Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğun velayetini alabilirmiş . Heyyy allahımmmm
İyi de yeni açılmış bir hesap troll olup olmadığının tespitini yapamaz ki sadece ikinci hesap mı fake mi kontrolü yapabilir. Bence ağır troll güya aptala yatıyor senaryoda zaten birbirine uymayan zamanlamalar var

Konuyla alakası yok ama ben sizi evli diye hatırlıyorum hep ne zaman boşanmıştınız

Çocuğun velayetini alınca kadını yine engelletirim sandı onu da mı ben söyleyeyim?

Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Lütfen bir kere olsun mantıklı düşünün, kadın sizin kızınızın velayetini almak isteseydi sürekli bizde kalsın deseydi kabul eder miydiniz? Mahkeme anneden alıp velayeti size vermez, böyle bir şeyi düşünmüş olmanız bile

O çocuğun bir annesi var, sizden annelik yapmanız istenmiyor zaten annesi olamazsınız, tek yapmanız gereken hafta sonları evinize kabul etmek o kadar.

Peki sizce çocuğun velayetini almayı teklif etsem yani en azından tamamen bizimle olursa bana alışır
Yav sen çocuğu protokol günlerinde bile istemeyecek kadar kötü niyetlisin. Bir de velayet istiyorsun. Rabbim çocuğu senin gibilerden korusun. Nasıl bakacağın buradaki mesajlarından belli. Görmeyi bile midenin kaldırmadığını söylediğin üç yaşındaki çocuğa nasıl annelik yapacaksın. Bırak düş çocuğun yakasından. İkinci eşe cidden acıdım ya, saçma sapan insanlarla muhatap olmak zorunda yanlış evlilik tercihinden dolayı. Duruma bak. Allahtan yasalarımız anne ikna olmadıkça o çocuğu sizin gibilerin eline vermiyor.

Sinirimi bozdu iyice bencil varlık. Bir çapsızın bir şeyi için küçücük çocuğun hayatına sulanıyorlar

Gerçek bir kadın vardır karşıda bunu tespit etmişlerdir ama anlattığınin gerçekliğini tespit edemiyorlar haliyle
Aynen, bu pek mümkün olamıyor o yüzden aksi ispat edilene kadar gerçek kabul ediyoruz, trolldür değildir şimdilik bir şey diyemem ama Mahinur gibi kadınlar var mı? Vallahi var, sitede de defalarca denk geldik.
Mahinur fake bir karakterse bile çizdiği karakter hayatın içinden.

Zaten insanların sinirini bozan da hayatın içinde Mahinur gibi kadınlara denk gelmelerinden, komple troll bulsalar sinir olmazlardı.

Led hemşehrim konulara yazmıyoruz yasak, şikayet et’e basıldı incelendi, şimdilik gerçek kabul edildiğinden şikayet raporu kapatıldı ama yeniden şikayet edip tekrar incelenmesini isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Evet maalesef var abla bildiğimiz için bu kadar sinir olduk. Arada olan çocuklara oluyor herkes bu yüzden kızıyor. Böyle büyüklerin saçmalıklarından arada heba olan o kadar çok çocuk var ki.

Haklısınız acaba dedim diğer kadınla çok muhatap olmayalım diye böyle mi yapsak sadece sordum ama payımı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…