Eşimle tatile geldik sürekli kız kesiyor gibi..

Zamanmakinesi

Yorumcu baba😼taze anne👶
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
384
436
18
35
Tatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.

çocukla niye ayrı takılıyorsun ?

Asansöre başkası binince niye binilmiyo yiyor mu insanlar sizi?
Bu seviyede bir çiftseniz mayolu bikinili tatilde ne işiniz var oturun evinizde ya da haremlik selamlık yere gidin insanları da bakışlarınızla rahatsız edeceksiniz

Sen de erkekleri kes

Çocuğu vermiş kadına kendi abazan öküzler gibi milleti kesiyor kadında bundan rahatsız
Gayet yerinde bir serzeniş
Kız ver çocuğu adama giy bikinini bak keyfine
Bu kafada birinin bikini değil pazenle denize girdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Bu kafada birinin bikini değil pazenle denize girdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.
O zaman gitmeyecek öyle yerlere gayet insanların inanınşlarına göre mütedeyyin kesime hitap eden yerler var
Ama bu kocasının abaza bir öküz olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz
Ba Ba diyorki kadınla asansöre binmiyormuş
Aşırılıklar her zaman yolunda gitmeyen birşeyleri kapatmak için takılan maskelerdir
Asansörde kadınla yanlız kalmamaya dikkat ediyormuş baksen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…