Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ne kadar hadsiz bi kadınsınız, siz kimsiniz de sizin gibi bi kadın ve sünepe kocanızın başına çocuk atsınlar, ne sanıyorsunuz kendinizi?
 
Mercimek kadar beynin olsaydı keşke.

Öfff.

Tekrar ban please.
 
Ben bu mahinur kadar olmasa da benzer bir kadına muhatap kaldım yıllarca. Tanışmaya tenezzül etmedim. Yolda görsem tanımam. Çocuğunu kullanarak sömürdü durdu yıllarca. Çocuğumun hakkı yendi hep. Tek şey söylemedim diğer çocuğa. Kendi evladıma odaklandım. İlahi adalet işledi Mahi kızzzzz. Dayanılması çok zor bir evladı var . Çeksin dursun. İnsan yetiştirmek önemli olan mahiii. Kötü insan gün gelir senin başına bela olur. Ördüğün çorap senin başına geçer. Kendi evladından çekersin mahiii . 3 yaşındaki o sabi nin ahı çıkmayacak mı sanıyorsun? Herşey bir zaman meselesi sadece.
 
Eskiler bilir, bir konu sahibi vardı mutlu1982 gibi bir şeydi sonra değişti nickini defalarca. Onun eşi de pimpon topu gibi kadından kadına gidiyordu, 1 gün bekar kalamıyordu. Konu sahibinin eşini ona benzettim.
Çocuklarına hep birlikte fare zehiri içmeyi teklif etmişti.

Kocadan başka bir şey yok bunların hayatında, çocuk falan hiç önemli değil.
 
Yine diyorum konuda bir yerde bağ yok. Üç ay içinde bu kadınla evlenemez. Engelli kadının " hamile değilim" raporuna muhtaç.
 
Köprüyü geçene kadar kandırdı beni haklımınhelal etmiyorum bana bunları yaptığı için dönmeseydi ayrılmasaydı o kadından ben ayrıl demedim

Konu boyunca tertemiz olan bir kocanız vardı birde siz. Ancak olayların bu yola evrilmesinde kocanız sizden daha suçlu mahinur.

Sizi iki kere kandırdı ciddi anlamda kandırdı.
Boşarken başka kimseyle olmayacağım dedi. Söz ve ümit verdi. Aniden evlendi sizin dengeniz bozuldu.

Ikinci eşini boşarken annesini engelleyip, çocuğu ayda yılda bir görecekmiş gibi sizi oyaladı. Sorularınızı geçiştirdi.
Köprüyü geçene kadardı.

E mümkün mü çocuğunu temelli arkada bırakmak. Böyle olacağını zaten biliyordu bu adam. Ama size bir şekilde kabul ettirme, sizi idare etme düşüncesi de vardı. Şimdi kavga gürültü de olsa yapıyor yapacağını. Bu onun öngörmediği bir şey değil emin olun.

Bu sizi nereye çıkartıyor biliyor musuz?
Kocanız size istediğiniz değeri vermiyor.
İkinci eşinden ayrılmasının asıl sebebi de daha kolay idare edilebilir olduğunuzu düşünmesi. Saçma, merhametsiz, ama ciddi bir talebiniz vardı adamdan.
Onu kaybetme korkunuzu kullanarak iki üç gün küserek yola geleceğinizi düşünüyordu ve öyle de oldu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…