- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
İnanamıyorum cidden sende onun yaptıklarının aynısını yap git erkeklere bak çocuğun olmasa boşan dicemde çocuğunda var şimdiTatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Bi tatilde benim beyimi herifin biri kesmişti günler boyuncaErkekleri kesse daha mi iyiydi?
Çıkarmasaydın odadanBi tatilde benim beyimi herifin biri kesmişti günler boyunca
Bu kadar kıskançsanız mağranızdan çıkmayın bir daha. Tatilde herkes mayo bikini giymiyormu zaten ? Adam napsın odadanmı çıkmasın?Tatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Çok eğlenmiştim ben ya. Seninki geldi, seninki gitti, saat 10 yönünden yaklaşıyor diye uğraşıyordum.Çıkarmasaydın odadan
Ya onların zaten oyle erkek güzeli tipi olmuyor kocan baya adam adam bir tipse okeyÇok eğlenmiştim ben ya. Seninki geldi, seninki gitti, saat 10 yönünden yaklaşıyor diye uğraşıyordum.
Hayır benimki de erkek güzeli değil, niye onu seçti hala merak ederim
sorun sen napıyosun diyeTatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Klasik muhafazakar erkek konusu. Tatilde yine kadınlara aç gibi bakmış birisi; size de haşema giydirmiştir değil mi?
Bende kaslı boylu poslu oğlanları kessem durup bön bön izlesem hoşuna gider mi deseydin, ya da deme yap en iyisi .Tatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Kadın kocasından şikayetci, mayo bikini giyinen kadınlardan değil, neden herkes konu sahibinin üstüne gitmiş anlamadım. Kadınlar istediklerini giyebilirler ama erkekler gözleriyle taciz hakkına sahip değiller. Hele ki evli bir erkek eşi varken, hem eşine hem de diğer kadınlara saygısızlık.Tatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?