var benim de eşim çok davardır bu konuda.. şu zamana kadar da bu davarlığına bir çözüm bulamadım
yok hakkını yemeyeyim bizimki evlendiğinden beri anneci.. tavrını da çizgisini de hiç bozmadı bu konuda öyle de delikanlıBenimki ayrı bir tip. Bu kıymete binme olayları arada esiyor. Yoksa kırk yıl görmese özlemez bile. Hatta evlenince ablası beni özledin mi diye sorduydu, açık açık hayır dedi kadının yüzünde. Ama işte geldi mi de geliyorlar. Bir keresinde de başka bir konuda anneliğimi kıyaslamıştı kendi annesi ile.
(henüz bebegim dogmadi bile)
Onun annesinin eline su dökemezmişim. Valla öyle bir süründürdüm ki hatasını anlayana kadar, muhtemelen bu olayda da öyle olacak. Çünkü onun yüzünden şu saatlerimin bu şekilde geçmesi, bebegimin etkilenmesinin bedeli olmalı
En başta nasılsan ona göre devam ediyorlar. Ben bunu ilk aylardan ürküttüm. Ha bu ürkmüş haliyok hakkını yemeyeyim bizimki evlendiğinden beri anneci.. tavrını da çizgisini de hiç bozmadı bu konuda öyle de delikanlı
keşke bende bedel ödetebilsem ne mutlu sana tükür ağzına kız
olsun olsun yine de fena değil başarılarının devamını dilerimEn başta nasılsan ona göre devam ediyorlar. Ben bunu ilk aylardan ürküttüm. Ha bu ürkmüş hali
Ne duyarsiz yaaa diger gunler iteleyin hadi babana yardima kalk hazirlan ole aslan kesilmekle oluyomuymusMerhaba arkadaşlar
Aslında şu saatlerde uyumam lazımdı ama arada eşime gelenler geliyor ve beni ayda bir falan bu sekilde deli ediyor.
Arada bir bana nispet olarak bir aile aşkı sarıyor bunu.
Akşam eltim aradı ve eşinden dert yandı. O sırada benimki de evdeydi ve konuşmaları duydu. Bu sırada aramız zaten hafif limoniydi. Eve aldığımız yavru kedi halıya ve yorgana işedi diye bana triplendi beyefendi.
Neyse eltimin derdi de şu: kp gece işine başladı, kaynım da b...unu cıkarırcasına her akşam yanına gidip geceleri de 02.00,02.30 saatlerinde eve geliyor. Eltim de bu durumdan çok rahatsız. Telefonda konuşurken ben de dedim ki " eşim bunu yapsa ben de rahatsız olurum, haklısın. Benim için eve en geç gelme saati 12,01" dedim.
Sen misin bunu diyen, bir gitti ( bi de hazırlanırken saçma sapan şeyler diyor, neymiş, canım babam bizi bugunlere getirdi, falan... Amaç beni gıcık etmek) Saat 2.30 da geldi. Beni uyandırdı, sarılmaya calısıyor. Böyle saygısızlıklara hiç gelemem. Uzak durmasını söyledim. Israrla sırnasıp kendini açıklıyor. Ben de öfkelendim odayı terk ettim. Şimdi başka odadayım. Ona da her şeyi saydım söyledim. Şuan mışıl mışıl uyuyor, beni de bu hamile halimle boş sebepten sinir etti, uykumu kaçırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?