eşimle tartıştık :(

yengen yapmış önce saygısızlığı daha 10 günlük evliyken 1 saat telde konuşmakda neymiş.. bizi ilk ay kimse aramamıştı doğru düzgün.
gidip salonda yatmanda olmamış canım sırtını dönüp uyusaydın yarın aynısını yaparsa sen ne yapacaksın?

Şu yenge kısmından nefret ediyorum ya. Bir erkek yengesiyle neden bir saat sohbet etsin? Rahatsız olmakta çok haklısın. Bizde başlarda aynılarını yaşadık, neredeyse 3 yıl olacak hayatımızdan çıkardık o insanları. Her saniye onlar telefonda konuşup eğlenecek diye ben sinir hastası olamam. ALlah yardımcın olsun valla daha 10 günlük evlisin, tatlım sen yanlış anlamışsın iyi niyetli insanlar diye sana açıklama yapacağına ailesini savunan bir erkek var karşında.

Kim ne derse desin yenge-kayın ilişkisinin mesafeli olması gerektiğini düşünüyorum. Benim eşim de çok samimiydi yengesiyle, saatlerce konuşurlardı. Yenge kendi eşine anlatamadıklarını benim eşime anlatırdı, derdine çare arardı, sırlarını paylaşırdı vb.

Hatta bir kere çok ileri gitti, eşi şehirdışına çıkınca "gel çocuğumla bana göz kulak ol bizde kal" dedi. (Yenge başka şehirde bu arada). İlişkimizin başında eşimi sertçe uyardım, "senin kadının benim; o değil. Ona değil bana göz kulak olacaksın, herkes kendi karısına gözkulak olsun bu ne genişlik böyle" dedim, dünyayı dar ettim.

Şanslıyım ki eşim mantıklı düşündü ve bana hak verdi. Netekim bu yenge daha sonra bana "eşin çok güzel masaj yapıyor biliyor musun" diyerek niyetini ortaya döktü.

Eşim bunu duyduktan sonra ilişkisini bıçak gibi kesti.

Biz Aşk-ı Memnu ile büyümüş bir nesiliz, paranoyak olmamız normal ama bendeki gibi gerçek örnekler de var malesef.

Abartmiyorum. Cidden bir saat konuştu... Yok köyde şu olmuş yok şunun düğünü vs vs. Resmen kız muhabbeti yapıyorlar. .
sıkılmış adam demek ki yaw...arada her insanın dili şişer.. ayrıca sen daha evlenmemişken birbirlerini yıllarca tanıyan insanlar adamın yengesi..zamanında kim bilir nasıl bir sohbet muhabbetleri vardı. sen tüm bunları yeni aynı evde olunca gördün, belki hep böylelerdi..
bende bazen eşim başka şeyle ilgilendiginde ark. veya abla, yegen artık kim denk gelirse epey uzun konuşurum....benimki neden konuştun diyip kapris yapıp yatak ayırması mı lazım.. kaprisini yaparsa " e kardeş sende bilmem ne ile ugraşıyordun sıkıldım aradım konuştum ne var bunda.. seni rahat bırakmak için kendimi oyaladım..hem de iki dedikodu yaptım oohh rahatladım" der cıkarız işin içinden..
akıllı olursan adamı karşına degil yanına alırsın. daha dk sına yengen ile az konuş cok konustun demeyecektin. bir hafta bekleyip bir durum ayarlayıp gülerek yengenden iyi de amma konuşuyor hahah filan yapıp sıkıntını dile getirecektin.. sohbeet gibi yapıp araya lafı cak...
birde eşini tebrik etmek istiyorum. kadınlar bana cırlayacak belki ama tebrik edicem.
cazibeni kullanmak için sımarıklık edip yataga cagırmıssın ya hani adam bunu numarayı yememiş ya süper etmiş.
ben hiç sevmem böyle yataga cagırdım hemen barıştık olaylarını...ıyyy

Şimdiden salona yatarak eşinizi dize getireceğinizi düşünüyorsanız yanlış yoldasınız !!!
Bunu konuşarak halledeceksiniz şimdiden eşinede gösteriyorsunuz bak seende haklı olursan yatağını ayır
Sonrada burada ayrı bir konu açarsınız eşim tartıştı ve her tartışmada yatağını ayırıyor diye yapmayın bunu!!!!
Bu arada 10 günlük evlisiniz şimdiden birbirinizi bu derece yıpratmanız ilginç !
Yumuşak olmayı deneyin keza çiçeği burnunda yeni evlisiniz çok kolay çözebilirsiniz bu durumu.....

ben çok sinirlendiğimde yatak içinde yatak ayırıyorum ona ayrı yorgan bana ayrı yorgan sarılması imkansız surat 5 karış benim ne fenaymışım ya herkes kendi ailesine karşı öyledir durumunu belirtirken öyle yapmak istememiştir ama yinede rahatsız oldum gibi cümleler kullanmalısın

laf etmeyın dıye boyle yapıyor olabilir . Ama 10 gunluk evlilikte yatak ayırmakta neymıs canım!

Evet arkadaşlara katılıyorum yatak ayırmanız hiç hoş olmamış, tepkinizi o sinirlendiğinde susarak daha sonra karşınıza alıp konuşarak belli etmeniz daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Onun ailesinin şakalarına alışma konusuna gelince, siz o ailede yetişmediniz bunu aynen eşinize şöyle anlatır derim, "Ben sizin ailede yetişmediğim için belki şaka yapıyorlar ve ben bunların şaka olduğunu anlamayıp gerçek diye düşünüyorum. Belli bir süre sonra belki bende alışır aynı tarza şakalar yapmaya başlarım onlara ama bunun için zaman gerek ve sen bu zaman zarfında beni suçlamayazsın".

Kimseyi sevmek zorunda degilsin. Mesafeli ol gitsin. Eşinin ailesinin espirisini sevmek zorunda değilsin. Boşver.

Sen sen ol mesafeni koru daha on gun olmus evleneli yatak ayirman hos degil..

daha çok yenisin onun için, malesef erkekler için değer kavramı zamanla emekle ölçülüyor hemen pat diye bu benim karım ben bunu herşeyden üstün tutayım demiyor. onun ailesinden kimseye bi laf etme içinde tut sana göz göre kötülük yapsalar bile bunu ona anlattığında sen kötü gelin olursun fitneci olursun onun gözünde ama 1 2 yıl geçtikten sonra bu değişir diye düşünüyorum çünkü erkekler çocuk gibi seni şu an sadece eşi olarak görüyor ama zaman ilerledikçe tabiri caizse hem eşi hem annesi hem ailesi hem arkadaşı gibi görücek ama kavgan ne kadar büyük olursa olsun sebebi ne olursa olsun yatak ayırmak bence bi evlililikte yapılacak en büyük hatadır benim evliliğim için koyduğum tek kural bu oldu ne olursa olsun yataklar ayrılmaz.

bence siz de biraz alıngan olabilirsiniz...
mesela ben kabul ederim alıngan bi insanımdır ve insanların çok masum şakalarına bile bazen alınganlık yapabilirim.
belki sizin de öyle olmuştur.

Sanki benim eşim bizde ilk zamanlar böleydik saçma sapan şeyleri uzatıyor du ne kadar gönlünü almaya çalışsamda iyice uzatıyor du hatta açtığım bi konum var bakabilirsin sonra onu böle kabullendim o küstüğünde onu kendi halinde bırakmaya çalıştım. Ve kesinlikle yatak ayırıp başka bi odaya uyumaya gitmedim sakınnn yapma

10 gunluk evlılıkde saçma sapan bırsey yuzunden yatak ayırırsanız ohoo 10 yılı düşünemıyorum.ben annemle babamın bır gun ayrı yattıgını gormedım 40 senelık evlıler.bende esımden zarurı olmadıkca küslük yuzunden ayrı yatmadım hıc.

Ben kayınbiraderimle 5 dk arada ayda yılda bir konuşur hatırını sorarım 1 saat ne konuşuyormuş çok merakettim ne saçmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…