Eşimle tatile geldik sürekli kız kesiyor gibi..

İnanamıyorum cidden sende onun yaptıklarının aynısını yap git erkeklere bak çocuğun olmasa boşan dicemde çocuğunda var şimdi

Bu kadar kıskançsanız mağranızdan çıkmayın bir daha. Tatilde herkes mayo bikini giymiyormu zaten ? Adam napsın odadanmı çıkmasın?

Çok eğlenmiştim ben ya. Seninki geldi, seninki gitti, saat 10 yönünden yaklaşıyor diye uğraşıyordum.

Hayır benimki de erkek güzeli değil, niye onu seçti hala merak ederim
Ya onların zaten oyle erkek güzeli tipi olmuyor kocan baya adam adam bir tipse okey
Benimde başıma gelmişti kocamda benle dalga geçmişti kadının bide çocuğu vardı yabancıydı :)!

sorun sen napıyosun diye

Bende kaslı boylu poslu oğlanları kessem durup bön bön izlesem hoşuna gider mi deseydin, ya da deme yap en iyisi .

Kadın kocasından şikayetci, mayo bikini giyinen kadınlardan değil, neden herkes konu sahibinin üstüne gitmiş anlamadım. Kadınlar istediklerini giyebilirler ama erkekler gözleriyle taciz hakkına sahip değiller. Hele ki evli bir erkek eşi varken, hem eşine hem de diğer kadınlara saygısızlık.

Biz de muhafazakar bir çiftiz kaç defa tatile gittik. Mayolu bikinili kadınlar vardı. Eşim bön bön kadınlara baksa rahatsız olurdum. Konu sahibi de mayolu insanların olduğunu bilerek gitmiştir herhalde ki herkes açıktı rahatsız oldum yazmamış ki kocam baktı demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…