Eşimle Tartıştık

O mesele nasil baska birilerine geldi???Size hic yakismamis memnun edecek biri falan...Sakin olun biraz baska erkek olsa ne yapardi size.ikinizde cok buyutmussunuz olayi

Bişey yazcaktm ama daha yeni ban yedim bidaha yemek istemiyorum.

sexe çok düşkün erkek beni herzaman korkutur.
Allahtan kocam orta halli.

O mesele nasil baska birilerine geldi???Size hic yakismamis memnun edecek biri falan...Sakin olun biraz baska erkek olsa ne yapardi size.ikinizde cok buyutmussunuz olayi
ama gözümün içine baka baka senden memnun değilim deyince birde birkaç kez tekrarlayınca inanılmaz zoruma gitti çünkü kötü bir birlikteliğimiz yok ve bebeğimin beni uyutmadığını biliyor sinirle söyledim bende

Öyle söyleyen adama ancak böyle cevap verilir.
Bence iyi söylemişsiniz.
Bir gece o ilgilensin bebekle.
Siz de kırmızı slip donunu giy beni uyandır diyip yatın.

Canım yat uyu böyle basit şeyler için üzülme sinir hastası olursun sonra. O sana bir lafmi dedi sende cevabını vermişsin işte karşılıklı özür ve barışma faslı. Her evlilikte olan şeyler. Eşinin yaptığı bencillik ayrıca. Bir insan iki günde birde olsa asker gibi hazır komuta olamaz ki. Eşin ne giyiyor , kisisel bakimi nasil ? O ayrıntı da duruyorsa sende dur.

Haklıyken haksız durumuna düşmüşsünüz ve evet tepkiniz çok abartı. Eşiniz yanlış yapmış düşüncesizlik etmiş. Ben senden hiç memnun değilim cümlesine kendi kafanızdan çok fazla anlam yüklemişsiniz. Üstüne kurduğunuz cümlelerin zaten hiç oluru yok. Eşiniz kafanızda bitmiş madem neden çekip gitmiyorsunuz? Bazı cümleler ağırdır geri dönüşü olmaz. Birbirimizi memnun edecek başkalarını bulalım da bunlardan biri. Eşinizin sizi kışkırtmış olması sizi haklı çıkartmaz kendinizi tutacaksınız.

Iyi güzel bir çiftsiniz de tartismayi hic becerememissiniz.bize anlattığın gibi eşine de sakinlikle anlatsaydın belki hem çocuklarinin annesi hemde onun kadını olmanin bazi zorluklari olabileceğini ve sana anlayışsizca davrandığını farkedebilecekti.
Ama yine de tatlı bir çift olduğunuz belli maşallah diyorum.
Karşılıklı anlayışla ve sakinlikle bu sorunuda aşarsiniz

çok sağolun kaçırdı uykumu işte yetersiz hissetirdi beni oda kişisel bakımını yapar dikkat eder

Kusura bakmada, esinin kadina bakis açisi igrenç. Ne demek "beni gecelik ile uyandir". Sen bir stepford wife degilsin. O lafinda hiçte agir olmadi. Tam o durumda ona yakisan bir laf olmus.

Yani mecburmusun sen gecelik giyemeye? Bende 6 yildir evliyim, hiç gecelik giymedim. Saatlerce uyuyorum, terliyorum. Normal keten pijama giyiyorum. Diger türlü rahatsiz oluyorum.

Bu erkekleri bu kadar simartmayin. Oda gece bebek için kalksin. Ev islerini yapsin. Pasa gibi hizmet etmeyin. Sen onun af edersin hizmetçi ve seks oyuncagi degilsin. Seninde duygularin isteklerin var. Mecbur degilsin beyefendinin her istediginde onun ile beraber olmaya.

Ah iste bizim kadinlarimiz kendilerine deger vermiyor iste..

hayatta uykusundan ödün verip bebekle ilgilenmez.ben duş aldığım sıra uyanırsa bebek söylene söylene bakar acele ettirit beni.

Ve bu adama 2inci çoçuk yaptin?

Ne diyecegimi bilemedim.

Ivet ivet, gece gece uyandir onu geceligin ile. Pasanin hakkidir nede olsa

teşekkür ederim yorumunuz için.burda içimi dökünce sakinleştim ama eşimden duyduğum zaman fena oldum ne biliyim

hayatta uykusundan ödün verip bebekle ilgilenmez.ben duş aldığım sıra uyanırsa bebek söylene söylene bakar acele ettirit beni.

Bebeği tek başınıza mı yapmışsınız? Sonra neden ikinci çocuk diye sorduğumuzda tepki alıyoruz. O ne demek ya bu kadar alıştırmayın bi zahmet o da baksın çocuk onun da çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…