Esimle tatile gidememek

Yorgun1989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2018
21
10
1
36
Merhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?:( bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum:(

Biraz daha anlayışlı olabilir? Ne iş yapıyor bu arada bu kadar engel mi bu iş mevzusu? Insan bazen kafayı boşaltmak istiyor bir tatille.

Siz çalışıyorsanız tatil parasını siz ayarlasanız, 5 gün iZni de aya kocaman 365 gün 6 saat içinde.

Haftalık, aylık durum içinde plan yapın. Mesela 1 haftasonu uyusun 1 haftasonu güzel bir kahvaltıya gidin, üstüne kahvenizi içip evinize gelin.

Ya da akşam sinemaya gidin, tiyatroya gidin, arkadaşlarınızla buluşun eşlerle...

Bence bunlar biraz kadının elinde. Kendinizden başlayın derim.

Ne iş yapıyor ki bırak diyorsunuz? Ayrıca bıraksa bir iş bulabilir mi?

Siz de çalışıyorsanız bütün yıl tatil parası nasil birikmiyor anlamadim. Kıştan plan yapsanız günlüğü epey düşüyor otellerin. Ev de kiralayabilirsiniz. Çözüm odaklı düşünün biraz. 4 yıl boyunca tatile gidememek kötü gerçekten.

çalışan insansınız arkadaş çevreniz de vardır eşinizin uykunve dinlenme seçenegine karşı kendi planlarınızı uygulayın.
arkadaşlarınızla sinema konser günü birlik planlar yapabilirsiniz.
Kendinize saygılı olun lütfen planlar erteleniyor ama hayat dünden devam etmiyor her gün gelip geçiyor.
şimdi ben eşimle plan yapmak istiyorum diyebilirsiniz ama adam sizin gb düşünmüyor belkide sizin onu yanlız bırakmanız kendine gelmesine sebep olabilir.

Merhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?:KK43: bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum:KK43:
Esnaf mı,babamda esnaf pazar tatili dışında tatili yok birde bayramda oda 2-3 vs annem ben vs kendimiz gideriz ama babam gitmez daha doğrusu gidemez iş yerini kapatıp.Sadece pazarları günü birlik yada bayram da güni birlik gider gideceği yere bizimle.

Off beni de yazın köşeye bir yere. Altı yıllık evliyim balayına da gitmedik. Eşimin izninde memleketlere gidiyoruz onun ve benim memleket farklı. Yillar öyle öyle geçti bu yıl bari gidelim dedim ama yine olmayacak galiba bir yerden sonra takmıyorum sanırım bari buraya yakın haftasonu bir yerlere gidelim dedim he he dedi ama icraat olmadı neyse.

Balayi , tatil vs hic gitmedim esimle.
Bir problemde arz etmiyor acikcasi benim icin.
Esiniz maddi imkani saglayamiyorsa sizde bu kadar hevesli iseniz siz ayarlayin parayi gidin yapin tatilinizi.
Hayat musterek sonucta

Bende evlendiğim ilk yil calisiyordum ikinci yil birakmak zorunda kaldim biz de balayi yapmadik hala da tatile gitmedik birak tatili ben evden disari adimimi atamiyorum apartmanin bahcesi disinda :)))

Merhaba iyi aksamlar herkese. Ben 29 yasindayim ve 4 senedir evliyim. Bal ayi ve bir kerede bi hafta tatilimiz disinda hic tatile gitmedik esimle. Hafta sonu kacamagi bile yapmadik. Evlenmeden once tatile gideriz, hafta sonu kacamaklari yapariz vs vs diye soylerdi hep ama hic olmadi. Tatile gidememe sebebimiz onun isi. Surekli calismasi gerekir surekli. Yada isi yeterinde kazandirmadigi icin paramiz olmaz. Evlendigimizden beri birak bu isi diye soylendim durdum ama nafile. Takmis kafaya adam. Benim gibi 4 senedir evli olan ve neredeyse hic tatile gitmeyen varmi?:KK43: bu arada bende calisiyorum ve tatile ihtiyacim var. Ve esim gercekten caba gosterse gidebilirizde. Tatili gezmeyi ozunde oda sever yani oyle konusur herzaman. Ama gitmedik neredeyse hic nedense:s calisiyorum eve geliyorum yemek yap topla et, boyle geciyor gunlerim. Hafta sonlarida gec yatiyor isinden dolayi, aksama kadarda uyuyor. Ben gunduz yine yanliz.. degisecek hersey diyor ama bunu bi kac senedir diyor yani guvenemiyorum. Benim gibi olanlar varmi acaba? Sizde benim gibi kendinizi kotu hissediyormusunuz? Yoksa benmi abartiyorum? Bende calisiyorum neredeyse hafta ici hergun, tatile gitmek gezip tozmak istiyorum:KK43:

Benim esimin bayram haric tatili yok malesef bizde bayrama denk getiriyoruz once kendimizi hazirliyoruz maddi anlamda plan yapip cikiyoruz.

Siz kendiniz tatil ucretini ayarlayip supriz mi yapsaniz ?

7 yıl oldu
3 günlük balayı ve arkadaşlarla 2 günlük tatil dışında eşimle tatile gitmedik
Konunun parayla ilgiside yok üstelik
Ben kızımla gittim o da yakın bir termal otele
Çok istiyorum Antalya yı görmeyi kısmet olmadı

Balayi , tatil vs hic gitmedim esimle.
Bir problemde arz etmiyor acikcasi benim icin.
Esiniz maddi imkani saglayamiyorsa sizde bu kadar hevesli iseniz siz ayarlayin parayi gidin yapin tatilinizi.
Hayat musterek sonucta
Ben odeyin gel gidelim desem bile gidemiyoruz malesef:( onuda cok denedim. Cildirmak uzereyim artik biktim boyle yasamaktan

Siz çalışıyorsanız tatil parasını siz ayarlasanız, 5 gün iZni de aya kocaman 365 gün 6 saat içinde.

Haftalık, aylık durum içinde plan yapın. Mesela 1 haftasonu uyusun 1 haftasonu güzel bir kahvaltıya gidin, üstüne kahvenizi içip evinize gelin.

Ya da akşam sinemaya gidin, tiyatroya gidin, arkadaşlarınızla buluşun eşlerle...

Bence bunlar biraz kadının elinde. Kendinizden başlayın derim.
Oyle cift olan arkadaslarimiz fazla yok. Sadece bir tane var. Ama esimin cok borcu var, coguda hep yaptigi hatalardan. Onu oduyoruz bide. Ama yinede gidebiliriz tatile eger kendisi surekli isini dusunmekten vazgecerse

Benim esimin bayram haric tatili yok malesef bizde bayrama denk getiriyoruz once kendimizi hazirliyoruz maddi anlamda plan yapip cikiyoruz.

Siz kendiniz tatil ucretini ayarlayip supriz mi yapsaniz ?
Surpriz yapmak isterim ama o isini birakipts gelmezki. Hatta kavga cikartir kendi kendime ayarladim diye:(

7 yıl oldu
3 günlük balayı ve arkadaşlarla 2 günlük tatil dışında eşimle tatile gitmedik
Konunun parayla ilgiside yok üstelik
Ben kızımla gittim o da yakın bir termal otele
Çok istiyorum Antalya yı görmeyi kısmet olmadı
Insallah en yakin zamanda gorursunuz antalyayi. Peki siz neden gidemiyorsunuz?

Back
X