- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.938
- 133
- Konu Sahibi Tavuksal firtlangic
-
yok denk gelmedim öyle bir diziye.bilemedim şimdiYalancı romantik diye dizi vardı sen hiç izelemedin mi onu
Ana konu şu adam aslında hödük ama ne zaman canı sevişmek istese romantiğe dönüşüyor.yok denk gelmedim öyle bir diziye.bilemedim şimdi
iyi fikir bende onu darlayayım bundan sonraO ne giyiyor? Kırmızı boxer mı?
O mesele nasil baska birilerine geldi???Size hic yakismamis memnun edecek biri falan...Sakin olun biraz baska erkek olsa ne yapardi size.ikinizde cok buyutmussunuz olayikarmaşık duygular içerisindeyim hanımlar.biraz içimi dökeyim dedim.
ben neredeyse 6 yıldır evliyim.biri 4 bir altı aylık 2 çocuğum var.eşimlede arada tartışmalarımız olsada genel olarak iyiyiz.Ama bugün çok kırıldım ona.
afedersiniz 2 günde bir birlikte oluruz ve bana göre tutkulu bir çiftiz.her zaman olmasada gecelik giyerim (çok utanarak detay veriyorum ama konunun anlaşılması için)
yaklaşık 10 gün önce işte geceliğini giyde gece beni uyandır falan dedi ama bu sıralar küçük bebeğim o kadar huysuzki gece geç saatlere kadar uyanık ağda zamanım geldi ama yorgunluktan, çocuktan vakit bulamadım bundan dolayı direk pijamalarla girdim yatağa onada izah ettim bebek huysuz gecelik kafasında değilim şuan diye.
tabi hoşuna gitmedi bu durum ara laf sokmaya başladı.iyice sinir oldum bu anlayışsızlığına. 1hafta falanda küs kaldık daha doğrusu kendisi bana soğuk yaptı.
neyse dün gece sarıldı barıştık.bu akşam tekrar konu açıldı.bana dedi ki: BEN SENDEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.neymiş hep istekli olan taraf kendisiymiş ben onun isteklerini yerine getirmiyomuşum.6 yıllık karısına uçkuru için bu lafı söyledi .hayır kötü bir ilişkimiz olsa onlayken sürekli tepkisiz duvar gibi biri olsam neyse.
bende delirdim tabi hem ağladım hemde bu saatten sonra kafamda bittin nankörsün memnuniyetsizsin dedim.bu kendini haklı buldulça sinirler tavan oldu. sustum önce haydi konuş konuş diyince bende bırak beni seni memnun edecek birini bul bende memnun edebileceğim başka birini bulayım dedim.(biraz ağır oldu ama söyledikleri çok zoruma gitti)bozuldu bu lafıma haliyle.
Ben mutfakta ağlarken gelip sarıldı ayaklarıma kapanıp özür diledi tabi benimde son cümlemden dolayı özür dilememi istedi özür diledim sarıldık o uyudu ama benim hala sinirlerim bozuk. böyle hararetli hararetli tartıştıp hemen barışınca devreler yandı
o benim abarttığımı düşünüyor sizce ben abarttım mı bu durumu ?
Ana konu şu adam aslında hödük ama ne zaman canı sevişmek istese romantiğe dönüşüyor.
ama gözümün içine baka baka senden memnun değilim deyince birde birkaç kez tekrarlayınca inanılmaz zoruma gitti çünkü kötü bir birlikteliğimiz yok ve bebeğimin beni uyutmadığını biliyor sinirle söyledim bendeO mesele nasil baska birilerine geldi???Size hic yakismamis memnun edecek biri falan...Sakin olun biraz baska erkek olsa ne yapardi size.ikinizde cok buyutmussunuz olayi
ama gözümün içine baka baka senden memnun değilim deyince birde birkaç kez tekrarlayınca inanılmaz zoruma gitti çünkü kötü bir birlikteliğimiz yok ve bebeğimin beni uyutmadığını biliyor sinirle söyledim bende
[/QUOTE
Mutlaka oyledir ama benimki olaydi kalkar keserdi beni sizinki ozur dilemis demek hatasini anlamis sizde uzatmayin artik kendinizi mutsuz etmeyin bebek bakiosunuz onun yorgunlugu yeterlidir
Öyle söyleyen adama ancak böyle cevap verilir.ama gözümün içine baka baka senden memnun değilim deyince birde birkaç kez tekrarlayınca inanılmaz zoruma gitti çünkü kötü bir birlikteliğimiz yok ve bebeğimin beni uyutmadığını biliyor sinirle söyledim bende
benide korkutmuyor değil hani ama şimdi 29 yaşında ilerde orta halli olur belki bir umutBişey yazcaktm ama daha yeni ban yedim bidaha yemek istemiyorum.
sexe çok düşkün erkek beni herzaman korkutur.
Allahtan kocam orta halli.
hayatta uykusundan ödün verip bebekle ilgilenmez.ben duş aldığım sıra uyanırsa bebek söylene söylene bakar acele ettirit beni.Öyle söyleyen adama ancak böyle cevap verilir.
Bence iyi söylemişsiniz.
Bir gece o ilgilensin bebekle.
Siz de kırmızı slip donunu giy beni uyandır diyip yatın.
Çocuk tek başına mı yapılıyor?hayatta uykusundan ödün verip bebekle ilgilenmez.ben duş aldığım sıra uyanırsa bebek söylene söylene bakar acele ettirit beni.
çok sağolun kaçırdı uykumu işte yetersiz hissetirdi beni oda kişisel bakımını yapar dikkat ederCanım yat uyu böyle basit şeyler için üzülme sinir hastası olursun sonra. O sana bir lafmi dedi sende cevabını vermişsin işte karşılıklı özür ve barışma faslı. Her evlilikte olan şeyler. Eşinin yaptığı bencillik ayrıca. Bir insan iki günde birde olsa asker gibi hazır komuta olamaz ki. Eşin ne giyiyor , kisisel bakimi nasil ? O ayrıntı da duruyorsa sende dur.
hayatta uykusundan ödün verip bebekle ilgilenmez.ben duş aldığım sıra uyanırsa bebek söylene söylene bakar acele ettirit beni.
teşekkür ederim yorumunuz için.burda içimi dökünce sakinleştim ama eşimden duyduğum zaman fena oldum ne biliyimIyi güzel bir çiftsiniz de tartismayi hic becerememissiniz.bize anlattığın gibi eşine de sakinlikle anlatsaydın belki hem çocuklarinin annesi hemde onun kadını olmanin bazi zorluklari olabileceğini ve sana anlayışsizca davrandığını farkedebilecekti.
Ama yine de tatlı bir çift olduğunuz belli maşallah diyorum.
Karşılıklı anlayışla ve sakinlikle bu sorunuda aşarsiniz
hayatta uykusundan ödün verip bebekle ilgilenmez.ben duş aldığım sıra uyanırsa bebek söylene söylene bakar acele ettirit beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?