Eşimle Tartıştık

İnanın yardımlık bir durum bile yok ortada. Adam zaten emekli, öylesine çalışıyor. Çalıştığı iş bekçilik. Gidip lak lak yapıyorlar.
Nasil onur meselesi yapmis cocuk gibi hayir erkeklikmi hamile esini birakip bu hareketleri yapmak keske arkadasin dedigi gibi kitleseydin kedi yavrusu gibi kapida kalsaydi sonra gidiyomu bak bakalim

Bekarken arayıp sormadıkları ailelerinin evlenince kıymetli olması,bizim erkeklerin genlerinde var sanırım.
Benimde anası aramaz sormaz,bi tepsi börek yapr arada ay kıymetli olur!
Gerceği görememek icin inatla kapıyorlar kendilerini dıs dünyaya
Senin anan yok,beni cıldırtmak mı istiyosun ?Senin anan yok diyorm ben artk

Muge anlinin sesi cinladi kulagimda

Nasil onur meselesi yapmis cocuk gibi hayir erkeklikmi hamile esini birakip bu hareketleri yapmak keske arkadasin dedigi gibi kitleseydin kedi yavrusu gibi kapida kalsaydi sonra gidiyomu bak bakalim

Keşke aklıma gelseydi yapardım. Di mi, bu erkeklik mi yani şimdi. Bi de inadına gittiğini inkar ediyor.

Bir kere itiraf etti ama ben iyice soğumayayım diye gerçekleri görmüyor gibi inkar ediyormuş nasıl bir anına denk geldiyse bunu söyledi.

Hey Allah mm ya fazla sinirlenme bebegini dusun icerde strese giriyor oda birak ne hali varsa gorsun ya simdi guzelce uyu bak ayakta olanlar bebe salliyoruz hee sanma olesine giriyoruz tadini cikart cok ararsin bu gunlerini dinlen guzelce

Hey Allah mm ya fazla sinirlenme bebegini dusun icerde strese giriyor oda birak ne hali varsa gorsun ya simdi guzelce uyu bak ayakta olanlar bebe salliyoruz hee sanma olesine giriyoruz tadini cikart cok ararsin bu gunlerini dinlen guzelce
Zaten strese soktuğu ve bebegim etkilendiği için daha da sinir oluyorum. Dediginiz gibi şu saatte ayaktayım onun yuzunden. Sadece onun tekmeleri beni biraz yatıştırdı bir de buradaki yorumlar :)

Bir kere itiraf etti ama ben iyice soğumayayım diye gerçekleri görmüyor gibi inkar ediyormuş nasıl bir anına denk geldiyse bunu söyledi.
BEn dogum yaptım 3 ay önce anası 3 kere geldi,daha ortada yok.
Biliyor anasını ama hala itiraf yok
Annem 40 gün baktı beni,bebeğimi.
Günlerce evden cıkmadıgım oluyor,bana anneme bırakalım diyor gecen
Senin annen mi vardı pardon ?dedim.
Bizi aramamıs sormamıs ama yapanda yapmayanda bir.
Yok öyle bi dünya.

Erkeklik gururu ezilmiş beyefendinin.Bizim Türk erkekleri gelemez böyle şeylere

Arkadaşlar Az önce uyandım. Telefonum eşimdeymiş. Ders çalışmak için alıyor, buraya takıldığımı da biliyor normalde ve girmemek için söz vermişti. Resmen ders çalışmamış almış her şeyime bakmış. Eltimle olan yazışmalar, buraya açtığım konu. Oysa ben nasılsa bakmaz diye silmemiştim bile. Eltimle yazışmalarda ailesini sevmedigim falan da vardı.
Neyse bu güle oynaya hazırlandı, bir de "eski yar yeni yar " içerikli bir türkü açtı, bunun eşliğinde hazırlandı. Bana da "kart, biraz da para,burada. Benim ailemi sevmeyenin ben de ailesinin yüzüne gülmem" falan dedi. Oysa benim ailemin ona davranışı ile onun ailesinin bana davranışı arasında dağlar kadar fark var. Cocuk için sabrettim, bazı şeylere yuvam bozulmasın diye sustum falan gibi şeyler zırvaladı ve cıkıp gitti.
Söyledigi şeyleri o kadar haketmedim ve o kadar öfkelendim ki tek kelime cevap bile vermedim.
Bundan sonrası ne olacak bilmiyorum

yav erkeklerde esleri hamileyken hormonlardan nasibi aliyor sanirim onlarida teste soksak kesin betalari yuksek cikar

Oysa benim ailemin ona davranışı ile onun ailesinin bana davranışı arasında dağlar kadar fark var. Demişsiniz ya zaten onu anlayacak zeka olsa huzursuzluk çıkarmaz, benim karım çocuğum artık benim birinci önceliğim, kendi ailem diye düşünürdü. Maalesef Tr de erkeklerin %80 i eşiniz gibi, bazıları zamanla anlıyor doğruyu yanlışı. Sizinki de anlar inşallah

İşde bu kötü olmuş. Son durum ne peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…