Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuma yazmayın. Teşekkürler fikir istemiyorum beni anlayan varsa kalsın
Yok ablacım yok, seni anlayan, hak veren yok. Bir kişi bile yok. Niye anlamıyorsun, YOK.

Konunu anlayan yok ki, konunu anlayan yok. Beni çıldırtmak mı istiyorsun sen, senin konunu anlayan yok.

Kendisi kizini ajan olarak kullanmaya calistigi icin herkesi ayni saniyor

Çocuk annesiyle babası barışsın istiyor anne gelsin diye tutturmazdı
İyi çocuk istedi diye herkes eski eşiyle olsun olur mu öyle fanusta mı büyüyor çocuk bir çocuğa lafları geçmiyor mu benim çocuğum da küçüktü ayrıldığımızı söyledik biz saklamadık

Kosa kosada kacacak sizden adam acik acik size dun aksam pismanim demis daha ne desin

Anlamıyor ki.

Kabul etmeseydi o da zorla mı yolladım bana gönderme dese göndermezdim onun gibi acındırmadım kendimi ağız eğmedim tek boşanan o çünkü inşallah biriyle evlenir de kurtuluruz

Senin yanına çocuk gönderilmez zaten. Vicdansız kalpsiz birisin. Çocuğa zarar verebilirsin. O kadın senin yanına çocuk yollamaz. Kocan ayağına gider. Engeli de kaldırmış. Yavaş yavaş. Göreceksin.

Kız çocuğuyla yaramaz oğlan çocuğu bir mi Allah aşkına kadına bak başıma atacak fink atacak çocuksuz yok öyle neyse ki sorun yok bana göndermeyecekmiş çocuğunu o konuda takdir ettim kendisini
Benim 3 yaşına yaklaşan bi erkek çocuğum var oğlumdan daha yaramaz kız çocukları tanıyorum yani bunu yapmasına izin verseydin o kadın cidden hayatınızda olmaz ve eşinle mutlu mesut yaşardın. Bacağına sıktın. Yani sana göndermeyecek olmasını iyi bişey olarak yorumluyosun ama bu konunun başlangıcı çocuklarımla beraber evde vakit geçirmek istiyorum diyen eşinin sitemi değil miydi? Şimdi eşin dışarıda haftada 2 gün buluşmayı paşa paşa kabul edecek mi sanıyosun? Etse nolur tatiller vs o çocuk evinize yatılı gelecek. Hani mahkeme kararı bu ya. Evinize göndermemesi çocuğun puf olup kaybolmasını sağlamayacak ya.

Cocuk icin tabi ki gidecek hasta olacak okula baslayacak karne alacak insan ya hani o cocukta mecbur gidecek mahide seve seve kabul edecek yoksa kocasi zorla ozur dilettirecek

Bu sabahta yine kavga ettik bu hayatta asla vazgeçmeyeceğim tek şey evlatlarım böyle bil düşün öyle konuşalım dedi bana çıktı gitti işe ne yapacağımı bilmiyorum nasıl konuscam bilmiyorum
Yahu ne pis kalplisinz yaa senin kabul etmeycgn bu durumda eşin denen kişi çocuğun ne günahı var senin çocugn gidince iyiydi o çocuk değil mi. Adam sana az bile demiş. Ben böyle bir kadınla asla evli kalmazdm

Bir insan, 7 sene uzaktan birini hele hayatında biri olan birini sevemez. Eşyanın tabiatına aykırı bu durum. Bu mahinur resmen hırs ego yapmış en sonunda kocayı geri almış. Dertleşmek dediği de aldatmak düpedüz. Hayatsızlar.

Şimdi bişey başardım sanıyor. Engel kalktı, bunun daha işte görüşmesi var, evine gitmesi var. Yavaş yavaş alıştıracak. Mahiş'te çokomel kadar akıl olsa o çocuğu napar eder eve getirtirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…