Konu sahibi konusuna sahip cikmayinca bizde takiliyoz iste kafamiza gorekonu yurtdisi ve yurtdisinda yasayanlara dönmüs
sizin gibi yurtdisinda yasiyorum ayni yazdiginiz gibi ama burada yemeyip icmeyip euro biriktiriyoruz yaziliyorValla bende yurtdisinda yasiyorum
Neskafe merci cikolatayi geceli yillar oldu
Biz direk parfum siparislerinden basliyoruz
Zaradan gomlek
Leonidas cikolata
Bershkadan canta
Ben izine giderken cebimden rahat bi 500 euro cikiyodur hediyelere oda yetmedi
Kuzenin bebesi olmus tak 50 euro
Kuzen ev almis ver bi 50 euro
Kendi evimizde kaliyoruz kimsenin evindede kalmiyoruz halbuki
Benim bebem oldu verdikleri lc Waikikiden 14tl corap
Fakirmi bunlar hayir akrabalarimda kimse bendende fakir degil
Bodrumda otel sahibi olana bile ben hediye gotururken bana bir capit bise vermedi
Bence sizin dediginiz kisinin size karsi tutumu oyle
Her gurbetci dediginiz gibi degil
Gormedigim kuzenime bile hediye gonderiyorum
Arayipda tesekkur etmiyolar bile
herkes yurtdisindakileri gömmüs ondan yazdim bunuKonu sahibi konusuna sahip cikmayinca bizde takiliyoz iste kafamiza gore
Yiyoruzda iciyoruzdz parada biriktirebilirsek amennasizin gibi yurtdisinda yasiyorum ayni yazdiginiz gibi ama burada yemeyip icmeyip euro biriktiriyoruz yaziliyor
Saglik olsun sknti yok herkes kendini bildikden sonraherkes yurtdisindakileri gömmüs ondan yazdim bunu
parfüm götürünce onuda begenmiyorlar.Valla bende yurtdisinda yasiyorum
Zaradan gomlek
Leonidas cikolata
Bershkadan canta
Bodrumda otel sahibi olana bile ben hediye gotururken bana bir capit bise vermedi
Arayipda tesekkur etmiyolar
türkiyede harciyoruz ya hava atiyoruz saniyorlar ama alakasi yok.Yiyoruzda iciyoruzdz parada biriktirebilirsek amenna
Biriktirdiklerimizide Turkiyede harciyoz
parfüm götürünce onuda begenmiyorlar.
artik bir sey almak istemiyourm kimseye.
bir isteginiz var mi bile demiyorum. sadece cok sevdigim arkadaslarima soruyorum.
onlar alsin bana 2000 TL ye parfüm de ben kullanayim.
Bosver cnmtürkiyede harciyoruz ya hava atiyoruz saniyorlar ama alakasi yok.
euronun yükselmesini bizde istemiyoruz.
kim ister.
Evet haklısınız...ben küçük bir şehirde yasıyorum buralı değilim. Buradaki akrabalarda gozlemledigim şey bu. Genelde getirilen miraconi makarnaValla bende yurtdisinda yasiyorum
Zaradan gomlek
Leonidas cikolata
Bershkadan canta
Valla bende yurtdisinda yasiyorum
Zaradan gomlek
Leonidas cikolata
Bershkadan canta
Kişi başı mı yoksa toplam mıBir lunapark 300 euro olmaz. Sordum Almanyada oturan hala kızıma güldü100 euro yeterliymiş yemek olarakta fast food alınır olur bitermiş.
Şu yorumu alintilayayim da okumayan varsa okusun.Ben şunu net görüyorum.
Parası bol olanlar daha pinti.
Kusura bakmayın 3 günlük ölümlü dünyada çalışıp kardeşimi lunaparka goturemeyeceksem o paraya da s.çayım, evliliğin icine de..
Oyuncaklara çocuk biner sadece. Hepsine binecekte değil en fazla 5 er eurodur. 10 oyuncağa biner. Kalan 50 euroda 3 kişiye fast food rahatça eder. Benzin orda ucuz zaten onu da hesaplamasınlar bir zahmet. 300 euroya neler alınıyor marketten neler orada biliyoruzKişi başı mı yoksa toplam mı
Ben giriş ücreti gibi düşünmüştümOyuncaklara çocuk biner sadece. Hepsine binecekte değil en fazla 5 er eurodur. 10 oyuncağa biner. Kalan 50 euroda 3 kişiye fast food rahatça eder. Benzin orda ucuz zaten onu da hesaplamasınlar bir zahmet. 300 euroya neler alınıyor marketten neler orada biliyoruzbizim 300 tl gibi değil
Ayda 1500 euro kazananların bile arabası var kira ödüyorlar geçiniyorlar. 300 euro lunapark parası olması mantıksız. Lunapark malzemeleri Almanyada üretiliyor mesela. Ankapark ada oradan alınmıştı.Ben giriş ücreti gibi düşünmüştüm
300 euro olması her türlü saçma gerçi
Aileye olan sinirinizi kızın isteği yüzünden ortaya çıkarmışsınız. Ben davranışınızı doğru bulmadım.Iyi geceler arkadaslar ,
Burda paylasiyorum cünkü baska türlü kimseye icimi dökemiyorum esimle tartistik bügün haftasonu onun ailesini ziyarete gittik,kücük kiz kardesi var böyle lunapark gibi biyere gitmek istedigini belirti babasina babasida saglik sorunlari yasadigi icin gidemiyor benim esimde hemen biz götürebiliriz aslinda dedi ,kiz kardeside (birtane daha abisi var ) ona sorayim dedi oda tatilde ya dedi böyle ara kızıştırmak ister gibi daha 12 yasinda ama akli her türlü seye calisiyor affedersiniz…sonra eşim benimle konuştu bende ben pek sıcak bakmadığımı söyledim..ama olur dedim sonra biraz düşümdüm birsürü masraf olacak bize yurtdışında yaşıyoruz en azından 300 euro..istemiyorum okadar masraf yapmayı hem onun ailesi bize maddi konuda hiç desteği olmuyor birşeyde istemiyorum zaten ikimizde çalışıyoruz çok şükür birde eşimin güya arabası vardı evlenmeden önce onu aldılar sattılar parasını bize vermediler küçük oğlan şimdi araba aldı ..neyse sonra eşime lunaparka gitmek istemediğimi söyledim birsürü masraf olacak dedim hemde daha yeni izinden geldik yani..iyi ozaman dedi ben kardeşlerimle giderim dedi benim çok zoruma gitti ..ne için çalışıyorum dedi vesayre bende dedim madem kardeşina babalık yapacaktın evlenmeseydin aklıma geleni saydım …neymiş kardeşine söz vermiş..o parka gidilmesini istemiyorum inat ettim sizce tutumum nasıl olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?