Eşimle tartıştık

Abinizin yaptığı,yengenizin 10 yaşındaki çocuğa söyledikleri inanılır gibi değil,allah herşeyin hayırlısını versin iyi ki bir oğlum yok dedim yine.kızım tek çocuk bize birşey olsa en azından böyle bi şeye maruz kalıp canı daha fazla yanmayacak diye düşündüm..allah yengenizi de bildiği gibi yapsın

Gerçekten böyle kadınları aklım almıyor . Adam evlendi diye ailesine zaman ayıramaz mı 12 yaşında çocuk bir lunapark ne kadar masraf olabilir ki
kardeşi ya kardeşi çok mu zor bir çocuğun gönlünü etmek iyi ki kocanız sizi dinlemeyip gitmiş size sormuş gitmek istememişsiniz daha ne olacak yani . Tutumunuz çok yanlış böyle yaparak eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız

Makarnami Turkiyede yokmu sanki
Alasi var
Gorgu meselesi kesinlikle kimseden bi beklentim yok hediye verirken ama benim hediyemi begenmeyip laf eden olursada o verdikleri corabida ellerine veririm bidaha corapda verip zahmet etme derim yani lutfen
Hediyelesmek guzeldir karsiliksiz olur

Ben bu yil ozellikle Turkiyedeki zara ve bershkaya gittim burada 20 euro olan sey orada 200 tl, bizim icin ayni sey
Ama orada yasayan kisi icin tabiki fazla miktar oyuzden istiyolardir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…