Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kocanız da sizin gibi dengeli değil. Çocuklarını sahiplenmesi hariç hiç normal hareketi yok adamın.
Bir kadından diğerine kılçıksız yatay geçiş yapabileceğini zannetti galiba.
İki çocukla mümkün mü böyle birşey?

Eskiler bilir, bir konu sahibi vardı mutlu1982 gibi bir şeydi sonra değişti nickini defalarca. Onun eşi de pimpon topu gibi kadından kadına gidiyordu, 1 gün bekar kalamıyordu. Konu sahibinin eşini ona benzettim.
Off evet Peki ya sarımanolya, namı diğer baharı bekliyorum
Kocam da kocam grubu.

Eniştem kendini affettirmeye çok çalıştı araba aldı ablama çiçekler tatiller ablam diğer kadını işten attırdı çok uğraştı ama kadın hak etti
Sizin kafa yapınıza tüküreyim ,kadın düşmanları sizi.Her haltı yiyen erkek ama en suçlu karşıdaki kadın.Yaşattığınızı yaşamadan son nefesi vermeyin.....

trol olmasına rağmen hala 108 sayfa olması peki mahinurun da hala bomboş cevapları şaka gibi yaa insanların da hala laf anlatmaya çalışma gayesi
Bana da arada fake gibi gelse de ,bunu okuyan Mahinur gibi kadınlar varsa toplum tepkisini az çok anlar,kırar dizlerini otururlar.....

300 gün bekleme süresi var. Bunu ancak eski eşin engelli olan eski eşin " hamile değilim" raporu bozar. Üç ay içinde hem kadını engelle hem evlen. Bilemedim bilemedim....

Kimse boşanmasın abi bu ülkede. Zihniyete bakın. Boşanırsak dul olacağız, yollu olacağız, sex yapmadan 3 ay bile duramayacağız, çocuğumuza babası selam vermemeli. Bu zihniyet de kadınlarla aynı platformdayız. Valla üzücü billa üzücü.

Baştan beri çocukla adam akıllı ilgilenmesine izin verseydin bunları yaşamazdın.

Kendi elinle yapmışsın.

En acısı da Mahinur gibi kadınlar şeytanı karşıdaki kadın olarak görüp acımadan taşlıyor .Koynundaki adamdan hesap sormayıp,kendi yaptıklarından asla pişman olmayıp.Geniş geniş yaşayabiliyorlar.Doğruları çat diye suratlarına vuranı da "kadın düşmanları " diye susturmaya çalışıyorlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…