- 30 Nisan 2016
- 1.391
- 3.093
- 133
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.281
Nereden biliyorsunuz enistenizle 7/24 berabermisinizHayatta diyemem :) birbirlerine çok bağlılar artık ayrıca eniştem yapmıyor akıllandı çok pişman oldu çok ağladı ablam affetsin diye
Ablam anlatıyor saklamayız birbirimizdenNereden biliyorsunuz enistenizle 7/24 berabermisiniz
Beni bi aklayın yahuuu. Mahii nin nefret ettiği başharfi d olan kadın olmadığımaŞimdi bişey başardım sanıyor. Engel kalktı, bunun daha işte görüşmesi var, evine gitmesi var. Yavaş yavaş alıştıracak. Mahiş'te çokomel kadar akıl olsa o çocuğu napar eder eve getirtirdi.
Ablaniz 7/24 beraber mi pekiAblam anlatıyor saklamayız birbirimizden
Ablası aldattığı için değil, ortalığa saçılıp onu rezil ettiği için kızmış kocasına. Salak mı daha kimseye bişey anlatacak.Nereden biliyorsunuz enistenizle 7/24 berabermisiniz
Kocan elden gidiyeaahhh mahiBu sabahta yine kavga ettik bu hayatta asla vazgeçmeyeceğim tek şey evlatlarım böyle bil düşün öyle konuşalım dedi bana çıktı gitti işe ne yapacağımı bilmiyorum nasıl konuscam bilmiyorum
Tamam demek ki senin kocan seni sevmiyorHepimizi yemeklere götürdü baldız ikna et dedi günlerce gelip konuştu benle ayrı annemlerle ayrı affettirdi ablam kadınla yüzleşti hesabı kapattı geçmişi sildirdi yeniden başladılar kutlama yemeği bile yaptılar insan isteyince sıfırdan başlayabiliyor anlıyor musunuz
Şimdi bişey başardım sanıyor. Engel kalktı, bunun daha işte görüşmesi var, evine gitmesi var. Yavaş yavaş alıştıracak. Mahiş'te çokomel kadar akıl olsa o çocuğu napar eder eve getirtirdi.
Diğer kadınla neden görüştü ablanız? Ayrılacak olan eniştenizdi. Bu da çok saçmaHepimizi yemeklere götürdü baldız ikna et dedi günlerce gelip konuştu benle ayrı annemlerle ayrı affettirdi ablam kadınla yüzleşti hesabı kapattı geçmişi sildirdi yeniden başladılar kutlama yemeği bile yaptılar insan isteyince sıfırdan başlayabiliyor anlıyor musunuz
Seviyor beni siz böyle boş boş konuşun ancak adam yılların üstüne koşa koşa bana geri geldiKocan elden gidiyeaahhh mahi
Esinizde bosanirken size soz vermis evlenmeyecegim diye ama evlenmis tekrar evlenirken soz vermis cocugu gormeyecegim kadinla konusmayacagim diye bugun ozur dileyeceksin o kadindan diyorHepimizi yemeklere götürdü baldız ikna et dedi günlerce gelip konuştu benle ayrı annemlerle ayrı affettirdi ablam kadınla yüzleşti hesabı kapattı geçmişi sildirdi yeniden başladılar kutlama yemeği bile yaptılar insan isteyince sıfırdan başlayabiliyor anlıyor musunuz
Enişten gidip başka kadından çocuk yapmamış öncelikle bunu kafana sok. O günden sonrasına dair hiçbir fikrin yok, ablanın paşa kocam aslan kocam baron kocam laflarını dinliyorsun, kendin saf gibi ne sorunun varsa dökülürken.Hepimizi yemeklere götürdü baldız ikna et dedi günlerce gelip konuştu benle ayrı annemlerle ayrı affettirdi ablam kadınla yüzleşti hesabı kapattı geçmişi sildirdi yeniden başladılar kutlama yemeği bile yaptılar insan isteyince sıfırdan başlayabiliyor anlıyor musunuz
Hepimizi yemeklere götürdü baldız ikna et dedi günlerce gelip konuştu benle ayrı annemlerle ayrı affettirdi ablam kadınla yüzleşti hesabı kapattı geçmişi sildirdi yeniden başladılar kutlama yemeği bile yaptılar insan isteyince sıfırdan başlayabiliyor anlıyor musunuz
Yakasını bıraksın peşinden düşsün diye fena kayaya tosladı kadın işinden de oldu başka şehre yerleşti orada da bir salak bulup evlenmiş zatenDiğer kadınla neden görüştü ablanız? Ayrılacak olan eniştenizdi. Bu da çok saçma
O yüzden yüzüne yüzüne pişmanım, erken evlendik dedi di mi?Seviyor beni siz böyle boş boş konuşun ancak adam yılların üstüne koşa koşa bana geri geldi
En kötüsünü düşünmemek için çaba harcayan bir insanım, bu konu benim iyi düşünme gayretimi sonuna kadar zorluyor.Kendisi kizini ajan olarak kullanmaya calistigi icin herkesi ayni saniyor
Vallaha 5 ayda da arkasina bakmasan kacacak gibi ne dersinSeviyor beni siz böyle boş boş konuşun ancak adam yılların üstüne koşa koşa bana geri geldi
Hala seviyor diyo ahahhaah. Adam kendi ağzıyla söylemiş sadece evlatlarım diye. Neyse sen adamın kirli donlarını yıkarken seviyor diye düsünmeye devam et motive olsun.Seviyor beni siz böyle boş boş konuşun ancak adam yılların üstüne koşa koşa bana geri geldi
Seni susturmus eski karısını konuşturmuş hatta sana özür dilettirecek. Sen kocayı evine almışsın ama asıl sevilen ve saygı duyulan ismi d ile başlayan hanımefendiSeviyor beni siz böyle boş boş konuşun ancak adam yılların üstüne koşa koşa bana geri geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?