- 24 Aralık 2024
- 384
- 436
- 18
- 35
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
çocukla niye ayrı takılıyorsun ?Tatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Asansöre başkası binince niye binilmiyo yiyor mu insanlar sizi?Tatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Ya sen niye hep haklısın neden nedenErkekleri kesse daha mi iyiydi?
Sen de erkekleri kesTatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Tatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Bu kafada birinin bikini değil pazenle denize girdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.Çocuğu vermiş kadına kendi abazan öküzler gibi milleti kesiyor kadında bundan rahatsız
Gayet yerinde bir serzeniş
Kız ver çocuğu adama giy bikinini bak keyfine
O zaman gitmeyecek öyle yerlere gayet insanların inanınşlarına göre mütedeyyin kesime hitap eden yerler varBu kafada birinin bikini değil pazenle denize girdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?