Eşimle tatile geldik sürekli kız kesiyor gibi..

Üfffff yemin ediyorum kadınlar erkeklerden daha kötü daha fesat daha daha daha yani
Millet de kocanızı bekliyordu sıraya girmiş !!!!!

Dur biraz etkileşim kasacaklar elleme

tatile gittiğimde bende bakıyorum kadınlara ne yalan söyleyeyim
Konu sahibi bakmak var bakmak var simdi, kocanı sen daha iyi tanırsın mayasında varsa tatile gitmeye gerek yok bence normalde asansöre binmezmis ya burdan sana nasıl bir yol çıkacak yani

Ne alaka ya kadın akşamları herkesin olduğu etkinlik alaninda kocasının dans eden kişileri izlediğini söyluyor ee bunda ne var orda dediği gibi 200 kişi var her akşam yapıliyor bu etkinlikler yemekten sonra ha çok kiskançsan oturup izlettirmezsin odana çıkarsın, hiç otelde akşam etkinliği görmediniz mi?
Bide mayolu kadın var diye asansöre binmek istedi demesi çok normal biz garibiz aynen otel ya hani orasi

Off cok kötü söyleyin herkes hasema falan giysin. Bu arada hasemalilara saygım sonsuz. Gerçi bakacak olan kapaliya da açığa da bakar bacım.

Üfffff yemin ediyorum kadınlar erkeklerden daha kötü daha fesat daha daha daha yani
Millet de kocanızı bekliyordu sıraya girmiş !!!!!
Konuyumu anlamadınız
Kadın kocam millete bakıyor rahatsız oluyorum diyor
Kocanız yada sevgiliniz bir kadına yiyecek gibi baksa rahatsız olmaz mısınız
Kadında haklı olarak rahatsız olmuş
Kadınlar kocama bakıyorlar dememiş kadınların giydiğini yargılamıyor kocasından rahatsız

Tatil dedinmi böyle zaten bunu göz önüne alacaksın ama sende ordakiler gibi giyinip keyfine bakacaksın egleneceksin eve gidince hesabını sorarsın tatili kendine zehir etme mesela ben rahatsız olacağım bir ortama girmem eşimde girmez ama tatil deidn mi anlattigin kaçınılmaz bir gerçek

Bazen buradaki kadınların okuduğunu anlama, alt metni kavrama, çıkarım yapma konusunda ciddi sıkıntı yaşadıklarını düşünüyorum.

Adam diğer kadınlara rahatsızlık verecek derecede bakıyor=> mağarasından çıkmamalı.

Adamda sorun yok kadın gereksiz problem çıkarıyor, kıskançlık yapıyor=> mağarasından çıkmamalı.

Sonuç olarak bu çiftimiz sorun hangisinden kaynaklanıyor olursa olsun tatile falan gitmemeli. Hem kendi huzurları hem çevrelerindeki insanların huzuru için.

Orda bırak onu bas gel

Ayy burda ki yorumlar şaka mı. Herkes diyor ki yani mayo bikini giyen bi kadına herkesin kocası bakabilir. Ama artık sütyen bile giyip çıkan kızlar var o zaman da özgürlük kimse kimseye bakamaz derler. Artık bi ayıba ayıp diyin yaaaa. Ne kadar çapsız çapsız yorumlar kadını suçlu çıkarmışlar bir de kadın kadının düşmanı cidden

Gayet anladım . Karşıdaki insanların umrunda olmayacağı için adam baktığıyla ve varsa pis düşünceleri ile kalacak . Budur yani ok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…