- 30 Nisan 2016
- 1.391
- 3.093
- 133
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.141
Ablasi kendi evliliginde mutlu olsaydi mahinin hayatina bu kadar takintili olmazdiİki gündür ban yemedik bugün yicez anlaşılan! Senin o ablanı…. Senin o ablan demiyor muydu görüşmesin çocuğuyla diye ee şimdi ne oldu kadını arayıp ne dicek çocuğunu her hafta yolla mı diyecek? Ayrıca senin ablan kim ki kadını arayacak ya sülalece kafayı yemişsiniz
Allah, sizin aileden biriyle hata kaza muhatap olan herkese sabır versinEşimi aradım içim sıkılıyor napcaksın dedim ben çocuğumla iki hafta bir görüşmem makul seviyede konuşacağız onunla tekrar gerekirse özür dileyeceksin dedi bana bağırıp çağırıp kapattım ağlamaktan gözlerim şişti ablamla konuştuk kadını arayayım ben konuşayım dedi sakın arama dedim
Eniştem aldattı ablamı zamanında ama boşanmadılarAblasi kendi evliliginde mutlu olsaydi mahinin hayatina bu kadar takintili olmazdi
Ablan sana o olaydan sonra eşiyle ilgili herhangi bir şey anlattı mı?Eniştem aldattı ablamı zamanında ama boşanmadılar
Sen kadına ne söyledin mahinur doğruyu söyle? Kocan özür dileyeceksin demiş kadın beni rahatsız etmeyin demeiş ne yaptın ne dedin kadına?Dün kadın beni rahatsız ederseniz polise veririm dedi ben biraz ağzımı tutamadımablam da arayamaz dava açar belli bilenmiş bize dün ben hakaret etmedim ama bir daha bana ulaşırsan şikayet edicem sizi dedi
Kendi bosanamadigi icin seni bosatmaya calisiyorEniştem aldattı ablamı zamanında ama boşanmadılar
Ablan da Fikret o zamanEniştem aldattı ablamı zamanında ama boşanmadılar
Kendi bosanamadigi icin seni bosatmaya calisiyorEniştem aldattı ablamı zamanında ama boşanmadılar
Ona da öyle diyerek evlendi.Eşim bana o kadın için hata yaptım pişmanım diyerek geldi beni sevdiğini biliyorum.
Eniştem kendini affettirmeye çok çalıştı araba aldı ablama çiçekler tatiller ablam diğer kadını işten attırdı çok uğraştı ama kadın hak ettiAblan sana o olaydan sonra eşiyle ilgili herhangi bir şey anlattı mı?
Bende artık böyle düşünüyorum. Kimsenin sorduğu soruya cevap vermiyor. Biz kendi kendimize konuşuyoruz o arada bir gelip saçma sapan bir cümle yazıp gidiyor.Yaw şu cevaplardan anlamıyor musunuz hanımlar ?
Agır trol ya.
Hah tamam, bu olaydan sonra sana evliliği eşi hakkında konuştu mu?Eniştem kendini affettirmeye çok çalıştı araba aldı ablama çiçekler tatiller ablam diğer kadını işten attırdı çok uğraştı ama kadın hak etti
Zihinyete bak, kadınla uğraşıp kendilerini rahatlatıyorlar. yalnız ablanıza yalan söyleyen aldatan adam, kadın değil. Kadın da suçlu evli biriyle ilişkiye girdiği için ama adam daha bir suçlu. çünkü söz veren de adam evlenirkenEniştem kendini affettirmeye çok çalıştı araba aldı ablama çiçekler tatiller ablam diğer kadını işten attırdı çok uğraştı ama kadın hak etti
Eskiler bilir, bir konu sahibi vardı mutlu1982 gibi bir şeydi sonra değişti nickini defalarca. Onun eşi de pimpon topu gibi kadından kadına gidiyordu, 1 gün bekar kalamıyordu. Konu sahibinin eşini ona benzettim.Devremülk gibi adam.
7 yıl sonra bakalım kimin elinde kalacak.
Diğer kadın ne yapmış yahu? Tanışmış bekar adamla aylar sonra da evlenmiş. Konu sahibi bile bizi boşattı da evlendi demiyor. 3 yaşındaki çocuğunun derdinde sadece diğer kadın. Çocuğunu bile koz olarak kullanmıyor. Göndermem o eve gerekirse diyor. Sizin zihin yapınızı beğenmedim ben mesela. Eşi olmayan kadınlar sex peşinde dolanmıyor. Ha o kadın bekar. Yarın birgün birini sever ister evlenir ister sevgili olarak kalır. Bu da hiçbirimizi ilgilendirmez. Çocuğuna zarar vermediği sürece , başka kadına zarar vermediği sürece istediği hayatı yaşar. Bu hayat erkekler için değil. Biz kadınlar da kıymetliyiz. Duygularımız var. Bizi boşayan üstüne de eski eşiyle tekrar evlenen bir adamın altına yatacak kadar aciz ve gurursuz değiliz çoğumuz. Bu yazdıklarımı bir düşünün olur mu? Rica ediyorum düşünün.Yoo mahinur’u desteklemiyorum aksine iki kadın da aynı derecede buluyorum. Ölümüne diğer kadını destekleyen buradaki tuhaf insanlar. Sizce de iki kadında da biraz tuhaflık yok mu? Mahinur zaten ahlak düzeyi belli bir kadın çok belli yani ayırmış evlenmiş. Ama diğer kadının da şu anki amacının bu olmadığını nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? Ayrıca ben kocasının zihin yapısından bahsettim. Kocası böyle düşünür dedim. Ben böyle düşünüyorum demedim. Aralarında en ahlaksız zaten koca
Yaprak dökümü Oğuz bir kocan iki evlilik müessesesinde
Konu sahibi de tam pembe montlu Leyla zaten
Gerçekten modu bu suandaEki Görüntüle 3615487
Şu ara yeni yeni geçti bu bölümler
Ablan da Fikret o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?