Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi bişey başardım sanıyor. Engel kalktı, bunun daha işte görüşmesi var, evine gitmesi var. Yavaş yavaş alıştıracak. Mahiş'te çokomel kadar akıl olsa o çocuğu napar eder eve getirtirdi.
Beni bi aklayın yahuuu. Mahii nin nefret ettiği başharfi d olan kadın olmadığıma

Hepimizi yemeklere götürdü baldız ikna et dedi günlerce gelip konuştu benle ayrı annemlerle ayrı affettirdi ablam kadınla yüzleşti hesabı kapattı geçmişi sildirdi yeniden başladılar kutlama yemeği bile yaptılar insan isteyince sıfırdan başlayabiliyor anlıyor musunuz

Tamam demek ki senin kocan seni sevmiyor

Şimdi bişey başardım sanıyor. Engel kalktı, bunun daha işte görüşmesi var, evine gitmesi var. Yavaş yavaş alıştıracak. Mahiş'te çokomel kadar akıl olsa o çocuğu napar eder eve getirtirdi.

Ahahaha.

Adam hala kadını koruyor. Engelde bi bahaneyle kalktı. Yakındır dertleşmeleri.

Diğer kadınla neden görüştü ablanız? Ayrılacak olan eniştenizdi. Bu da çok saçma

Esinizde bosanirken size soz vermis evlenmeyecegim diye ama evlenmis tekrar evlenirken soz vermis cocugu gormeyecegim kadinla konusmayacagim diye bugun ozur dileyeceksin o kadindan diyor

Enişten gidip başka kadından çocuk yapmamış öncelikle bunu kafana sok. O günden sonrasına dair hiçbir fikrin yok, ablanın paşa kocam aslan kocam baron kocam laflarını dinliyorsun, kendin saf gibi ne sorunun varsa dökülürken.

Seninki seni boşamış. Sonra evlenmiş çocuk yapmış. Muhtemelen dertleşip macera ararken yakalandı postaladı karısı. Şimdi kafasını duvara vuruyordur.

Kendisi kizini ajan olarak kullanmaya calistigi icin herkesi ayni saniyor
En kötüsünü düşünmemek için çaba harcayan bir insanım, bu konu benim iyi düşünme gayretimi sonuna kadar zorluyor.

Az önce bir üye yazmıştı o kadar haklı ki.
Karşıdakinin doğru ve iyiyi anlama kapasitesi kendi sahip olduğu kadar.
Kötüyü yakıştırması da tamamen kendi sahip olduğu özellikler üzerinden.

İyi kötüyü tanımaz ama kötü iyiyi tanır derler. Doğru deği bu. İyi olan herkesi kendi gibi iyi sanır, kötü olan herkesi kendi gibi kötü sanır.

Seviyor beni siz böyle boş boş konuşun ancak adam yılların üstüne koşa koşa bana geri geldi
Hala seviyor diyo ahahhaah. Adam kendi ağzıyla söylemiş sadece evlatlarım diye. Neyse sen adamın kirli donlarını yıkarken seviyor diye düsünmeye devam et motive olsun.

Seviyor beni siz böyle boş boş konuşun ancak adam yılların üstüne koşa koşa bana geri geldi
Seni susturmus eski karısını konuşturmuş hatta sana özür dilettirecek. Sen kocayı evine almışsın ama asıl sevilen ve saygı duyulan ismi d ile başlayan hanımefendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…