Eşimle tatil fikri :(

Şuan seni alnından öpmek istiyorum canım.. Tebrik ederim doğru olanı yaptığına emin ol, bak nasıl kendine güvenin geldi bir anda o enerjini mesajına dahi yansıtmışsın.. Bravo diyorum, sakın geri atma.. Yaşasın kadın egemenliği

parayı veren düdüğü çalar:)

Cidden harikasınız:)))

İyiki girmişim buraya, kendime geldim biraz:)

Kimseye anlatamıyordum, bi aileme biraz bişeyler söylüyordum, onlarda alttan al filan diyince iyice bunalıp kalmıştım :))

Oooohhh be nasıl rahatladım, nasıl güçlü hissetmeye başladım kendimi :))

Çooooooook teşekkürler:)) Bişeylerin bana böyle dan dan söylenmesi gerekiyormuş:)))

Ohhh iki gündür nasıl mutluyum:)) Valla terapi gibisiniz:))

Bedellinin son başvuru tarihi ne.O konu da tamamen çözülmüş oldu mu? Bence akarken kovayı doldur der benim büyüklerim siz de öyle yapın ve annenizin üzürine bir ev alın.Nasılsa gelirinizi takip etme gibi bi şansı yok eşinizin :123:

her zaman yanındayız canım yeter ki sen güçlü ol..

Sanırım hazıranın sonu ama biz bu aydan tamamını vermeyi planlıyorduk iste onun için deli gibi para biriktirmeye çalışıyordum.

Dün parayı ödeme yaptığımı ve bi süre daha ödemem olduğunu ve birikim yapamayacağımı söyledim. eşiminde o parayı biriktirme ihtimali yok, büyük ihtimal satar arbasını yatırır. Ben de birikime devam. O bedelli işini halledince. bir işten para geldi diye alırım arabamı:))

canım senın adına cok sevındım ınsallah bundan sonra bı sorun yasamazsın... :) :) :)

böle hemncık koyardın tepkını erkek milletien çok yüz vermeye gelmıyo :)

Aşk insanı kör ederbiliyor.Bu düşüncelerinde kararlı ol tatlım olur mu.2 güzel söz söyleyip kandırmasın seni.Kadınlar özverili oluyor malesef.Bi acaba para versem mi diye düşündüğünde eşinle konuşmadan önce buraya yaz arkadaşlar hatırlatır sana durumuBi de gebelik endişen vardı.Noldu baktın mı.Senin eşin sen para versen de vermesen de askere gitmeyi göze alamaz.Ailesi de biricik oğullarını yollamaz:) onun için aklında olsun bu adam sen para vermesen de zaten bedelliyi ödeyecek.En kötü ihtimalle kredi çeksin.Zaten eve para getirdiği yok madem bedellisini ödesin

Alttan almak ile sömürüye katlanmak çok farklı. Sen kişiliğinden ve gelirinden taviz veriyordun.

Seni seviyorsa bundan sonra eşin alttan alacaktır.

Bravo. Pes etme. :))

Tamam bi ikileme düşersem yazarım yine :) sevdim zaten baya burayı:)

Yok bakmadım daha yarın bakacağım. Yani düşük ihtimal ama yine de insanın aklını karıştırıyor:) Bu arada bu resimde ki bebek sizin bebeğinizmi?

Çok sevindim harika bir karar almışsın burnunu sürtmüşsün :) Ne kadar tepki verirse versin akşam inan onun gözünde değerin kat kat artmıştır. İnsan önce can diyecek sonra canan yoksa olmuyor. Kardeşinle gez eğlen hasta olsanda hiç sorun yok keyif senin keyfin kafanı dinlersin :))

Benim evet canım.Senin de bir kızın olur inşallah

yuru be kım tutar senı ))

valla bende hiç sevmem cümbür cemaat tatili eşimle çocuklarımlaa baş başa olmayı severim daha rahat ediyorum kafama göre takılıyorumbirde siz yeni evlisiniz eşiniz sizinle yanlız kalmak istemiyormu olmadı buradaki yorumları okutun ona

valla helal olsun..
inşallah fazla sorun çıkartıpta tatilini berbat etmez eşin..

bravo sana en doğrusunu yapmışsın hatta tatile giderkende söyle evde canı sıkılmasın bahar temizliğinide yapıversin malum yorgun gelicen

eşi akşam ne dedi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…