- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi Tavuksal firtlangic
-
Adamın haksız olduğu ortada zaten ona tamam da. Konu nasıl "bu adama ikinci çocuğu nasıl yaparsın, sen onun sex kölesi değilsin hatta ve hatta telefonunu karıştır adam bir şeyler karıştırıyor olabilir" e geldi. Bir şey de dozunda kalacak mı acaba?
Ahahah he valla ya. Valla ben gerektiğinde eşim beye diyorum, vallahi kışlık moddayım kusura kalma yiğidim
ya ayda 1 ağda işimi halladerim elimden geldiğince.gördü tabi ağdasız da o ağdaya laf etmedi gecelık giymeme taktı da böylede nasıl gecelik giyilir içimden gelmedi hello kityli li pijamaları çektim üstüme
Sana sonuna kadar katılıyorum ahahahYani üç ay aradığınız Night'a ulaşılamıyor, buyurun elimizde Abuzittin Gıllıbacak var, seversen sev sevmezsen keyfin bilir.
Bizde de durum budur hacı.
Kışın bi de bacak yolmakla mı uğraşacağım? Üşüyom be.
Sıcacık tutuyo kıllar.
Alıştı adam da naapsın?
Her zaman süt gibi pürüzsüze alıştırmamak lazım. Seven her haliyle
günahını aldığımla kaldım bişey çıkmadı bugüne kadar.o beni sinirlendirip kendi istediği kıvama getirmeye çalıştı aklınca.zannetiki ben aa kocam memnun değil daha fazlasını yapayım diyip üstüne atlıycamBacım sen kocanın telefonunu arada incele. Ben olsam bu laflarından sonra şüpheye düşerdim.
Gayet normal en zor olan 50 sonra halen ateşli olmak ve kalmak,
Ki adamlar asıl o yaştan sonra daha azgın hale geliyor ama bizimde hormonlar ölüyor bizde tık yok
Gercekten dogru mu anladim cahilligime verin 50 den sonrada istek oluyormu bu erkeklerde? Ciftler arasinda 50 den sonra bile iliski kaliyormu ki?
Gercekten dogru mu anladim cahilligime verin 50 den sonrada istek oluyormu bu erkeklerde? Ciftler arasinda 50 den sonra bile iliski kaliyormu ki?
Kaç yaşındasın ki senBenim kayınpeder 75 yaşında 63 yaşındaki karısının yakasını bırakmıyormuş,tabi ki oluyor
Kaç yaşındasın ki senBenim kayınpeder 75 yaşında 63 yaşındaki karısının yakasını bırakmıyormuş,tabi ki oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?