Eşimle tartıştık

Benim de var aynı o görümceden bacak kadar boyuyla herşeyi karıştırır. Sanki eşimin çocuğu. Merhem olsa başıma süreceğim. Sadece nefret ediyorum

Ya cidden anlamıyorum benim de küçük kardeşim var onu alıp bir yere götürmek onu da bizi de çok mutlu ediyor. Keza eşimin yeğenleri var onları da öyle. Bu kadar ayrımcı olmaya gerek var mı? O kandan geliyor diye ise öfkeniz kocanızdan da ayrılın. Hepimizin uğradığı haksızlıklar oldu, oluyor eş ailesinden. Ne yapalım kötü mü davranalım evin en küçük bireyine de.

Karsinizdaki 12 yasinda bir kiz Cocugu. Bence onunla boy ölcüsmeniz cok sacma. Esiniz söz vermeden önce sizinle konussa daha iyi olurdu. Bence bidahakine önce aramizda kararlastiralim diye konus esinle. Ancak simdi birkere söz verdiyse esinizi zor durumda birakmayin derim. 300 euro icinde olsa birbirinizi kirmaya degmez gercekten.

Benim de var aynı o görümceden bacak kadar boyuyla herşeyi karıştırır. Sanki eşimin çocuğu. Merhem olsa başıma süreceğim. Sadece nefret ediyorum
Bacak kadar çocuktan nasıl nefret edebiliyorsunuz . Nasıl bu kadar nefreti o çocuğa yükleyebilirsiniz . Ne yapıyor da sizde bu nefret duygusu oluşuyor mesela?

Bacak kadar çocuktan nasıl nefret edebiliyorsunuz . Nasıl bu kadar nefreti o çocuğa yükleyebilirsiniz . Ne yapıyor da sizde bu nefret duygusu oluşuyor mesela?
Eş tarafından herhangi biri olması yeterli bunlara gözlerini nefret büyümüş. Ben yokken bu adamın hayatında onlar vardı diyen yok.

Yani arada götürebilirsiniz eşinizin kardeşi yapacak bişey yok ama sürekli olacaksa sıkıntı yani eşiniz de biraz haklı kardeşi sonuçta arada bırakmayın bence

12 yaşında bir kız çocuğuna bilenecek, kıskanacak kadar ne travma yaşadınız bilmiyorum ama tedavi olmadan çocuk sahibi olmayın sakın.
oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi davranıyorsunuz.
ettiğiniz laflar çok ayıp.
bana eşim bunları desem kardeşim için son kavgamız olur çünkü boşanırız.

Bazıları istiyor ki
Ne ailelerle görüsüsün
Ne kardeşlerle yeri gelınce ilgilenılsın...

Hayır kendi penceremden bakarak konuşuyorum sadece.
Kardeşini de kırk yılda bir gezdırmesın degil mi?

Anası okuttu etti, baktı.. kaymağını sadece siz tek başına yiyin yani

Bazı insanları aşırı abartı buluyorum
Ve sizin de evladınız olacak abartmayın!

böyle insanların sevgiyle ilgili sorunları var bence. o kadar sevgisizler ki böyle ufacık şeyler bile kendilerini kötü hissettiriyor. hep onlar el üstünde tutulsun, bir tek onlarla ilgilenilsin istiyorlar. ödleri kopuyor eşlerinin annelerini, kardeşlerini sevmesinden.

Eşiniz danışmış size önce olur demişsiniz...
Sonra euro hesap etmişsiniz masraf olacağını anlamışsınız.
Size nacizane bir soru sormak istiyorum...siz yurtdışındaki Türkler her şeye neden euro hesabıyla bakıyorsunuz? Neden her şeyi en ince detayına kadar hesapliyorsunuz?
Bizden kötü durumda değilsinizdir herhalde. 1 euro 10 tl.
Adam kardeşine harcayacak herzaman olan birşey degilki. Kardeşi sonuçta küçük bir kız.

Onlar ve kendi aileleri!

İşin acı tarafı da bu böyle gidecek. İnsanlar burada ne yazarsa yazsın kendinizde haklı bir taraf hep göreceksiniz. Eş ailesine hatta küçük kardeşe bile yapılan en ufak harcama gözünüze batacak. Zamanla eşinizden çıkartacaksınız acısını. O da ya ailesinden ya sizden uzaklaşacak.
Benim yengem de aynı sizin gibi düşman başına. Bi sizde var eş ailesi demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…