- Konu Sahibi CaRPeDieM02
-
Arkadaşlar biraz önce tatili ayarlattırdığımız şirketi aradım iptal ettirmek için. İptal edebiliriz dedi ancak parayı veremiyorlarmış, ya başka bir hizmet paketinde kullanabilirmişim ya da ileride planladığım bir tatil için kullanabilirmişim.
Ben de tatil yerini değiştirdim yani başka bir ile otele aldırdım tatil paketimi. Bir tane kız kardeşim var, evlenmeden önce hep onunla giderdim tatillere. Onu da aradım kardeşimle gidiyorum. Eşime git deyip ben evde oturacağıma, ya da arkadaşlarıyla gidip sıkılıp duracağıma o sıkılsın otursun evde dedim.
Eşimi de aradım. "ben seninle başbaşa tatile gitmek istemiştim ama sen yine herkesi taktın peşine, bu şekilde bir tatil istemiyorum, ben de biraz önce rezervasyon için aradım ve oteli filan değiştittirdim ve kardeşimle gidiyorum" dedim. Önce kızdı "ne demek şimdi bu " filan diye. ben de "sen hakettin valla, ben önce sana dedim başbaşa bikaç gün kaçalım diye sen anlamadın, hala bekarlığındaki gibi arkadaşlarınla gezmek istiyorsun, tamam işte ben de öyle yapıyorum artık" dedim.
Sonra iyice sinirlendi, bende "şimdi hiç yine bağırmalarını dinleyemeyeceğim, sadece haber veriyim dedim kapattım :))
Bakalım akşam evde ne olacak :))
Teşekkür ederim kızlar, harikasınız, çat çat söylüyorsunuz içinizdekini cidden aklımı biraz başıma getirdiniz, çok teşekkür ederim :))
Arkadaşlar biraz önce tatili ayarlattırdığımız şirketi aradım iptal ettirmek için. İptal edebiliriz dedi ancak parayı veremiyorlarmış, ya başka bir hizmet paketinde kullanabilirmişim ya da ileride planladığım bir tatil için kullanabilirmişim.
Ben de tatil yerini değiştirdim yani başka bir ile otele aldırdım tatil paketimi. Bir tane kız kardeşim var, evlenmeden önce hep onunla giderdim tatillere. Onu da aradım kardeşimle gidiyorum. Eşime git deyip ben evde oturacağıma, ya da arkadaşlarıyla gidip sıkılıp duracağıma o sıkılsın otursun evde dedim.
Eşimi de aradım. "ben seninle başbaşa tatile gitmek istemiştim ama sen yine herkesi taktın peşine, bu şekilde bir tatil istemiyorum, ben de biraz önce rezervasyon için aradım ve oteli filan değiştittirdim ve kardeşimle gidiyorum" dedim. Önce kızdı "ne demek şimdi bu " filan diye. ben de "sen hakettin valla, ben önce sana dedim başbaşa bikaç gün kaçalım diye sen anlamadın, hala bekarlığındaki gibi arkadaşlarınla gezmek istiyorsun, tamam işte ben de öyle yapıyorum artık" dedim.
Sonra iyice sinirlendi, bende "şimdi hiç yine bağırmalarını dinleyemeyeceğim, sadece haber veriyim dedim kapattım :))
Teşekkür ederim kızlar, harikasınız, çat çat söylüyorsunuz içinizdekini cidden aklımı biraz başıma getirdiniz, çok teşekkür ederim :))
Cidden harikasınız:)))
İyiki girmişim buraya, kendime geldim biraz:)
Kimseye anlatamıyordum, bi aileme biraz bişeyler söylüyordum, onlarda alttan al filan diyince iyice bunalıp kalmıştım :))
Oooohhh be nasıl rahatladım, nasıl güçlü hissetmeye başladım kendimi :))
Çooooooook teşekkürler:)) Bişeylerin bana böyle dan dan söylenmesi gerekiyormuş:)))
Ohhh iki gündür nasıl mutluyum:)) Valla terapi gibisiniz:))
Kimseye anlatamıyordum, bi aileme biraz bişeyler söylüyordum, onlarda alttan al filan diyince iyice bunalıp kalmıştım :))
Çooooooook teşekkürler:)) Bişeylerin bana böyle dan dan söylenmesi gerekiyormuş:)))
Bedellinin son başvuru tarihi ne.O konu da tamamen çözülmüş oldu mu? Bence akarken kovayı doldur der benim büyüklerim siz de öyle yapın ve annenizin üzürine bir ev alın.Nasılsa gelirinizi takip etme gibi bi şansı yok eşinizin :123:
Sanırım hazıranın sonu ama biz bu aydan tamamını vermeyi planlıyorduk iste onun için deli gibi para biriktirmeye çalışıyordum.
Dün parayı ödeme yaptığımı ve bi süre daha ödemem olduğunu ve birikim yapamayacağımı söyledim. eşiminde o parayı biriktirme ihtimali yok, büyük ihtimal satar arbasını yatırır. Ben de birikime devam. O bedelli işini halledince. bir işten para geldi diye alırım arabamı:))
Aşk insanı kör ederbiliyor.Bu düşüncelerinde kararlı ol tatlım olur mu.2 güzel söz söyleyip kandırmasın seni.Kadınlar özverili oluyor malesef.Bi acaba para versem mi diye düşündüğünde eşinle konuşmadan önce buraya yaz arkadaşlar hatırlatır sana durumuBi de gebelik endişen vardı.Noldu baktın mı.Senin eşin sen para versen de vermesen de askere gitmeyi göze alamaz.Ailesi de biricik oğullarını yollamaz:) onun için aklında olsun bu adam sen para vermesen de zaten bedelliyi ödeyecek.En kötü ihtimalle kredi çeksin.Zaten eve para getirdiği yok madem bedellisini ödesin
Tamam bi ikileme düşersem yazarım yine :) sevdim zaten baya burayı:)
Yok bakmadım daha yarın bakacağım. Yani düşük ihtimal ama yine de insanın aklını karıştırıyor:) Bu arada bu resimde ki bebek sizin bebeğinizmi?
yuru be kım tutar senı ))arkadaşlar biraz önce tatili ayarlattırdığımız şirketi aradım iptal ettirmek için. Iptal edebiliriz dedi ancak parayı veremiyorlarmış, ya başka bir hizmet paketinde kullanabilirmişim ya da ileride planladığım bir tatil için kullanabilirmişim.
Eşimi de aradım. "ben seninle başbaşa tatile gitmek istemiştim ama sen yine herkesi taktın peşine, bu şekilde bir tatil istemiyorum, ben de biraz önce rezervasyon için aradım ve oteli filan değiştittirdim ve kardeşimle gidiyorum" dedim. önce kızdı "ne demek şimdi bu " filan diye. Ben de "sen hakettin valla, ben önce sana dedim başbaşa bikaç gün kaçalım diye sen anlamadın, hala bekarlığındaki gibi arkadaşlarınla gezmek istiyorsun, tamam işte ben de öyle yapıyorum artık" dedim.
bakalım akşam evde ne olacak :))
teşekkür ederim kızlar, harikasınız, çat çat söylüyorsunuz içinizdekini cidden aklımı biraz başıma getirdiniz, çok teşekkür ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?