- 21 Ağustos 2023
- 869
- 2.076
- 33
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.161
Eşim evde anlaşamadıklarını söyledi kadın gezmek istiyormuş evle ilgilenmiyormuş ama iyi kadınmış tek eksisi buymuş bir de kavga ediyorlarmış kadın trip atıp küsüyormuş eşimde en sonunda ayrılmak istemiş ayrılmak isteyince kadın arabayı bırak git demiş çocukla tek yapamam diye duygu sömürü yapmış baskabisey anlatmadı bana evde huzurum yok bunalıyorum dedi
Off evetEskiler bilir, bir konu sahibi vardı mutlu1982 gibi bir şeydi sonra değişti nickini defalarca. Onun eşi de pimpon topu gibi kadından kadına gidiyordu, 1 gün bekar kalamıyordu. Konu sahibinin eşini ona benzettim.
Kızım seviyoruz bu hayatı ellemetrol olmasına rağmen hala 108 sayfa olması peki mahinurun da hala bomboş cevapları şaka gibi yaa insanların da hala laf anlatmaya çalışma gayesi
Sizin kafa yapınıza tüküreyim ,kadın düşmanları sizi.Her haltı yiyen erkek ama en suçlu karşıdaki kadın.Yaşattığınızı yaşamadan son nefesi vermeyin.....Eniştem kendini affettirmeye çok çalıştı araba aldı ablama çiçekler tatiller ablam diğer kadını işten attırdı çok uğraştı ama kadın hak etti
Tüm siteyi hemfikir yaptı kadın. Konu hızla ilerliyor. Ben çok sevdim bu konuyu meselaYaw şu cevaplardan anlamıyor musunuz hanımlar ?
Agır trol ya.
Bana da arada fake gibi gelse de ,bunu okuyan Mahinur gibi kadınlar varsa toplum tepkisini az çok anlar,kırar dizlerini otururlar.....trol olmasına rağmen hala 108 sayfa olması peki mahinurun da hala bomboş cevapları şaka gibi yaa insanların da hala laf anlatmaya çalışma gayesi
Ablası diğer kadını işten mi attırmış?Sizin kafa yapınıza tüküreyim ,kadın düşmanları sizi.Her haltı yiyen erkek ama en suçlu karşıdaki kadın.Yaşattığınızı yaşamadan son nefesi vermeyin.....
Aşgım kalbini seveyim senin beeBana da arada fake gibi gelse de ,bunu okuyan Mahinur gibi kadınlar varsa toplum tepkisini az çok anlar,kırar dizlerini otururlar.....
300 gün bekleme süresi var. Bunu ancak eski eşin engelli olan eski eşin " hamile değilim" raporu bozar. Üç ay içinde hem kadını engelle hem evlen. Bilemedim bilemedim....Bu kadar panik korku içinde olduğuna göre ben evli olduğundan şüphe etmeye başladım. Belki de adam bavullarını aldı geldi, nikah vs yapmadılar, kuş kafese girdi ama kafesin kapısı açık daha. Çoluk çocuk bu kadının umru değil, tek dert adam. Kendi çocuğunu ajan gibi kullanmış. Kim boşandığı adamı 7 sene azimle bekler? Hiç mi hislerin değişmez, hiç mi başka birinden hoşlanmazsın, hayatının tüm merkezini adam bir gün geri gelecek fikrine kim adar? Sanki hala evli de kocası uzak görevde gibi görmüş. Boşanmış çocuklu erkekle evlenmiş diyor, kendisi de boşanmış çocuklu adamla evlenmemiş gibi. Ailenin kadınları da aynı kafada. Zafer kazanmış edasıyla hareket ediyorlar. Çocuğu eve sokma diyen cahil cühela tipler. Huzursuzluk dozunu arttırır da adam kızını alır gider umarım. Daha iyi bakıldığı sevildiği bir ortam var sonuçta, hem de kardeşini istediği gibi görür.
Enisteside yengec burcuymusSizin kafa yapınıza tüküreyim ,kadın düşmanları sizi.Her haltı yiyen erkek ama en suçlu karşıdaki kadın.Yaşattığınızı yaşamadan son nefesi vermeyin.....
Led dur kız stres atıyoruzYaw şu cevaplardan anlamıyor musunuz hanımlar ?
Agır trol ya.
Ulannn varyaaaKızım seviyoruz bu hayatı elleme
PesKimle konuşayım nereye gideyim bilmiyorum ki ona anlattım ama abla karışma dedim o da sinirlendi kadına ama bana de kızdı içten içe işleseydin çocuğu istemiyorum denir mi dedi o da
EvetAblası diğer kadını işten mi attırmış?
Kimse boşanmasın abi bu ülkede. Zihniyete bakın. Boşanırsak dul olacağız, yollu olacağız, sex yapmadan 3 ay bile duramayacağız, çocuğumuza babası selam vermemeli. Bu zihniyet de kadınlarla aynı platformdayız. Valla üzücü billa üzücü.
Baştan beri çocukla adam akıllı ilgilenmesine izin verseydin bunları yaşamazdın.Herkese selam gece giremedim eşim yanımdaydı bazı olaylar oldu. Kahve içtik konuştuk başlarda hak verdim evladın aklın çocuklarında normal dedim o da rahatsız olduğu konuları söyledi ben her şeye rağmen sana geldim geçmişe sünger çektim ama çocuğumu atamam dedi tamam dedim kabul ediyorum ama o kadını hayatımızda istemiyorum dedim o da çocuğum için konuşmak zorundayım iki gün iyice düşündüm dedi komşu zaten rahatsızmış artık bu durumdan böyle olacaksa çok acele etmişiz pişmanmış ben ağlamaya başladım sakinleştirmeye çalıştı biraz dedim o zaman Benim önümde çocuk için konuşulacak ben duycam dedim. Engeli açtı kadının önümde mesaj yazdı çok resmi şekilde iyi akşamlar çocuk için artık buradan iletişim kuralım diye ben yazdırdım görmek istedim kadın da aradı mesaj üstüne başta açmak istemedi ben açtırdım hoparlöre verdi kadın başta sert konuştu aylardır çocuğunla ilgilenmiyorsun doğru düzgün ilgilenmiyorsun haram olsun emeklerim falan dedi o sıra ben girdim devreye ama eşim beni susturdu bana kızdı kadın içini döktü ağladı ben biliyordum onun aklı bunda buraya pek girmeyi düşünmüyorum psikolojim iyice gitti herşey daha da karıştı ben sadece çocuğu alırım veririm yapacak sanıyordum o yüzden mesaj attrdım kadın aradı ne haldeyim haberin var mı diye ağlıyor ne hali olacak acaba ben de eşime çocuğu kabul ediyorum gelsin önümde gör hep çocuğu ben de olcam dedim
Haklısın valla, konu trol değil bence ama kadın baktı biz yardırıyoruz, gelip bilerek saçmalamaya başladı bizi trollemeye başladı :)Yaw şu cevaplardan anlamıyor musunuz hanımlar ?
Agır trol ya.
En acısı da Mahinur gibi kadınlar şeytanı karşıdaki kadın olarak görüp acımadan taşlıyor .Koynundaki adamdan hesap sormayıp,kendi yaptıklarından asla pişman olmayıp.Geniş geniş yaşayabiliyorlar.Doğruları çat diye suratlarına vuranı da "kadın düşmanları " diye susturmaya çalışıyorlar..Kimse boşanmasın abi bu ülkede. Zihniyete bakın. Boşanırsak dul olacağız, yollu olacağız, sex yapmadan 3 ay bile duramayacağız, çocuğumuza babası selam vermemeli. Bu zihniyet de kadınlarla aynı platformdayız. Valla üzücü billa üzücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?