Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kabul etmeseydi o da zorla mı yolladım bana gönderme dese göndermezdim onun gibi acındırmadım kendimi ağız eğmedim tek boşanan o çünkü inşallah biriyle evlenir de kurtuluruz
İnşallah bacımmm. Çocuğunun babasıyla evlenir.

Kız çocuğuyla yaramaz oğlan çocuğu bir mi Allah aşkına kadına bak başıma atacak fink atacak çocuksuz yok öyle neyse ki sorun yok bana göndermeyecekmiş çocuğunu o konuda takdir ettim kendisini

Kabul etmeseydi o da zorla mı yolladım bana gönderme dese göndermezdim onun gibi acındırmadım kendimi ağız eğmedim tek boşanan o çünkü inşallah biriyle evlenir de kurtuluruz
Hıhım evet.
Şurada 3 günde sizin tam olarak nasıl biri olduğunuzu anladık zaten site üyeleri olarak.
Sizin kızınızı yollama sebebiniz de belli de neyse artık.
Açıkçası acındırmadığınıza ya da ağız eğmediğinize hiç ama hiç inanmıyorum.
İnşallah düzgün, efendi, paralı birini bulup evlenir. Sizin derdinizi mi çekecek. Ne yaptığından haberi olmayan bir herif hırsından evde kendini yerden yere atan bir kadın. Sizinle mi oynayacak ömür boyu.

Eşimin başka kadından yaptığı çocuğa ben neden bakayım? Geçmişini görmek zorunda değildim

Yaw konuşturma milleti. Adamın geçmişi kanlı canlı önünde. Bizzat kocanın kendisi. 7 sene sevişe sevişe geçirmiş. Tutmuş bir tarafını beklemişsin adamı.

Hala geçmişi diyor. Geçmiş dediği de çocuk. Çocuk olmasa aklına gelmeyecek mi? Adamın dudaklarını öpmüş,teni başka kadının tenine değmiş. Adamı görünce aklına gelmiyor mu?

Çocuğa kadar ohooo neler var.Miden her şeyi aldı çocuğu mu alamadı?

Asla kabul etmem çıksın dışarda görsün ama bunu da baştan konuşurum evlenmeden. Buna göre evlenirim. Siz hayati çok spontane yaşıyorsunuz olmaz böyle.

Dediğim gibi haklısın ben de tahammül edemem ama bunu baştan konuşmadığın için sen haksızsın evime gelemez demediğin için sen suçlusun. Mecbur artık katlanacaksın

Sizde çocuğu evde görmesine tahammül edemeyeceğiniz yönünde kanaat belirttiğiniz için sizinle özelden konuşmak istiyor konu sahibi.

Kız çocuğuyla yaramaz oğlan çocuğu bir mi Allah aşkına kadına bak başıma atacak fink atacak çocuksuz yok öyle neyse ki sorun yok bana göndermeyecekmiş çocuğunu o konuda takdir ettim kendisini
Kadın atmayacak ama kocanız çat diye getirecek.
Şu an kadınla konuşup çocuğu eve almaya ikna etmeye çalışmıyor mu sanıyorsunuz? Paşa paşa özür diletecek size, sonra kadına "bak Mahinur da özür dileri, uzatma, ben çocuğumu görmek istiyorum, ona da baba hasreti yaşatma" diyerek ikna edecek. Bir sabah bakmışsınız çocuk masanızda, kahvaltı ediyorsunuz.

Şuan sizinle alakalı en tuhaf detaylardan biri de 2 bin mesaj boyunca anlatılmaya çalışılan çocuğun haklarını ve hatanızı anlamış olmanızdan dolayı değil, adamı kaybetme korkusundan diş sıkarak kabul etmeniz.

Biri bir akıl versin onu yapayım diyordunuz; ben samimiyetle kabul etmeye dair çaba harcayana kadar çocukla alakadar olmamanız gerektiğini düşünüyorum. Hem çocuk açısından, hem kendi açınızdan.
Annesi zaten size gelmesini kabul etmiyor. Doğru olanda bu, ama kızınizıda gönderin dısarıda babaları ile vakit geçirsinler. Siz bir süre alakadar olmayın.
Orada sağlıklı bir yapı kurulacak zaten. Mesele siz dahil olduğunuzda çığrından çıkıyor.

Bu arada terapiye başlayın. Gerçekleri manipüle etme şekliniz bana göre korkunç boyutta.

Üç yasinda bir çocuğun kurmalı oyuncak gibi kurulup saati gelince anne diye ağladığını zannediyorsunuz.
Bakın benim 1.5 yaş ile 3 yaş arasında bir yerde kesit kesit canlı anılarım var. Düşündüğüm, hatta hayal ettiğim bazı basit şeyleri hatırlıyorum. Gerçekten basit ve düz yani, iddianız o çocuk için çok kompleks ve inandırıcılıktan uzak. Siz annesinin programladığı bir ajan olarak görüyorsunuz.
Truva atı benzetmesi yapilmıstı sizin çocuğunuz için. Tam tersi o çocuğa bu muameleyi yapıyorsunuz.

Neyse, asıl fikrim; sizin ciddi bir tedavi sürecine ihtiyacınız var. Eşinize gelince bunca tantanaya zerre değmeyecek birisi.
Çok yıpranacak ve yıpratacaksanız -ki bence öyle görünüyor- ayrılmanız gerektiğini düşünüyorum. Bazen en kolay, en basit yolu seçmek gerekir.
Adam nasıl sizden vazgeçti, sizde ondan vazgeçin.

İlk kadın da adam boşanır boşanmaz altı ay sonra evlenmiş bu da sağlıklı değil. Adam mesaj atıyor dakikasına arayıp ben ne yaşıyorum biliyor musun diyor ağlıyor. İkisi de sorunlu
Kadın çocukla tek başına kalmiş babasina asla ulaşamamış neden çünkü kıskanç eski eş izin vermiyor dolup ağlamakta haksız mı kadın. Güçlü kadın görünce çekemediniz dimi ya hemen ona da yapıştırın bir şeyler. Mahinurla aynı kafada olduğunuz o kadar belli ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…