eşimle tartıştık :(

10 gunluk evlilikte esim oturur ders calisirsa bal gibi de kendime oyalancak bi seyler bulurum.

Yok artik bi saat yengeyle konusamaz benim esim.Kimse kusura bakmasin...

Bu kadar güzel anlatılabilirdi

1 saat kaynıyla ne konuşur ki bir kadın.
Ben 5 dakika bile konuşacak bir şey bulamıyorum kayınlarımla.

Yatak ayırmak doğru değil.
Hele ki daha 10 günlük evlisiniz.

ben şok ben şok şok şok
kadına bak ........
hızımı alamadım

tamam eşinizin yengesiyle böyle telde muhabbet etmesi hoş diil benim de istemiyceem bişeydir bu ama bunu dile getirmek var, dile getirmek var... siz de kızgınlığınızı kusmak için fırsat arıomuşsunuz galiba. tamam siz de kırılmışsınız eşinizin tavrına ama daha 10 günlük evliyken onun ailesiyle ilgili tartışma çıkarmaya başlamanız da eşinizi hayal kırıklığına uğratmış olamaz mı?! neden olaya hep kendi tarafımızdan bakıoruz?
hele ki yatak ayırmak, bu kadar basit bişey için, 10 günlük evlilikte... bence çok yanlış. bunu huy haline getirmeden önce bence bu konuda karar almalısınız, kavga ya da tartışmalarda yatak ayırmamak üzerine. evlilik her zaman toz pembe diildir tabi ki aynı evde yaşayan iki insan fikir ayrılığına düşer, zaman zaman tartışır da ama belirli bir çizgide olmalı herşey. gün helir olmadık bişeyde tartışırsınız, yatak ayırırsınız ama sonra saçma olduğunu farkettiğinizde adım atmak iki taraf için de zorlaşır, ama aynı yatakta olmak her zman için minik atışmaların çözümü için fırsat ve yakınlık sağlar
mutlu bir evliliğinizin olması dileğimle

Bana otur çalış diyen kendisi :-/ bir ay sonra yds var. Ne kadar da üstüme geldiniz siz yahu :-/
Benim lafim size degil bunu anlatamadim bi turlu:)
Niye ders calistiniz demiyorum.
10gunluk evlilikte kocasi 1 saat nasil telefonda konusur diyorlar ya, esi ders calisiyor adam napsin.
Bundan bahsediyorum

Asil siz siz olun esinizin ailesi hakkinda yorum yapmayin durun bi ... bi 10 seneyi devirin sizde tam olarak o aileden olunda ondan sonra yoksa cok tartisirsizin soyle dusunun esiniz sizin aileniz hakkinda ters biseyler soylese ? hmm bide yatak ayirmak cok tehlikeli beraber yatin sirtinizi donun birbirinize cok yenisiniz kiyamam.. insallah yasamazsiniz da daha cook badireler atlatcaksiniz ayakta duramazsiniz fikirlerinizi kendinize saklayin.. ama bi saat telde konusmayi bende cozemedim benim esimde yengesini cok sever hatta kiskandigi bile olmustur ne alaka ya demisimdir ama ona birsey yansitmamisimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…