- 20 Kasım 2018
- 13.642
- 51.006
- 598
- 35
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #2.621
İkinci eş he desin, haftasına Mahinur o çocuğa kahvaltıda yumurta haşlayacak, hala farkında değil.O Mahinur o köfteyi yapacak demiştir, kız karnıyarık mıydı neydi onun ruhu geldi konuya jfjfj
Dur daha eşinin işyerini basacak.Hepiniz manipülatörsünüz hepiniz
Homeostatis değil, H Heytttt be ikinci eşAdamla 23 dakika ne konuştun, açıkla @homeostasis
Burada hepiniz ikinci eşsiniz ben artık emin oldum, 23 dakika konuşmuşlar kadın kendini acındırmış hala mahi'ye hak vermiyorsunuz. Manipüle etmeyin artık, bu yuvayı yıkamazsınız!!!!
Konuyu okumadım, eski eşle aynı yerde mi çalışıyomuş adam? Hem de haylaaa?Dur daha eşinin işyerini basacak.
O kısıma gelecegiz inşallah.
Kapıyı bir açacak.
Yaz kızım.
İki torba çimento.
Senaryo aşırı zevksiz ve stabil ama aralara renk serpiştirmek için uydurmalar katar herhalde.
Ama farklı birimlerde tamam mı????Konuyu okumadım, eski eşle aynı yerde mi çalışıyomuş adam? Hem de haylaaa?
Yok o işi kendi halletcek hayırlısıylaBurada hepiniz ikinci eşsiniz ben artık emin oldum, 23 dakika konuşmuşlar kadın kendini acındırmış hala mahi'ye hak vermiyorsunuz. Manipüle etmeyin artık, bu yuvayı yıkamazsınız!!!!
İviiiittttKonuyu okumadım, eski eşle aynı yerde mi çalışıyomuş adam? Hem de haylaa
Belli sende ikinci eşsin, anlaşıldıYok o işi kendi halletcek hayırlısıylanfnfn
Ama farklı birimlerde tamam mı????
Nr demiş kadınaOoo kocan simdi de diger kadinla dertlesmeye baslamis mahi, eyvahlar olsun.
O 23 dakikada evdeki huzursuzlugunu, mutsuzlugu uzun uzun anlatmistir artik. Gecmis olsun.
Yalniz o kadin o mesaji sana yedirir, kocan da seni kapisina diker özür dile diye.
Dilesen bir dert, dilemesen kocan haftasonu çocukları alip gidecek zaten, seni de annene postalar.
Ablan geldiyse bu baslik 300 sayfaya cikar. Ablanin da fitne fesatta senden asagi kalır yeri yok, zaten yilanin başı ablan.
Gocamı bir daha arama demiş, ne diyecek ay?Nr demiş kadına
Bir daha kocama yazarsan seni mahvederim demiş, engellemiş.Nr demiş kadına
Yolarım seni yelloz falan dememiş mi?Gocamı bir daha arama demiş, ne diyecek ay?
Bence de gidin yüzyüze özür dileyin, ben ettim sen etme diyin. Engelettiniz diye ne güzel de seviniyordunuz ama engel saniyesinde geri açılıyor değil mi? Evli adamla konuşup muhabbet etmeyi siz başlattınız. O beni aradı ben aramadım diyince masum olunmuyor. Metres gibi takılmışsınız. Yuva yıkanın yuvası olmuyor işte. Ağzınızı her açtığınızda adam hemen özür dile diyecek. Dediklerimiz tek tek çıkıyor. Yakında hafta sonları sizin kızı da alır dördü takılır. Sizin hakettiğiniz anladığınız dil bu.Siz benim aklımı karıştırdınız beni manipüle ettiniz ben şimdiye kadar iş yerine gitmemiştim burdan biri dedi ki iş yerinde sana yalan söylüyor olabilirler eşim başka birimde ama görmüyorum diyor gidip bakıcam dünden sonra güvenmiyorum ona da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?