Eşimle tartıştık

12 yasinda ama akli herseye eriyor afedersiniz , dedigini unutmussunuz sanirim
Fazlasi var , eksigi yok konunun..
Ona bakarsak cocukların herşeye aklı ermeye 2/3 yaşından itibaren başlıyo. Herşeye bi cevap şeklinde büyüyorlar. Ağzımız açık kalıyo çoğu kez yani. Eee napalım şimdi çocuk demeyelim mi? Adı üstünde cocuk yani ağzından çıkanın ya da yaptığı hareketin ne kadar mantıklı ya da manasız olduğunu bilemez ki. Sen bileceksin onun çocuk olduğunu. Çünkü YETİŞKİN olan SENSİN.

Ayın sonunda 300 euro kalmıyorsa lunaparka o kadar para harcayacak kadar şüursuz değildir her halde.biz de abimle(çocuklu)lunaparka gideriz ama hesabımızı da biliriz.konu sahibi eşinin kardeşlerini götürmesine kızmış en çok.belki o kadar harcamıyacak.belki babası da para verirdi kızına abine masraf olmasın diye bilemeyiz ki.burdaki her kes konu sahibinin görümcesi hakkında öyle konuşmasına kızmış.daha 12 yaşında kızımla yaşıt yahu.
ortalama 2000 euro kazansa esi, ayin sonunda belkide 300 euro kalmiyordur.

Benim bennden 3 yas kücük kardesim yapıyor bana aynısını.
Allah razı olsun cocuklarına aldıgını kızıma alır.
Pandemi ilk basladıgında ben lohusaydım defalarca sanal market yolladı kızıma bezler kutu kutu mamalar
Ben de elimden geldiğince cocıklarına alırım ama o daha cok yapar.
Yani kardesden de sakıncaksak artık bosa yasıyorz ya

esim yeğenleriyle bir şey yapacaksa engellemem, sonuçta dayıları. bence Boyle mevzular sinirleri asmadigi surece konuşulması ayıp.

12 yaşında çocuğa kinlenme

eşine gıcıksan eşinle kavga et

araba parasını Kv den kb den vs kim üstüne yattıysa iste

ama lunapark için bu kadar tantana yapılmaz

Allah hakkınızda hayırlısını versin. 12 yaşında çocuğa bukadar hasetlenmeyin.

Yaa herşeyi sizinle mı yapmalı Allah aşkına onlarda kardeşi tabiki onlar içinde masraf yapacak bunun için kavga çıkarmanız bile çok saçma

Öfff bu ne biçim zihniyet ya 12 yaşındaki çocuk hakkında bunları düşünen birisi 15 yaşında falan olmalı para gözün tekisin gerçekten bide kalkmış en az300 euro tutar demişsin gerçekten allah umarım biran önce içine vicdan verir

Diğer konuda da belirttiginizi söylemiş bir üye resmen eşinizi para kaynağı gibi görüyorlarmış her görüşe karşı ben haklı olduğunuzu düşünüyorum. Sürekli eşim kendi ailesini geçindirse babası içse evden çok benden habersiz oraya para gönderse bende çıldırırım. Bunun kötü kalplilik olduğunu düşünmüyorum. Benim de Bir hayatım var sonuçta bu birseylerin patlaması olmuş bence de haklısınız babası değil sürekli size yüklemesinler sizin de bir aileniz var düzgünce söyleyin bağırıp çağırıp burda bile kendinizi net ifade edememişsiniz . Bu kadar sinirli degil sakin bir sekilde konusun . Esinizi de borca sokun kendiniz giyinin , yiyin icin ev alın. Belli ki para bulunca oraya buraya saçan bir tip. Tüm bu yorumları bir seferlik olan bir istek için yapmıyorum . Bende olsam sesimi çıkarmazdım ama sürekli para isteyen her şeyi bekleyen bir aile olsa bende istemezdim.

Bi lunaparka gitmek ne kadar masraflı olabilir. Tatile çıkmayacaklar dimi bikaç saatliğine lunaparka gideckler. Çocukça davranıyosunuz. Mesele para değil diye düşünüyorum. Eşinizi paylaşmak istemiyor olabilir misiniz ?? Hep benimle ilgilensin gibi.

Eger oyleyse bende hak veririm

Esi eger evini aksatmiyosa her ihtiyacini karsiliyosa kendi ailesinede guzellik yapmasi gayet dogal

Ama sen evinden parayi sakiniyosan kazandigini hala anne baba kardese harciyosan orada bende razi gelmezdim

Cevapları okudum da y dışında yasayıp tr ye gelince doldurup getiren üstüne tüm masrafları ödeyen, kalmadığım şehirde akrabam olan yerlileri gezdiren hatta borç isteyene tak çıkarıp veren, bir daha istemeyen bir benmişim acil tasarruf etmem lazim

Valla bende yurtdisinda yasiyorum
Neskafe merci cikolatayi geceli yillar oldu
Biz direk parfum siparislerinden basliyoruz
Zaradan gomlek
Leonidas cikolata
Bershkadan canta
Ben izine giderken cebimden rahat bi 500 euro cikiyodur hediyelere oda yetmedi
Kuzenin bebesi olmus tak 50 euro
Kuzen ev almis ver bi 50 euro
Kendi evimizde kaliyoruz kimsenin evindede kalmiyoruz halbuki
Benim bebem oldu verdikleri lc Waikikiden 14tl corap
Fakirmi bunlar hayir akrabalarimda kimse bendende fakir degil
Bodrumda otel sahibi olana bile ben hediye gotururken bana bir capit bise vermedi
Bence sizin dediginiz kisinin size karsi tutumu oyle
Her gurbetci dediginiz gibi degil
Gormedigim kuzenime bile hediye gonderiyorum
Arayipda tesekkur etmiyolar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…