- 19 Ekim 2022
- 2.176
- 5.961
- 88
- 30
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.181
Siz ne kadar hadsiz bi kadınsınız, siz kimsiniz de sizin gibi bi kadın ve sünepe kocanızın başına çocuk atsınlar, ne sanıyorsunuz kendinizi?Beni haksız görenler için yazmak istedim kaliteli dediğiniz kadının konuşmalarını dün görecektiniz kendini nasıl acındırmaya başladı bir de ağladı o başkasının kocasına ağlarken sorun yok değil mi benim kocam çocuğuyla ilgilenen biri sırf eve gelmedi dışarıda görüştü diye ilgilenmedi mi oldu yemeklere götürdü zaten ilgilendi ablası da öyle kadının derdi adamı geri almak heralde çocuğumu zaten vermem size dedi allahtan bir de ben çocuğumu o eve yollamam dedi hayret ettim başımıza atacağını düşünüyordum eve göndermeyecekmiş ben çocuğuma anne baba olurum dedi bir de üstten üstten o yüzden çocuğu dolduruyor babasının yanında anne anne diyor sanki bir yicez bunları beni haksız görenler biraz olsun gerçekleri görsün diye yazdım aslında siteye gelmeyecektim iyice sinirlerim yıprandı
Mercimek kadar beynin olsaydı keşke.Kadın zaten çocuğu gönderme taraftarı değilmiş ben evladımı göndermeye meraklı değilim sizin çarpık ilişkinizi görmesini zaten istemem dedi orada ben de film koptu utanmadan kendisi adamla 6-7 ayda evlenen değil gibi bana laf atıyor çocuğu mahkeme günlerinde sabah alır akşam bırakırsın dedi eşime kızım için de kardeşini ne zaman görmek isterse yalnız gelebilir zaten büyüdü kapım ona açık dedi utanma yok ben de çocuğumu sana göndermiyorum dedim eşim özür diledi en son ona ayrı çıldırdım bugün sizce konuşur mu onunla kadın ağladı bunu etkiledi deliricem
Çocuklarına hep birlikte fare zehiri içmeyi teklif etmişti.Eskiler bilir, bir konu sahibi vardı mutlu1982 gibi bir şeydi sonra değişti nickini defalarca. Onun eşi de pimpon topu gibi kadından kadına gidiyordu, 1 gün bekar kalamıyordu. Konu sahibinin eşini ona benzettim.
Kendini bırakma yiğidim bizde kalMercimek kadar beynin olsaydı keşke.
Öfff.
Tekrar ban please.
Koca diye diye akıl sağlıklarını yitirmişler.Çocuklarına hep birlikte fare zehiri içmeyi teklif etmişti.
Kocadan başka bir şey yok bunların hayatında, çocuk falan hiç önemli değil.
Araya kaynatın beniKendini bırakma yiğidim bizde kal
Baktın ban geliyor arkamıza saklanAraya kaynatın beni
Çocuklarına hep birlikte fare zehiri içmeyi teklif etmişti.
Kocadan başka bir şey yok bunların hayatında, çocuk falan hiç önemli değil.
Mutlu, sarımanolya ve mahi whatsapp grubu kursa keşkeKoca diye diye akıl sağlıklarını yitirmişler.
Beni banlayan rica ediyorum 11 temmuzu beklesin. Lgs sonuçları açıklanacak taBaktın ban geliyor arkamıza saklan
Oradaki muhabbeti düşünemiyorumMutlu, sarımanolya ve mahi whatsapp grubu kursa keşke
Bizde de lgs heyecanı var ,dur bakalım güzel olur İNŞALLAHBeni banlayan rica ediyorum 11 temmuzu beklesin. Lgs sonuçları açıklanacak ta
Birbirlerini gazlayıp gazlayıp kocaların üstüne salarlar.Oradaki muhabbeti düşünemiyoruminanarak boş boş konuşurlar
İddet mühleti erkek için geçerli değil.Yine diyorum konuda bir yerde bağ yok. Üç ay içinde bu kadınla evlenemez. Engelli kadının " hamile değilim" raporuna muhtaç.
10 temmuz demişlerdi onbir mi oldu? Bizde bekliyoruzBeni banlayan rica ediyorum 11 temmuzu beklesin. Lgs sonuçları açıklanacak ta
Hukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla erkek için iddet mühleti yokYine diyorum konuda bir yerde bağ yok. Üç ay içinde bu kadınla evlenemez. Engelli kadının " hamile değilim" raporuna muhtaç.
Diğer kadını tanımadan bize sevdirmeyi başardı MahiHukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla erkek için iddet mühleti yok
Köprüyü geçene kadar kandırdı beni haklımınhelal etmiyorum bana bunları yaptığı için dönmeseydi ayrılmasaydı o kadından ben ayrıl demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?