- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
İnanın yardımlık bir durum bile yok ortada. Adam zaten emekli, öylesine çalışıyor. Çalıştığı iş bekçilik. Gidip lak lak yapıyorlar.Ne duyarsiz yaaa diger gunler iteleyin hadi babana yardima kalk hazirlan ole aslan kesilmekle oluyomuymus
İnanın yardımlık bir durum bile yok ortada. Adam zaten emekli, öylesine çalışıyor. Çalıştığı iş bekçilik. Gidip lak lak yapıyorlar.Ne duyarsiz yaaa diger gunler iteleyin hadi babana yardima kalk hazirlan ole aslan kesilmekle oluyomuymus
Nasil onur meselesi yapmis cocuk gibi hayir erkeklikmi hamile esini birakip bu hareketleri yapmak keske arkadasin dedigi gibi kitleseydin kedi yavrusu gibi kapida kalsaydiİnanın yardımlık bir durum bile yok ortada. Adam zaten emekli, öylesine çalışıyor. Çalıştığı iş bekçilik. Gidip lak lak yapıyorlar.
Muge anlinin sesi cinladi kulagimdaBekarken arayıp sormadıkları ailelerinin evlenince kıymetli olması,bizim erkeklerin genlerinde var sanırım.
Benimde anası aramaz sormaz,bi tepsi börek yapr arada ay kıymetli olur!
Gerceği görememek icin inatla kapıyorlar kendilerini dıs dünyaya
Senin anan yok,beni cıldırtmak mı istiyosun ?Senin anan yok diyorm ben artk
Bir kere itiraf etti ama ben iyice soğumayayım diye gerçekleri görmüyor gibi inkar ediyormuşBekarken arayıp sormadıkları ailelerinin evlenince kıymetli olması,bizim erkeklerin genlerinde var sanırım.
Benimde anası aramaz sormaz,bi tepsi börek yapr arada ay kıymetli olur!
Gerceği görememek icin inatla kapıyorlar kendilerini dıs dünyaya
Senin anan yok,beni cıldırtmak mı istiyosun ?Senin anan yok diyorm ben artk
Hey Allah mm ya fazla sinirlenme bebegini dusun icerde strese giriyor oda birak ne hali varsa gorsun ya simdi guzelce uyu bak ayakta olanlar bebe salliyoruz hee sanma olesine giriyoruz tadini cikart cok ararsin bu gunlerini dinlen guzelceİnanın yardımlık bir durum bile yok ortada. Adam zaten emekli, öylesine çalışıyor. Çalıştığı iş bekçilik. Gidip lak lak yapıyorlar.
Keşke aklıma gelseydi yapardım. Di mi, bu erkeklik mi yani şimdi. Bi de inadına gittiğini inkar ediyor.
Zaten strese soktuğu ve bebegim etkilendiği için daha da sinir oluyorum. Dediginiz gibi şu saatte ayaktayım onun yuzunden. Sadece onun tekmeleri beni biraz yatıştırdı bir de buradaki yorumlar :)Hey Allah mm ya fazla sinirlenme bebegini dusun icerde strese giriyor oda birak ne hali varsa gorsun ya simdi guzelce uyu bak ayakta olanlar bebe salliyoruz hee sanma olesine giriyoruz tadini cikart cok ararsin bu gunlerini dinlen guzelce
BEn dogum yaptım 3 ay önce anası 3 kere geldi,daha ortada yok.Bir kere itiraf etti ama ben iyice soğumayayım diye gerçekleri görmüyor gibi inkar ediyormuşnasıl bir anına denk geldiyse bunu söyledi.
yav erkeklerde esleri hamileyken hormonlardan nasibi aliyor sanirimGüncelleme sf 4
Merhaba arkadaşlar
Aslında şu saatlerde uyumam lazımdı ama arada eşime gelenler geliyor ve beni ayda bir falan bu sekilde deli ediyor.
Arada bir bana nispet olarak bir aile aşkı sarıyor bunu.
Akşam eltim aradı ve eşinden dert yandı. O sırada benimki de evdeydi ve konuşmaları duydu. Bu sırada aramız zaten hafif limoniydi. Eve aldığımız yavru kedi halıya ve yorgana işedi diye bana triplendi beyefendi.
Neyse eltimin derdi de şu: kp gece işine başladı, kaynım da b...unu cıkarırcasına her akşam yanına gidip geceleri de 02.00,02.30 saatlerinde eve geliyor. Eltim de bu durumdan çok rahatsız. Telefonda konuşurken ben de dedim ki " eşim bunu yapsa ben de rahatsız olurum, haklısın. Benim için eve en geç gelme saati 12,01" dedim.
Sen misin bunu diyen, bir gitti ( bi de hazırlanırken saçma sapan şeyler diyor, neymiş, canım babam bizi bugunlere getirdi, falan... Amaç beni gıcık etmek) Saat 2.30 da geldi. Beni uyandırdı, sarılmaya calısıyor. Böyle saygısızlıklara hiç gelemem. Uzak durmasını söyledim. Israrla sırnasıp kendini açıklıyor. Ben de öfkelendim odayı terk ettim. Şimdi başka odadayım. Ona da her şeyi saydım söyledim. Şuan mışıl mışıl uyuyor, beni de bu hamile halimle boş sebepten sinir etti, uykumu kaçırdı.
Hiç yapmadığı şeyleri yapmaya başladıyav erkeklerde esleri hamileyken hormonlardan nasibi aliyor sanirimonlarida teste soksak kesin betalari yuksek cikar
Arkadaşlar Az önce uyandım. Telefonum eşimdeymiş. Ders çalışmak için alıyor, buraya takıldığımı da biliyor normalde ve girmemek için söz vermişti. Resmen ders çalışmamış almış her şeyime bakmış. Eltimle olan yazışmalar, buraya açtığım konu. Oysa ben nasılsa bakmaz diye silmemiştim bile. Eltimle yazışmalarda ailesini sevmedigim falan da vardı.
Neyse bu güle oynaya hazırlandı, bir de "eski yar yeni yar " içerikli bir türkü açtı, bunun eşliğinde hazırlandı. Bana da "kart, biraz da para,burada. Benim ailemi sevmeyenin ben de ailesinin yüzüne gülmem" falan dedi. Oysa benim ailemin ona davranışı ile onun ailesinin bana davranışı arasında dağlar kadar fark var. Cocuk için sabrettim, bazı şeylere yuvam bozulmasın diye sustum falan gibi şeyler zırvaladı ve cıkıp gitti.
Söyledigi şeyleri o kadar haketmedim ve o kadar öfkelendim ki tek kelime cevap bile vermedim.
Bundan sonrası ne olacak bilmiyorum
ooo doguma kadr devam ediyor aslinda simartilmamiz yerdr ne yazikki psikolojik siddete maruz kaliyoruzHiç yapmadığı şeyleri yapmaya başladı
Evet ama özellikle hamileyken yaptıklarını hiç unutmayacağımooo doguma kadr devam ediyor aslinda simartilmamiz yerdr ne yazikki psikolojik siddete maruz kaliyoruz
İşde bu kötü olmuş. Son durum ne peki?Arkadaşlar Az önce uyandım. Telefonum eşimdeymiş. Ders çalışmak için alıyor, buraya takıldığımı da biliyor normalde ve girmemek için söz vermişti. Resmen ders çalışmamış almış her şeyime bakmış. Eltimle olan yazışmalar, buraya açtığım konu. Oysa ben nasılsa bakmaz diye silmemiştim bile. Eltimle yazışmalarda ailesini sevmedigim falan da vardı.
Neyse bu güle oynaya hazırlandı, bir de "eski yar yeni yar " içerikli bir türkü açtı, bunun eşliğinde hazırlandı. Bana da "kart, biraz da para,burada. Benim ailemi sevmeyenin ben de ailesinin yüzüne gülmem" falan dedi. Oysa benim ailemin ona davranışı ile onun ailesinin bana davranışı arasında dağlar kadar fark var. Cocuk için sabrettim, bazı şeylere yuvam bozulmasın diye sustum falan gibi şeyler zırvaladı ve cıkıp gitti.
Söyledigi şeyleri o kadar haketmedim ve o kadar öfkelendim ki tek kelime cevap bile vermedim.
Bundan sonrası ne olacak bilmiyorum
Toptancıya gidip gelmiş. Konuşmuyoruz şuan. Kendini haklı görüyor halaİşde bu kötü olmuş. Son durum ne peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?