tartışmaların sonunda adamı yataga cagırmak işe yaramaz10 günlük evliyim... Esim ile birbirimize sevgimizi saklamıyoruz. Çok şükür aramız iyi. O...cok hoş bir eş. Dost. Yâr. Bu gün de iyiydik. Yemekten sonra film izledik falan. Sonra abisinin eşi aradı ben de konuştum ama o öbür odaya geçip (ben ales yds çalıştığım için) bir saat yengesiyle konuştu. Kıskanmak degil de nasıl desem boş muhabbet etmeleri hoşuma gitmedi. O yengeyi de severim ama ben biraz mesafeli biriyim insanlara karşı. Ciddi insanlari severim. O kadin da biraz lafını bilmeyen biri. Ben ilk defa evlerine gittigimde misafirler vardı insanların içinde sakayla karışık küçümsemişti. Kötü niyetinden degil ama bilmiyorum... Ben de sakayla cevap verdim konu kapandı fakat anladim ki o kadinla nezaket cercevesinde fakat çok da samimi olmadan bi iliskim olmalı. Bu duygumu esimle paylaştım. Bana dedi ki sen bizim ailenin şakalarını anlamıyorsun bizim aile şöyle iyi bizim aile böyle iyi vs. Ya duygumu paylaşmaz olaydım! Sanki yengesine kufrettim nankörlük vefasızlık ettim. Sadece bu bi duygu abartilacak ne var. Bana dedi ki esim senin için yemekler hazırladılar agirladilar en çok o uğraştı nasıl böyle konusursun nankörlük yapiyorsun dedi. Özür diledim açıkladım öptüm yok... Şımarıklık yaptım yatağa çağırdım yine surati 5 karış. Sinirlendim gittim simdi salona yattim. Siz siz olun ne kadar aranız iyi olursa olsun duygularınızı eşinizle paylaşmayın! Sadece duruma göre davranin kafi !
Bilmiyom niye konuyu açtım sadece içimi dökmek için sanırım .. Benim eşim çok fazla sefkatli yaaa ! Bi kadin gelip derdini anlatsa hemen ortak oluyor saatlerce ilgilenebiliyor. Çok sinir oluyorum. Erkek adam böyle olmaz deyip de kıramıyorum...
BURADA sen hakliyken kendini haksiz duruma dusurmussun soylediginin arkadinda olmalisin neden ozur diliyorsun kotu birsey soylememissin ki seni anliyorum cok haklisin yengede olsa meafeli olacak gitsin kocasi ile konussun bi saat hayirdir yani yatagini ayirma ama yataginda tavrini koy ve birdaha hakli oldugunu dusundugun konuda ozur dileme emin ol cok cabuk alisiyorlar bu duruma tecrubeyle sabittir yasadigim icin biliyorum10 günlük evliyim... Esim ile birbirimize sevgimizi saklamıyoruz. Çok şükür aramız iyi. O...cok hoş bir eş. Dost. Yâr. Bu gün de iyiydik. Yemekten sonra film izledik falan. Sonra abisinin eşi aradı ben de konuştum ama o öbür odaya geçip (ben ales yds çalıştığım için) bir saat yengesiyle konuştu. Kıskanmak degil de nasıl desem boş muhabbet etmeleri hoşuma gitmedi. O yengeyi de severim ama ben biraz mesafeli biriyim insanlara karşı. Ciddi insanlari severim. O kadin da biraz lafını bilmeyen biri. Ben ilk defa evlerine gittigimde misafirler vardı insanların içinde sakayla karışık küçümsemişti. Kötü niyetinden degil ama bilmiyorum... Ben de sakayla cevap verdim konu kapandı fakat anladim ki o kadinla nezaket cercevesinde fakat çok da samimi olmadan bi iliskim olmalı. Bu duygumu esimle paylaştım. Bana dedi ki sen bizim ailenin şakalarını anlamıyorsun bizim aile şöyle iyi bizim aile böyle iyi vs. Ya duygumu paylaşmaz olaydım! Sanki yengesine kufrettim nankörlük vefasızlık ettim. Sadece bu bi duygu abartilacak ne var. Bana dedi ki esim senin için yemekler hazırladılar agirladilar en çok o uğraştı nasıl böyle konusursun nankörlük yapiyorsun dedi. Özür diledim açıkladım öptüm yok... Şımarıklık yaptım yatağa çağırdım yine surati 5 karış. Sinirlendim gittim simdi salona yattim. Siz siz olun ne kadar aranız iyi olursa olsun duygularınızı eşinizle paylaşmayın! Sadece duruma göre davranin kafi !
10 günlük evliyim... Esim ile birbirimize sevgimizi saklamıyoruz. Çok şükür aramız iyi. O...cok hoş bir eş. Dost. Yâr. Bu gün de iyiydik. Yemekten sonra film izledik falan. Sonra abisinin eşi aradı ben de konuştum ama o öbür odaya geçip (ben ales yds çalıştığım için) bir saat yengesiyle konuştu. Kıskanmak degil de nasıl desem boş muhabbet etmeleri hoşuma gitmedi. O yengeyi de severim ama ben biraz mesafeli biriyim insanlara karşı. Ciddi insanlari severim. O kadin da biraz lafını bilmeyen biri. Ben ilk defa evlerine gittigimde misafirler vardı insanların içinde sakayla karışık küçümsemişti. Kötü niyetinden degil ama bilmiyorum... Ben de sakayla cevap verdim konu kapandı fakat anladim ki o kadinla nezaket cercevesinde fakat çok da samimi olmadan bi iliskim olmalı. Bu duygumu esimle paylaştım. Bana dedi ki sen bizim ailenin şakalarını anlamıyorsun bizim aile şöyle iyi bizim aile böyle iyi vs. Ya duygumu paylaşmaz olaydım! Sanki yengesine kufrettim nankörlük vefasızlık ettim. Sadece bu bi duygu abartilacak ne var. Bana dedi ki esim senin için yemekler hazırladılar agirladilar en çok o uğraştı nasıl böyle konusursun nankörlük yapiyorsun dedi. Özür diledim açıkladım öptüm yok... Şımarıklık yaptım yatağa çağırdım yine surati 5 karış. Sinirlendim gittim simdi salona yattim. Siz siz olun ne kadar aranız iyi olursa olsun duygularınızı eşinizle paylaşmayın! Sadece duruma göre davranin kafi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?