- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Dur biraz etkileşim kasacaklar ellemeBiz de muhafazakar bir çiftiz kaç defa tatile gittik. Mayolu bikinili kadınlar vardı. Eşim bön bön kadınlara baksa rahatsız olurdum. Konu sahibi de mayolu insanların olduğunu bilerek gitmiştir herhalde ki herkes açıktı rahatsız oldum yazmamış ki kocam baktı demiş
Konuyumu anlamadınızÜfffff yemin ediyorum kadınlar erkeklerden daha kötü daha fesat daha daha daha yani
Millet de kocanızı bekliyordu sıraya girmiş !!!!!
Tatil dedinmi böyle zaten bunu göz önüne alacaksın ama sende ordakiler gibi giyinip keyfine bakacaksın egleneceksin eve gidince hesabını sorarsın tatili kendine zehir etme mesela ben rahatsız olacağım bir ortama girmem eşimde girmez ama tatil deidn mi anlattigin kaçınılmaz bir gerçekTatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Neden genelleme yaptınız ki tüm muhafazakarları tanıyor gibi?Klasik muhafazakar erkek konusu. Tatilde yine kadınlara aç gibi bakmış birisi; size de haşema giydirmiştir değil mi?
Orda bırak onu bas gelTatile geldik yolda bir bayana baktı neyse olabilir dedim.Otelde asansöre binecektik kızın biri mayoluydu normalde eşim birileri binince asansöre binmez bana diyor binelim mi.Bir kaç defa daha öyle oldu.En son canlı müzik vardı kızlar oynuyordu ben kucağımda çocukla içerde oturuyordum neyse alkışlıyor ağzı sulana sulana izliyor ben de sinirlendim 200 kişi izliyor ben izleyince ne oluyor diyor.
Gayet anladım . Karşıdaki insanların umrunda olmayacağı için adam baktığıyla ve varsa pis düşünceleri ile kalacak . Budur yani ok ?Konuyumu anlamadınız
Kadın kocam millete bakıyor rahatsız oluyorum diyor
Kocanız yada sevgiliniz bir kadına yiyecek gibi baksa rahatsız olmaz mısınız
Kadında haklı olarak rahatsız olmuş
Kadınlar kocama bakıyorlar dememiş kadınların giydiğini yargılamıyor kocasından rahatsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?