Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
balayı bile olmadı. ilk tatilimize parasnı organizasyonunu vs ben ayarladığım halde zoraki götürdümde 6. yılımızdı. çocuk da 3 yaşındaydı. geçen yıl yine mırın kırın ettiği için annemle ve oğlumla gittim.
2 yaşındaki oğlum 5 kere tatile gitti 3 ü deniz tatili, varın siz benimkini düşünün.
Tatil, çalışmanın uzantısıdır demiş Marx, yani tatil olmazsa çalışma hayatındaki verimlilik de düşer, özel hayattan alınan zevk de.
Tatil yahu bu, illa çok büyük bütçelere gerek yok.
Yakın şehirlere haftasonu gezileri bile insana nefes aldırır.
2.5 senelik evliyim. Eşim de ben de çalışıyoruz. Şu ana kadar her yaz tatile gittik. Hatta geçen yaz Avrupa turu yaptık arabayla. Haftasonlarını da değerlendirmeye çalışıyoruz hava güzelse. Günü birlik şehir dışına çıktığımız bile oluyor. Bekarken tatile gidemezdim maddi nedenlerden dolayı. Şimdi fırsat buldukça değerlendiriyorum.