- 10 Nisan 2014
- 43.374
- 115.628
- 798
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.241
İnşallah bacımmm. Çocuğunun babasıyla evlenir.Kabul etmeseydi o da zorla mı yolladım bana gönderme dese göndermezdim onun gibi acındırmadım kendimi ağız eğmedim tek boşanan o çünkü inşallah biriyle evlenir de kurtuluruz
Kız çocuğuyla yaramaz oğlan çocuğu bir mi Allah aşkına kadına bak başıma atacak fink atacak çocuksuz yok öyle neyse ki sorun yok bana göndermeyecekmiş çocuğunu o konuda takdir ettim kendisiniMesele maddiyat mı? Benim kızım üzüldü, anne baba ayrıydı, pedagog dolaştım diyen sen değil miydin? Senin kızının durumu daha iyiymiş bile diğer kadın kızına çiçek gibi bakmış ayırmamış. Seviyormuş kızın o kadını. diğer bebeğin kabahati ne? Senin kızında o kadın için eşinin başka kadından olan çocuğuydu? Karakter meselesi işte.
Sen osun iyice anladım çok beklersin adam nasıl kaçtıysa koşa koşa geri döndü neticeye bak iyiceİnşallah bacımmm. Çocuğunun babasıyla evlenir.
Sizin cocuga neden bakti o kadinEşimin başka kadından yaptığı çocuğa ben neden bakayım? Geçmişini görmek zorunda değildim
Eşimin başka kadından yaptığı çocuğa ben neden bakayım? Geçmişini görmek zorunda değildim
Kosa kosada kacacak sizden adam acik acik size dun aksam pismanim demis daha ne desinSen osun iyice anladım çok beklersin adam nasıl kaçtıysa koşa koşa geri döndü neticeye bak iyice
Hıhım evet.Kabul etmeseydi o da zorla mı yolladım bana gönderme dese göndermezdim onun gibi acındırmadım kendimi ağız eğmedim tek boşanan o çünkü inşallah biriyle evlenir de kurtuluruz
Hala agliyor musun mahinur naptin aradin mi kocani bir daha belkide suan o kadinin yanindadir ozurler diliyordur DERTLESIYORDUR ne dersinKonuma yazmayın. Teşekkürler fikir istemiyorum beni anlayan varsa kalsın
Eşimin başka kadından yaptığı çocuğa ben neden bakayım? Geçmişini görmek zorunda değildim
Git kendine sor adama yalakalık olsun diyedir başarılı da olduSizin cocuga neden bakti o kadin
Korktuğum gerçekleşti a dostlarrr. Diğer eşi ben sanmaya da başladıSenin dertleşmelerin sonu iyi yere gitmiyo o yüzden kimse senle dertleşmek istemiyo olabilir
Sana soru sordum ona cevap ver.Konuma yazmayın. Teşekkürler fikir istemiyorum beni anlayan varsa kalsın
Ne sordunSana soru sordum ona cevap ver.
Sadece adama yalakalik olsun diye olsaydi kizinda sevmezdi kadini cocuklar hisseder mahinurGit kendine sor adama yalakalık olsun diyedir başarılı da oldu
Malesef. Sizi anlayıp destek verdiğim yönünde yanlış bir kanaat oluştu. Ben sizi desteklemiyorum. Sadece bu konunun hiçbir tarafının masum olmadığı kanaatindeyim. Sizi gömmek için diğer kadını mukemmellestirmiyorum o kadar. Sizle konuşacak bir şeyim yok.
Asla kabul etmem çıksın dışarda görsün ama bunu da baştan konuşurum evlenmeden. Buna göre evlenirim. Siz hayati çok spontane yaşıyorsunuz olmaz böyle.
Dediğim gibi haklısın ben de tahammül edemem ama bunu baştan konuşmadığın için sen haksızsın evime gelemez demediğin için sen suçlusun. Mecbur artık katlanacaksın
Kadın atmayacak ama kocanız çat diye getirecek.Kız çocuğuyla yaramaz oğlan çocuğu bir mi Allah aşkına kadına bak başıma atacak fink atacak çocuksuz yok öyle neyse ki sorun yok bana göndermeyecekmiş çocuğunu o konuda takdir ettim kendisini
Adiniz d ile mi basliyor litfen soyleyinKorktuğum gerçekleşti a dostlarrr. Diğer eşi ben sanmaya da başladı
Kadın çocukla tek başına kalmiş babasina asla ulaşamamış neden çünkü kıskanç eski eş izin vermiyor dolup ağlamakta haksız mı kadın. Güçlü kadın görünce çekemediniz dimi ya hemen ona da yapıştırın bir şeyler. Mahinurla aynı kafada olduğunuz o kadar belli ki.İlk kadın da adam boşanır boşanmaz altı ay sonra evlenmiş bu da sağlıklı değil. Adam mesaj atıyor dakikasına arayıp ben ne yaşıyorum biliyor musun diyor ağlıyor. İkisi de sorunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?