- 19 Mayıs 2020
- 47.682
- 214.270
- 598
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.401
Sohbet muhabbet öğle aralarında da binadan çıkıp edilir, adam sana işim var arkadaşlarla gezicez der gider eder. Ne taktın sohbet muhabbete. Gözünün önünde olması daha iyi.Çocukla illa görüşmek istiyor neden anlamıyorsunuz kadını hayatımızda istemiyorum en azından çocuğu alırsak komple nasıl olur diye soruyorum alacağımdan değil ben ikisinin sohbet muhabbet etmesini istemiyorum o kadını
Kadin çocuğu verecek hadi eyvallah mı diyecek sanıyorsun. 7/24 arayacak konusacak hadi yap ahahhaja kocanla daha çok konuşsun.Çocukla illa görüşmek istiyor neden anlamıyorsunuz kadını hayatımızda istemiyorum en azından çocuğu alırsak komple nasıl olur diye soruyorum alacağımdan değil ben ikisinin sohbet muhabbet etmesini istemiyorum o kadını
Sence çocuğu komple alırsan kadın ila görüşme ihtimaliniz ortadan kalkacak mı? Yani mahkeme çocuğu size verip kadının ölümüne mi hükmedecek?Çocukla illa görüşmek istiyor neden anlamıyorsunuz kadını hayatımızda istemiyorum en azından çocuğu alırsak komple nasıl olur diye soruyorum alacağımdan değil ben ikisinin sohbet muhabbet etmesini istemiyorum o kadını
Ne yapacaksınız eşimle olan resmi belgesi fotoğraflarımı çocuğumu amacınız ne sizin?Evlilik cuzdanini atsin mune.
Cocugunun da oldugunu ispat etsin
Evlilik cuzdaninda evlendigi tarih yaziyor zaten.
Bu ikisini talep etseniz ortaya cikar
Bana degil askim yonetime atacaksin.Ne yapacaksınız eşimle olan resmi belgesi fotoğraflarımı çocuğumu amacınız ne sizin?
Kendi bolca ettiği için kafayı bozmuş bu durumla.Sohbet muhabbet öğle aralarında da binadan çıkıp edilir, adam sana işim var arkadaşlarla gezicez der gider eder. Ne taktın sohbet muhabbete. Gözünün önünde olması daha iyi.
Değersizlik duygusuna dikkat çektim, yergi, eleştiri veya küçümseme değil bu.degersizlik duygusu ve diğer kadınla rekabetten dolayı adam badem gözlü oldu.
Mahinur, bundan sonra eskiden evli olan ve boşanmış bir yetişkin ile herhangi bir iletişimim olursa eski eşinin psikolojik sağlık raporunu isteyeceğim. Adamın da çapı ve karakteri için güzel bir gösterge olur. O kadın senin eş gibi çapsıza nasıl düşmüş, ona da üzüldüm. O kadar soğuttun beni kendin gibi tiplerden. Olaylar gerçekse ağır takıntılısın ve tedavi görmelisin. Ya da bal gibi adamın seni sevmediğini ve kullanmak için döndüğünü biliyorsun ve kaybetmekten korkuyorsun. İkisi de sağlıklı değil. Kullandırt kendini istediğin gibi, millete ve çocuğuna bulaşmaÇocukla illa görüşmek istiyor neden anlamıyorsunuz kadını hayatımızda istemiyorum en azından çocuğu alırsak komple nasıl olur diye soruyorum alacağımdan değil ben ikisinin sohbet muhabbet etmesini istemiyorum o kadını
Çok çabuk pes ettin(116 sf) biraz daha kalsaydınNeyse ya bana 116 sayfa yetti kızlar sıkıldım böylede bir insanım bi anda sıkılıyorum size başarılar
Belki mazoşist falandır. acı çekmeyi seviyordurRabbim sizin kocayı cennetiyle mükafatlandıracak bence bir değil iki kez imtihan olmuş adam resmen aghdfgsfhf
karşılığı ancak cennet olursa dayanılır gibi size, benim içim şişti allah adama sabır versin ya
Peşumi birakunÇok çabuk pes ettin(116 sf) biraz daha kalsaydın
var bir bit yeniği, yoksa çekilir dert değil anacım ben hayattan soğudum üç gündürBelki mazoşist falandır. acı çekmeyi seviyordur
Birkac ay oldu bosanali,Konuyla alakası yok ama ben sizi evli diye hatırlıyorum hep ne zaman boşanmıştınız
Hatta biri kabul etti, biri korkuyor mu ne demişti.ciddi misin
Ya şaşırdım gerçekten. Yeni hayatınızda çok mutlı olun inşallahBirkac ay oldu bosanali,
Ay aklina sokmayin, velayet davasinda kadinin idamını da talep etmesin.Sence çocuğu komple alırsan kadın ila görüşme ihtimaliniz ortadan kalkacak mı? Yani mahkeme çocuğu size verip kadının ölümüne mi hükmedecek?
Karıştırmıyorsam üyeleriHatta biri kabul etti, biri korkuyor mu ne demişti.
Sonra oğlunun bağımlılığıyla uğraştı durdu.
He kadin da hazir bekliyordu, mahinur istese de el kadar bebemi ona versem diye.Çocukla illa görüşmek istiyor neden anlamıyorsunuz kadını hayatımızda istemiyorum en azından çocuğu alırsak komple nasıl olur diye soruyorum alacağımdan değil ben ikisinin sohbet muhabbet etmesini istemiyorum o kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?