- 29 Eylül 2014
- 9.651
- 19.779
- 498
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.261
Diğer kadınla tekrar evlenir bu adam gör bak.Eşimin başka kadından yaptığı çocuğa ben neden bakayım? Geçmişini görmek zorunda değildim
Ablan o son aldatma vakasından sonra senle eşi hakkında bir şey paylaştı mı?Ne sordun
Yok ablacım yok, seni anlayan, hak veren yok. Bir kişi bile yok. Niye anlamıyorsun, YOK.Konuma yazmayın. Teşekkürler fikir istemiyorum beni anlayan varsa kalsın
Kendisi kizini ajan olarak kullanmaya calistigi icin herkesi ayni saniyorŞuan sizinle alakalı en tuhaf detaylardan biri de 2 bin mesaj boyunca anlatılmaya çalışılan çocuğun haklarını ve hatanızı anlamış olmanızdan dolayı değil, adamı kaybetme korkusundan diş sıkarak kabul etmeniz.
Biri bir akıl versin onu yapayım diyordunuz; ben samimiyetle kabul etmeye dair çaba harcayana kadar çocukla alakadar olmamanız gerektiğini düşünüyorum. Hem çocuk açısından, hem kendi açınızdan.
Annesi zaten size gelmesini kabul etmiyor. Doğru olanda bu, ama kızınizıda gönderin dısarıda babaları ile vakit geçirsinler. Siz bir süre alakadar olmayın.
Orada sağlıklı bir yapı kurulacak zaten. Mesele siz dahil olduğunuzda çığrından çıkıyor.
Bu arada terapiye başlayın. Gerçekleri manipüle etme şekliniz bana göre korkunç boyutta.
Üç yasinda bir çocuğun kurmalı oyuncak gibi kurulup saati gelince anne diye ağladığını zannediyorsunuz.
Bakın benim 1.5 yaş ile 3 yaş arasında bir yerde kesit kesit canlı anılarım var. Düşündüğüm, hatta hayal ettiğim bazı basit şeyleri hatırlıyorum. Gerçekten basit ve düz yani, iddianız o çocuk için çok kompleks ve inandırıcılıktan uzak. Siz annesinin programladığı bir ajan olarak görüyorsunuz.
Truva atı benzetmesi yapilmıstı sizin çocuğunuz için. Tam tersi o çocuğa bu muameleyi yapıyorsunuz.
Neyse, asıl fikrim; sizin ciddi bir tedavi sürecine ihtiyacınız var. Eşinize gelince bunca tantanaya zerre değmeyecek birisi.
Çok yıpranacak ve yıpratacaksanız -ki bence öyle görünüyor- ayrılmanız gerektiğini düşünüyorum. Bazen en kolay, en basit yolu seçmek gerekir.
Adam nasıl sizden vazgeçti, sizde ondan vazgeçin.
Çocuk annesiyle babası barışsın istiyor anne gelsin diye tutturmazdıŞuan sizinle alakalı en tuhaf detaylardan biri de 2 bin mesaj boyunca anlatılmaya çalışılan çocuğun haklarını ve hatanızı anlamış olmanızdan dolayı değil, adamı kaybetme korkusundan diş sıkarak kabul etmeniz.
Biri bir akıl versin onu yapayım diyordunuz; ben samimiyetle kabul etmeye dair çaba harcayana kadar çocukla alakadar olmamanız gerektiğini düşünüyorum. Hem çocuk açısından, hem kendi açınızdan.
Annesi zaten size gelmesini kabul etmiyor. Doğru olanda bu, ama kızınizıda gönderin dısarıda babaları ile vakit geçirsinler. Siz bir süre alakadar olmayın.
Orada sağlıklı bir yapı kurulacak zaten. Mesele siz dahil olduğunuzda çığrından çıkıyor.
Bu arada terapiye başlayın. Gerçekleri manipüle etme şekliniz bana göre korkunç boyutta.
Üç yasinda bir çocuğun kurmalı oyuncak gibi kurulup saati gelince anne diye ağladığını zannediyorsunuz.
Bakın benim 1.5 yaş ile 3 yaş arasında bir yerde kesit kesit canlı anılarım var. Düşündüğüm, hatta hayal ettiğim bazı basit şeyleri hatırlıyorum. Gerçekten basit ve düz yani, iddianız o çocuk için çok kompleks ve inandırıcılıktan uzak. Siz annesinin programladığı bir ajan olarak görüyorsunuz.
Truva atı benzetmesi yapilmıstı sizin çocuğunuz için. Tam tersi o çocuğa bu muameleyi yapıyorsunuz.
Neyse, asıl fikrim; sizin ciddi bir tedavi sürecine ihtiyacınız var. Eşinize gelince bunca tantanaya zerre değmeyecek birisi.
Çok yıpranacak ve yıpratacaksanız -ki bence öyle görünüyor- ayrılmanız gerektiğini düşünüyorum. Bazen en kolay, en basit yolu seçmek gerekir.
Adam nasıl sizden vazgeçti, sizde ondan vazgeçin.
Kosa kosada kacacak sizden adam acik acik size dun aksam pismanim demis daha ne desin
Kabul etmeseydi o da zorla mı yolladım bana gönderme dese göndermezdim onun gibi acındırmadım kendimi ağız eğmedim tek boşanan o çünkü inşallah biriyle evlenir de kurtuluruz
Benim 3 yaşına yaklaşan bi erkek çocuğum var oğlumdan daha yaramaz kız çocukları tanıyorumKız çocuğuyla yaramaz oğlan çocuğu bir mi Allah aşkına kadına bak başıma atacak fink atacak çocuksuz yok öyle neyse ki sorun yok bana göndermeyecekmiş çocuğunu o konuda takdir ettim kendisini
Eniştem bir daha yapmadı evine bağlı ablamın gözü içine bakıyorAblan o son aldatma vakasından sonra senle eşi hakkında bir şey paylaştı mı?
Cocuk icin tabi ki gidecek hasta olacak okula baslayacak karne alacak insan ya hani o cocukta mecbur gidecek mahide seve seve kabul edecek yoksa kocasi zorla ozur dilettirecekAnlamıyor ki.
Senin yanına çocuk gönderilmez zaten. Vicdansız kalpsiz birisin. Çocuğa zarar verebilirsin. O kadın senin yanına çocuk yollamaz. Kocan ayağına gider. Engeli de kaldırmış. Yavaş yavaş. Göreceksin.
O zaman konunda kimse kalmaz kiAkıl vermeyen dalga geçenler konumdan çıksın lütfen hak vermeyenler bana konumdan çıksın lütfen ben Dertleşmek için girdim
Baskasindan çocuk yapan adamla evlenmek zorunda da değildin ama adam daha evliyken eteklerin zil çala çala gitmişsin.Eşimin başka kadından yaptığı çocuğa ben neden bakayım? Geçmişini görmek zorunda değildim
Yahu ne pis kalplisinz yaa senin kabul etmeycgn bu durumda eşin denen kişi çocuğun ne günahı var senin çocugn gidince iyiydi o çocuk değil mi. Adam sana az bile demiş. Ben böyle bir kadınla asla evli kalmazdmBu sabahta yine kavga ettik bu hayatta asla vazgeçmeyeceğim tek şey evlatlarım böyle bil düşün öyle konuşalım dedi bana çıktı gitti işe ne yapacağımı bilmiyorum nasıl konuscam bilmiyorum
Disarida kimlerin neresine bakiyordur Allah bilir mahi sende ablana boyle akil verEniştem bir daha yapmadı evine bağlı ablamın gözü içine bakıyor
:) bir daha ortaya dökülürse anca o zaman haberin olacak, tahmin ettiğim gibi.Eniştem bir daha yapmadı evine bağlı ablamın gözü içine bakıyor
Buna bir miktar incindim@Sudanli size mesaj atamıyorum siz atar mısınız konuşalım biraz bir tek siz beni anladınız
Benim evdeki 13 yaşındaki çocuk kim o zaman? Çocuğum 3 yaşındaysa evdeki bu kız kim ayol? Kovayım gitsinSen osun iyice anladım çok beklersin adam nasıl kaçtıysa koşa koşa geri döndü neticeye bak iyice
Hayatta diyemem :) birbirlerine çok bağlılar artık ayrıca eniştem yapmıyor akıllandı çok pişman oldu çok ağladı ablam affetsin diyeDisarida kimlerin neresine bakiyordur Allah bilir mahi sende ablana boyle akil ver
Bir insan, 7 sene uzaktan birini hele hayatında biri olan birini sevemez. Eşyanın tabiatına aykırı bu durum. Bu mahinur resmen hırs ego yapmış en sonunda kocayı geri almış. Dertleşmek dediği de aldatmak düpedüz. Hayatsızlar.Kadın da öngörü sıfır.
“Hiç ayrılmamışız gibi olacaksa” diye evlendim diyor. Adam 7 sene evli kalmış 3 yaşında çocuğu var aloo onu nasıl hiç olmamış gibi yapacaksın.
Ortama zekada bir insan bu yaşanacakları öngörür girmezdi o toplara. Ama kadın yedi sene hırs yapınca gözü görmemiş atlamış bodoslama.
Hayatta diyemem :) birbirlerine çok bağlılar artık ayrıca eniştem yapmıyor akıllandı çok pişman oldu çok ağladı ablam affetsin diye
Şimdi bişey başardım sanıyor. Engel kalktı, bunun daha işte görüşmesi var, evine gitmesi var. Yavaş yavaş alıştıracak. Mahiş'te çokomel kadar akıl olsa o çocuğu napar eder eve getirtirdi.Anlamıyor ki.
Senin yanına çocuk gönderilmez zaten. Vicdansız kalpsiz birisin. Çocuğa zarar verebilirsin. O kadın senin yanına çocuk yollamaz. Kocan ayağına gider. Engeli de kaldırmış. Yavaş yavaş. Göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?