- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.421
Kişi kendinden bilir işi.He kadin da hazir bekliyordu, mahinur istese de el kadar bebemi ona versem diye.
Siz dua edin cocuk velayeti isterken koca nikahindan olmayin.
Benimde aklima gelmedi degil ama kotu insanlarda yok degilGerçek bir kadın vardır karşıda bunu tespit etmişlerdir ama anlattığınin gerçekliğini tespit edemiyorlar haliyle
Kadin cocugunu mahinin evine gondermiyor, mahi velayet pesinde.Kişi kendinden bilir işi.
Kendi verme ihtimali vardı ki kadının da vereceğini zannediyor.
Kendi istemesine kaldı sanki.
Kadin çocuğu verecek hadi eyvallah mı diyecek sanıyorsun. 7/24 arayacak konusacak hadi yap ahahhaja kocanla daha çok konuşsun.
Vermez zaten kadın ama bi dene muhabbet nasil artiyor aralarında
Sen çocugun b.klu bezini alirsın anca ama nolur bi dene. İyice yakınlaşsınlar.
Velevki kadin cocugun velayetini verdi size cocugunu komple silecegini mi saniyorsun o zaman daha cok arayip soracak cocuk gozunun onunde olmayacagi icin ki size vermez zaten allah bilir o cocuga neler yaparsiniz siz ablaniz cocugu dov bile der size sizde uygularsinizHaklısınız acaba dedim diğer kadınla çok muhatap olmayalım diye böyle mi yapsak sadece sordum ama payımı aldım
Velevki kadin cocugun velayetini verdi size cocugunu komple silecegini mi saniyorsun o zaman daha cok arayip soracak cocuk gozunun onunde olmayacagi icin ki size vermez zaten allah bilir o cocuga neler yaparsiniz siz ablaniz cocugu dov bile der size sizde uygularsiniz
Tüh hedef şaştı mahii bu değilmiş yaa kocası var bunun hadi başkasına geçelimBenim koca duruyor ama yahuiyi kötü duruyor valla.mahiii bacı yanlış kişiye çatıyor. Hepinize sararsa görürsünüz.
Kadini olesiye kiskaniyor cunku esim bana dondu deyip duruyor ama adam buna gram sevgi emaresi gostermiyordur ondan bu kadar kudurmasiYok kız alır mı bu velayeti yazmış ki bana baktıracak kendi gezecek. Kocayı almasına rağmen kadınla derdi bitmemiş. Allah düşman başına versin böylelerini.
Ay dur gazı kesme tek destek, hep destekBen 2.es degilim.
Bosandim ama eski kocam dibine kadar hala bana sadik ve ciddi anlamda aşkimdan ölüyor (ulan yazarken kendimden tiksindim) ama arada baska kadina giderde, oradan ureyerek bana donerse, si*** cekerim, hangi bulasik kabinda yaglandiysan git orada temizlen derim.
kısacası kendin ettin kendin buldun mahi, ne o 3 yasindaki kucuk sabinin ne de eski esin zerre kabahati yok.
ha sunu da ekleyim, eski esim senin gibi biriyle evlenirde cocuklarima sirtini dönerse artik cocuklarinin hayalini dahi kurdurmam ona.
Karsidaki kadin benden vicdanli onada helal olsun, alni öpülecek kadinmis.
3 yasindaki cocuklar kompleks fikirler uretip plan kuramazlar, paranoyalarini kendine sakla ve azicik kitap oku belki isine yarar.
Size kac lira nafaka oduyordu?
Hayir yaniliyorsun, mahi arkasindan topluyor.
Cok guldum suna, cok ince, cok profesyonel.
Ay adam en son istersen annenin evine git dedi mahiye.Kadini olesiye kiskaniyor cunku esim bana dondu deyip duruyor ama adam buna gram sevgi emaresi gostermiyordur ondan bu kadar kudurmasi
Mahii bak sana ne dedim? Sen çocuktan uzak dur rahatına bak. Kemale amaaan kocana sahip ol. Velayet alıp ne yapacaksın hem masraf, hem yük yani. Sarıl kocana kurban olayım salma bunu dışarı. Ahtapot gibi sıkıp suyunu çıkarma ama her yere çocuk fırlatıyorÇocuğun velayetini alabilirmiş . Heyyy allahımmmm
Insallah trolldur. Bu ne ya kulkedisinin uvey annesi gibi, velayet istiyor bir de, cocuk buyuyunce baloya da gondermezSon 10 sayfayı falan okudum, tertemiz troll. Farkında değilmiş gibi kadını övüp kendisini kötü gösterecek şekilde yazıp duruyor. Bu motivasyon nereden geliyor acaba, trolledin ne oldu anlatsana "mahi"?
Tamam iste mahi tasiniriz dedi adamda tasitiyor iste daha ne istiyor ha adamli ha adamdiz tasiniyor mu tasiniyor adam gercekten dinliyor mahiyiAy adam en son istersen annenin evine git dedi mahiye.
Bir sözümle baska sehre tasiniriz derken adam eline valizini verip baska sehre postaliyordu az kalsin
Yaprak dokumu oguz gibi tohumlarini saca saca geziyorMahii bak sana ne dedim? Sen çocuktan uzak dur rahatına bak. Kemale amaaan kocana sahip ol. Velayet alıp ne yapacaksın hem masraf, hem yük yani. Sarıl kocana kurban olayım salma bunu dışarı. Ahtapot gibi sıkıp suyunu çıkarma ama her yere çocuk fırlatıyor
Hikayeside benziyor zatenYaprak dokumu oguz gibi tohumlarini saca saca geziyor
Sende ne diz kirecine gelıyon ne mahinuraPeşumi birakunbezdum yeter
E napim bana acımıyorlar sürekli banlanıyorum o yüzden temkinli davranıyorumSende ne diz kirecine gelıyon ne mahinurabu kadınlar daha ne uydurs pardon daha ne yazsınlar
Sanki kadın çocuğu verse dönüp bir daha bakmayacak, çocuğu yokmuş gibi davranacak. Aksine çocuk yanında olmadığı için daha çok iletişim olacak. Nasil bir akıl tutulmasıyok ya hiç bir kadın bu kadar ezik olamaz. Kadını görür kapar kocamııı diye 3 yaş çocuğun velayetini alabileceğini sanıyor
Cidden akli melekesi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?