Eşimle tartıştık

sizin gibi yurtdisinda yasiyorum ayni yazdiginiz gibi ama burada yemeyip icmeyip euro biriktiriyoruz yaziliyor

sizin gibi yurtdisinda yasiyorum ayni yazdiginiz gibi ama burada yemeyip icmeyip euro biriktiriyoruz yaziliyor
Yiyoruzda iciyoruzdz parada biriktirebilirsek amenna
Biriktirdiklerimizide Turkiyede harciyoz

parfüm götürünce onuda begenmiyorlar.
artik bir sey almak istemiyourm kimseye.
bir isteginiz var mi bile demiyorum. sadece cok sevdigim arkadaslarima soruyorum.
onlar alsin bana 2000 TL ye parfüm de ben kullanayim.

parfüm götürünce onuda begenmiyorlar.
artik bir sey almak istemiyourm kimseye.
bir isteginiz var mi bile demiyorum. sadece cok sevdigim arkadaslarima soruyorum.
onlar alsin bana 2000 TL ye parfüm de ben kullanayim.

türkiyede harciyoruz ya hava atiyoruz saniyorlar ama alakasi yok.
euronun yükselmesini bizde istemiyoruz.
kim ister.
Bosver cnm
Konuya sey ettik yeteri kadar bunu baska topikde tartismaliyiz
Konu sahibi becik dedi kacti valla
Konu amacindan cikti nerelere geldi

Evet haklısınız...ben küçük bir şehirde yasıyorum buralı değilim. Buradaki akrabalarda gozlemledigim şey bu. Genelde getirilen miraconi makarna Gerçekten çok sinir bozucu. Dediginiz gibi görgü ve kültür durumuna göre de degisiyordur.

Konuyu dağıtacağım ama, bilmediğim için soruyorum, mesela Türkiye'de de Bershka, Zara vs var, neden sizden istiyorlar ki ? Daha mı ucuz orada ? Yani birim olarak illa ki daha ucuz da, Euro kuruna vurunca benzer fiyatlardır galiba. Yoksa parasını mı vermiyorlar size, ondan mı sizden istiyorlar ? Bedava olsun diye mi yani. Biraz saçma sordum ama

Bu arada konu sahibine de şunu söylemek istiyorum, sanırım haklı olduğu konular varmış eski konularını bilmiyorum. Eğer sizin için sorun teşkil eden şeyleri o anda konuşmazsanız, bu şekilde bir patlama yaşadığınızda haklıyken haksız duruma düşersiniz. Yani misal biz sizi tanımıyoruz, konuyu okuyunca çoğumuz tavrinizdan rahatsız olduk. Yani başka problemler yaşanıyorsa lütfen o anda konusun, hem içinizde birikmez, hem de bu şekilde yanlış anlaşılmalar olmaz.

Ben şunu net görüyorum.
Parası bol olanlar daha pinti.

Kusura bakmayın 3 günlük ölümlü dünyada çalışıp kardeşimi lunaparka goturemeyeceksem o paraya da s.çayım, evliliğin icine de..
Şu yorumu alintilayayim da okumayan varsa okusun.
Altina imzami atarim.

Kişi başı mı yoksa toplam mı
Oyuncaklara çocuk biner sadece. Hepsine binecekte değil en fazla 5 er eurodur. 10 oyuncağa biner. Kalan 50 euroda 3 kişiye fast food rahatça eder. Benzin orda ucuz zaten onu da hesaplamasınlar bir zahmet. 300 euroya neler alınıyor marketten neler orada biliyoruzbizim 300 tl gibi değil

Ben giriş ücreti gibi düşünmüştüm
300 euro olması her türlü saçma gerçi

Ben giriş ücreti gibi düşünmüştüm
300 euro olması her türlü saçma gerçi
Ayda 1500 euro kazananların bile arabası var kira ödüyorlar geçiniyorlar. 300 euro lunapark parası olması mantıksız. Lunapark malzemeleri Almanyada üretiliyor mesela. Ankapark ada oradan alınmıştı.

Aileye olan sinirinizi kızın isteği yüzünden ortaya çıkarmışsınız. Ben davranışınızı doğru bulmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…