eşimle tartıştık :(

Daha 10 gunluk evliyken benim aileme mana bulan insana ben de ailemi korurdum.
Hepiniz empatiden yoksunsunuz gercekten.
Kocaniz aileniz hakkinda kotu gorus bildirdiginde evet o da oyle tamam madem haklisin sen mi diyorsunuz?
Cok ilginc ya.

10 günlük evlilikte bdvye konu mu açılır yahu diye önce bir şaştım sonra balayı ilk gün eşimle Nasıl da birbirimize girdiğimizi hatırlayıp güldüm
Nasıl başlarsa öyle gidiyor ama bilgin olsun

Ya kocanız yengenize haddinden fazla düşkün ya da siz bazı şeyleri büyütüyorsunuz.

Ben ailemde kimsenin arasinin kötü olmasini istemem eşim bi kardeşim hakkinda yada eniştelerimden biri hakkinda kötü bir şey söylese çok üzülürüm ve evet onlari yanliş anladiğini düşündüğüm zaman savunurum. Onlari savunmak eşimi sevmediğim onu ailem gibi görmediğim anlamina gelmez. Dayi teyze amca bunlardan bahsetmiyorum. 2 kardeşim 2 eniştem var haklarinda kötü konuşturmam onlarda eşim hakkinda konuşamaz bu kadar net.

Aaaa ben gelemem öyle şeye ne demek yengeyle 1 saat konuşmak hemde daha 10 günlük evliyken paralarım ikisinide ne Özür dilicem ayağımı öptürürüm. Benimkinin kuzeni yaptı bana bi döndüm balayindan şimdi hepsi desturla durur karşımda ezdirme bacım kendini nasıl başlarsa öyle devam eder bu hayat yaptığın şeyin arkasından dur en fazla adın çirkef olur ama aile huzurunu korursun. Birde yatak ayırma olayını bende tasrif etmiyorum git yat yatağa güzelce uyu yatak ayırmak erkeği terbiye etmez aksine sogutur benden sana tavsiye

tartışmaların sonunda adamı yataga cagırmak işe yaramaz bunu ögrenmişsin. normal şekilde davranmalısın.
bunlar evliliklerde olagan şeylerdir zamanla alışırsınız.
ama yatak ayırmak cok abartılı olmuş. tepkini farklı şekillerde yapıcı bir çözüm ile göster.

Valla bana hiç şefkatli görünmedi.,yani şefkatli adam 10 günlük karısının gonlunu kırmaz.yengesi kaç yıldır abisiyle evli yani yaşça baya büyükse kocanız onun elinde büyümüştür ve çok samimilerdir. Mesela ben teyzemin kocasıyla abimden daha yakınım(abim yok gerçi de) herşeyimi anlatırım onalr evlendiğinde ben 9 yaşındaydım ellerinde büyüdüm.

ama eşiniz size sen bizim aileyi şakalarını vs anlamıyorsun demiş. Pardon da obyenge onların ailesi de sen dış kapının mandalı mısın?!
yatağınızı bırakmanız olmamış bence gidin yatın yatağınıza ama kur yapmak ilgi göstermek yok. Gir yat o bişey demezse ağzını açmaniyi geceler bile deme. Yaptığını anlasın resmen yengesi için sizinle tartışmış. Bir yuva kurduğunun farkında değil heralde!

Hakli oldugunuzu dusundugunuz bi mevzuda konu kapatmak icin ozur dilememeliydiniz.

Ben hala boyle dusunuyorum. Cunku aliskin degilim boyle sakalara. Belki normal ama herkesin terazisi bir degil. Elbet yengen iyi biridir ben kotu demiyorum. Konuyu uzatmayalim diye net bi sekilde kapatmaliydiniz.

Ozur asla dilememeliydiniz.

Reactions: anu
BURADA sen hakliyken kendini haksiz duruma dusurmussun soylediginin arkadinda olmalisin neden ozur diliyorsun kotu birsey soylememissin ki seni anliyorum cok haklisin yengede olsa meafeli olacak gitsin kocasi ile konussun bi saat hayirdir yani yatagini ayirma ama yataginda tavrini koy ve birdaha hakli oldugunu dusundugun konuda ozur dileme emin ol cok cabuk alisiyorlar bu duruma tecrubeyle sabittir yasadigim icin biliyorum

Bende yengeyim.
Ve kaynimla saatlerce telefonla konusur oturur gece filmde izlerim hatta beraber disari da cikariz. Cunku kafa dengiyiz.
Kaynimin nisanlisida her defasinda kavga eder kaynimla. Yengem o benim bizim aileden abimin karisi ne kiskaniyosun der ve susturur nisanlisini ama cok gereksiz... onu bitek ben anliyorum ve yargilamiyorum benle saatlerce sohbette eder. Tabi onlar evlenince ne.olur bilemem. Ama keske bisey demeseydiniz... bence bir insan karsisindakini seviyor ise yaptiklari gozune batmaz ( yenge icin soyluyorum.)

Birbirinize topla, tüfekle, bombayla ateş edin ama yatakları ayırmayın

Eş haklı. Muhabbetleri varmış ki konuşuyorlar. "Yengeni mi özledin, git onun koynuna" ne demek ya? Ne kadar çirkin laflar. Ağzınızın hiç mi ayarı yok. Anlaşılan eşiniz için büyük bir hayal kırıklığısınız ki, adam ağlamış sonunda. Daha 10. günden olunan yüzgözlüğe, düşülen seviyeye bak...
Sizin karşı cins akrabaya bakışınız, o ettiğiniz sözlerle belli olmuş. Çok şaşıracaksınız belki ama enişteye, yengeye 1 saat konuştu diye başka gözle bakılmayan aile ilişkileri de var. Siz bence kendi zihninizi temizleyin.
10 günlük evliyiz diye telefonda uzun sohbet edilmesi yersiz de, sizin sınav çalışmanız ne olacak? Bu da bir garip. Siz madem ilgiyi tamamen kendinize istiyorsunuz, o zaman ders yapmayıp siz de ilgiyi kocanıza vereceksiniz. Adam sizi ders çalışırken seyredeceğine, kafasına göre insanlarla sohbet ediyor doğal olarak.

Yani arkadasim hem haklısın hem haksız.eşinin yengesiyle o kadar konusmasi bence fazla ve gereksiz.yani bu kişi yenge degilde kuzeni kardesi olsaymış neyse dicem.ne kadar sevse sakalassada bana göre mesafeli ve samimiyetsiz olmamalı.ben olsam bende istemem ki.ben eniştemle aynı muhabbeti etsem eşimde istemez.olması gerektiği gibi yani.ama o yenge sana bişey dememiş yapmamış sen git koynuna yat lafı çok agır.bu seni haksızlastırmış o yüzden git özür dile bence.barısın iyi olun.aradan iki hafta sonra iyi bi niyetle konuyu bi şekilde aç.işi kıskanmaya getir.kıskandıgını da ayrıyeten tartısmaksızın belirt.

Senin eşin de bi garip erkek trip atmaz
Trip dediğin bize has
Küsme huyu çok kötü
Yatak ayırmadan hiç bahsetmiyorum
Benim eşimle aynı mevzu olsa takmaz sadece savunur 2dk sonra unutur bizim evde konuları uzatan benimdir
Sizin durum ters dönmüş inşallah tekrarlanmaz
Duygularını içine hapsettiğin bi ilişki doğru olmaz birikir patlarsın

Daha 10 günlük evli insanları niye arıyo o yenge onu anlamadım.
Hadi densizlik etti aradı,10 günlük evli adamla telefonda bi saat sohbet etmek niye. Balayı diye bi şeyden haberi yok galiba.
İyi niyetli de olsa düşüncesiz işte.

Araları iyi olabilir iyi de anlaşırlar güzel bu ama biraz geride durmayı öğrenecek adam yeni evlenmiş bırak karısıyla başbaşa kalsın.

Şimdiden böyleyse mesafeli durmazsan başını ağrıtacak bence. Ama tepkilerinize de dikkat edin geri dönüşü zor şeyler söylemeyin. Haklıyken haksız çıkmışsınız.

Koynuna gir dediğinizi şimdi okudum. Çok kötü çuvallamışsınız adam bu lafı nasıl kaldırsın şimdi.
Eşine hakaret eşinin kardeşine hakaret yengesine hakaret. Buyur burdan yak, bi ortası yok kadınların ya.

benim eşimde yengesıyle 1 2 saat konusur sonra telefonu ben alırım bıde ben 1 2 saat konusurrum
Yengemızı çok sevıyoruz çunku çok cana yakındır.

Daha 10 günlük evliyken eşin böyleyse ve sende yatakları ayırıyorsan işiniz zor. 3,5 yıllık evliyiz hiç yata ayırmadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…