Mesajını okudum ve düşündüm aslında senin haklı oldgun yer masraf olması yada sana bunu sormadan tamm demesi danismamasi belki sende farklı bir plan yapmış olabilirdin amaaaa sen bu şekilde davrandığinda emin ol daha fazla yapacak biz analtmak istediğimizi biraz üslup yada davranış olrak yanlış yapiyrz kadınız bnde yaptım senin yaptığın gibi çünkü karakterimiz böyle ama erkekler bunu daha farklı algılıyor sanki inat edercesine sen istemiyorsan gelme biz gideriz hemde gidecektir de ya aslında sen tamm dedin ama bizdede durumlar böyle biliyorsun aklımdan başka birşey gecmsti bnmde böyle düşünmüştüm dersen gitse bile tamm dediği için yanlış olduğunu düşünür ama diğer türlü evlenmeseydin yada başka birşey dediğinde o yaptığının yanlış oldgunu dusunmeyecektir inadına gidecektir sen istemesende tatli üslupla konuşmak en iyisi tabiki sende insansın huyundan karakterinden tabi ver demiyrm ama orta yolu. Bulmaya bak bu sorun hep olck cunkuIyi geceler arkadaslar ,
Burda paylasiyorum cünkü baska türlü kimseye icimi dökemiyorum esimle tartistik bügün haftasonu onun ailesini ziyarete gittik,kücük kiz kardesi var böyle lunapark gibi biyere gitmek istedigini belirti babasina babasida saglik sorunlari yasadigi icin gidemiyor benim esimde hemen biz götürebiliriz aslinda dedi ,kiz kardeside (birtane daha abisi var ) ona sorayim dedi oda tatilde ya dedi böyle ara kızıştırmak ister gibi daha 12 yasinda ama akli her türlü seye calisiyor affedersiniz…sonra eşim benimle konuştu bende ben pek sıcak bakmadığımı söyledim..ama olur dedim sonra biraz düşümdüm birsürü masraf olacak bize yurtdışında yaşıyoruz en azından 300 euro..istemiyorum okadar masraf yapmayı hem onun ailesi bize maddi konuda hiç desteği olmuyor birşeyde istemiyorum zaten ikimizde çalışıyoruz çok şükür birde eşimin güya arabası vardı evlenmeden önce onu aldılar sattılar parasını bize vermediler küçük oğlan şimdi araba aldı ..neyse sonra eşime lunaparka gitmek istemediğimi söyledim birsürü masraf olacak dedim hemde daha yeni izinden geldik yani..iyi ozaman dedi ben kardeşlerimle giderim dedi benim çok zoruma gitti ..ne için çalışıyorum dedi vesayre bende dedim madem kardeşina babalık yapacaktın evlenmeseydin aklıma geleni saydım …neymiş kardeşine söz vermiş..o parka gidilmesini istemiyorum inat ettim sizce tutumum nasıl olabilir ?
Mesajını okudum ve düşündüm aslında senin haklı oldgun yer masraf olması yada sana bunu sormadan tamm demesi danismamasi belki sende farklı bir plan yapmış olabilirdin amaaaa sen bu şekilde davrandığinda emin ol daha fazla yapacak biz analtmak istediğimizi biraz üslup yada davranış olrak yanlış yapiyrz kadınız bnde yaptım senin yaptığın gibi çünkü karakterimiz böyle ama erkekler bunu daha farklı algılıyor sanki inat edercesine sen istemiyorsan gelme biz gideriz hemde gidecektir de ya aslında sen tamm dedin ama bizdede durumlar böyle biliyorsun aklımdan başka birşey gecmsti bnmde böyleIyi geceler arkadaslar ,
Burda paylasiyorum cünkü baska türlü kimseye icimi dökemiyorum esimle tartistik bügün haftasonu onun ailesini ziyarete gittik,kücük kiz kardesi var böyle lunapark gibi biyere gitmek istedigini belirti babasina babasida saglik sorunlari yasadigi icin gidemiyor benim esimde hemen biz götürebiliriz aslinda dedi ,kiz kardeside (birtane daha abisi var ) ona sorayim dedi oda tatilde ya dedi böyle ara kızıştırmak ister gibi daha 12 yasinda ama akli her türlü seye calisiyor affedersiniz…sonra eşim benimle konuştu bende ben pek sıcak bakmadığımı söyledim..ama olur dedim sonra biraz düşümdüm birsürü masraf olacak bize yurtdışında yaşıyoruz en azından 300 euro..istemiyorum okadar masraf yapmayı hem onun ailesi bize maddi konuda hiç desteği olmuyor birşeyde istemiyorum zaten ikimizde çalışıyoruz çok şükür birde eşimin güya arabası vardı evlenmeden önce onu aldılar sattılar parasını bize vermediler küçük oğlan şimdi araba aldı ..neyse sonra eşime lunaparka gitmek istemediğimi söyledim birsürü masraf olacak dedim hemde daha yeni izinden geldik yani..iyi ozaman dedi ben kardeşlerimle giderim dedi benim çok zoruma gitti ..ne için çalışıyorum dedi vesayre bende dedim madem kardeşina babalık yapacaktın evlenmeseydin aklıma geleni saydım …neymiş kardeşine söz vermiş..o parka gidilmesini istemiyorum inat ettim sizce tutumum nasıl olabilir ?
çok saygısızsınız,hem de çok! yok artık! 12 yaşında,bebe daha ya,neyle itham ediyorsunuz kızı!12 yasinda ama akli her türlü seye calisiyor affedersiniz
bu ne şimdi?? ben kardeşimi gezdirsem kocam bana anası sen değilsin mi diyecek?? desin istiyorsa, o lafı yuttururum,net.madem kardeşina babalık yapacaktın evlenmeseydin aklıma geleni saydım
Şimdi bu lafın neresi ara kızıştırmak biri beni aydınlatsın yahu.benim esimde hemen biz götürebiliriz aslinda dedi ,kiz kardeside (birtane daha abisi var ) ona sorayim dedi oda tatilde ya dedi böyle ara kızıştırmak ister gibi daha 12 yasinda ama akli her türlü seye calisiyor affedersiniz…
Pes artık ya sizin adınıza insanlığımdan utandımIyi geceler arkadaslar ,
Gotursun yahu ne olacak ki. 300 euro yu mu saķındıniz yani kucucuk cocuktan?Iyi geceler arkadaslar ,
Burda paylasiyorum cünkü baska türlü kimseye icimi dökemiyorum esimle tartistik bügün haftasonu onun ailesini ziyarete gittik,kücük kiz kardesi var böyle lunapark gibi biyere gitmek istedigini belirti babasina babasida saglik sorunlari yasadigi icin gidemiyor benim esimde hemen biz götürebiliriz aslinda dedi ,kiz kardeside (birtane daha abisi var ) ona sorayim dedi oda tatilde ya dedi böyle ara kızıştırmak ister gibi daha 12 yasinda ama akli her türlü seye calisiyor affedersiniz…sonra eşim benimle konuştu bende ben pek sıcak bakmadığımı söyledim..ama olur dedim sonra biraz düşündüm birsürü masraf olacak bize yurtdışında yaşıyoruz en azından 300 euro..istemiyorum okadar masraf yapmayı hem onun ailesi bize maddi konuda hiç desteği olmuyor birşeyde istemiyorum zaten ikimizde çalışıyoruz çok şükür birde eşimin güya arabası vardı evlenmeden önce onu aldılar sattılar parasını bize vermediler küçük oğlan şimdi araba aldı ..neyse sonra eşime lunaparka gitmek istemediğimi söyledim birsürü masraf olacak dedim hemde daha yeni izinden geldik yani..iyi ozaman dedi ben kardeşlerimle giderim dedi benim çok zoruma gitti ..ne için çalışıyorum dedi vesayre bende dedim madem kardeşina babalık yapacaktın evlenmeseydin aklıma geleni saydım …neymiş kardeşine söz vermiş..o parka gidilmesini istemiyorum inat ettim sizce tutumum nasıl olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?