- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.288
- 598
- Konu Sahibi mahinursem
-
Yani bu demek ki bu kadınlar eşlerinin çok eşli olmasına pek karşı değiller. Sadece ailelerinden çevrelerinden çekinip böyle saçma saçma triplere giriyorlar. Çok eşlilik norm olsa kafası rahatlayacak kadınlar var cidden.İlk eş sendromu bu. Kendine hak görüyor yaptıklarını.
Okyanusu hatırlamıyor musun? Kocası başkasıyla evliyken deliye dönüyordu, çocuğu aratıyordu falan.
Burada da kocası evliyken kendi istediği gibi iletişim kurmuş, konuşmuş, görüşmüşler, çocuğu yanlarına yollamış.
Kendine gelince aynı şeyler midesi kaldırmıyor tabi.
Neden şartlı evlenmiş?Tamam size açık olacağım o kadının da ikinci evliliği eşim ilk evliliğinde çocuğu olmamış boşanmışlar sonra eşimle böyle şartlı evlenmiş işte çocuğuma da kötü davranmadı yalan söyleyemem çocuk hasreti olduğu için belki de kendi çocuğu gibi hissetti ama bazen fazla yakındı bundan da rahatsız oldum insan çocuğunu kıskanamaz mı burada konular okudum ben kaynanasından bile kıskanan var çocuğunu. Kadın kötü biri olmayabilir ama çocuk hasretini bizim üzerimizden gidermesine karşıyım artık o da bir anne sonuçta
nE ???Eşimle anneler günü için gidip o kadına hediye aldılar bunları hep içime attım o sırada kadın hamileydi ama benim çocuğum neden manipüle ediliyor annesi değil ki
Kadının ilk evlilikten çocuğu olmamiş, bu da demek oluyor ki çocuk yapmak için epey uğraşmışlar, didinmişler ahaha.Neden şartlı evlenmiş?
Adam daha çok evlenmek istemiş ki kadın şart koşmuş. Yani evlenmek isteyen eşinizmiş. Naza çekip şart koşan kadınmış.
Şartı istekli olmayan taraf koyar.
Yani o kadınla evlenmek uğruna her şarta evet demiş kocanız
Neden şartlı evlenmiş?
Adam daha çok evlenmek istemiş ki kadın şart koşmuş. Yani evlenmek isteyen eşinizmiş. Naza çekip şart koşan kadınmış.
Şartı istekli olmayan taraf koyar.
Yani o kadınla evlenmek uğruna her şarta evet demiş kocanız
yorumum yarım kaldı yanlışlıkla gönderdim devam ediyorum:bu konu bana ağır geldi biraz uzun yazıcam umarım okursunuz
1) eşiniz sizden ailesi yüzünden boşanmış, gitmiş başka biriyle evlenmiş çocuk yapmış. öylesi böylesi yok koskoca adam sırf manipülasyonla evlenip çocuk yapacak hali yok,önce bi bunu kabul edin dğer kadına suç atıp psikolojik olarak kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. sanki adam hep sizi sevmiş o kadınla sırf çocuk için evlenmiş de manipüle edilmiş de aslında aklı hep sizdeymiş gibi bi algınız var,yanlış. o kadını da sevdi bile isteye çocuk yaptı, zamanla anlaşamadılar ve bitti.
2) siz neden evli adamla dertleştiniz? eşiniz bırakın eski eşi normal bi kadın arkadaşıyla dertleşse nasıl karşılardınız? siz hep sevdim sevdim diyorsunuz ya işte sizin hep bi ümidiniz varmış arka planda adamın boşluğa düştüğü mutsuz olduğu bi anda hemen yakalayıp asıl siz manipüle etmişsiniz fırsat bilmişsiniz gibi duruyor,hiç diğer kadın açısından bakmayı denediniz mi? o kadınla problemim yok yaşı büyük falan demeniz tamamen kendi kompleksleriniz takıntılarınız yüzünden aslında çok kıskanıyorsunuz,gerek yok. iki yetişkin insan anlaşamadı ayrıldı o kadın boşanmış bi adamla konuşup anlaşıp evlendi çocuk yaptı. sizin gibi evli adamla dertleşmiyor ayrıca sizin çocuğunuza o kadar iyi davranmış benimsemiş ki siz bile rahatsız olmuşsunuz. bence sizden de eşinizden de olgun hanımefendi biri. olması gerken de bu ayrıca tebrik ediyorum o kadını,kıskanacaksanız bu davranışları kıskanın neden ben bu kadar kendine güveni tam olgun olamıyorum diye.
3) sizin çocuğunuz boşandıktan sonra hem annesinden hem babasından mahrum kalmadı,' üvey anne' ya da 'öteki kadın' gibi figürlerle muhattap olmadı gayet de annesinden babasından rahatça bahsetti hep beraber gezdi eğlendi yani psikolojisi bozulmadı değil mi? hatta ablalık yaptı eski eş mutluymuş yani öyle anladım ki yine doğru olan medeni olan bu.
yorumum yarım kaldı yanlışlıkla gönderdim devam ediyorum:bu konu bana ağır geldi biraz uzun yazıcam umarım okursunuz
1) eşiniz sizden ailesi yüzünden boşanmış, gitmiş başka biriyle evlenmiş çocuk yapmış. öylesi böylesi yok koskoca adam sırf manipülasyonla evlenip çocuk yapacak hali yok,önce bi bunu kabul edin dğer kadına suç atıp psikolojik olarak kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. sanki adam hep sizi sevmiş o kadınla sırf çocuk için evlenmiş de manipüle edilmiş de aslında aklı hep sizdeymiş gibi bi algınız var,yanlış. o kadını da sevdi bile isteye çocuk yaptı, zamanla anlaşamadılar ve bitti.
2) siz neden evli adamla dertleştiniz? eşiniz bırakın eski eşi normal bi kadın arkadaşıyla dertleşse nasıl karşılardınız? siz hep sevdim sevdim diyorsunuz ya işte sizin hep bi ümidiniz varmış arka planda adamın boşluğa düştüğü mutsuz olduğu bi anda hemen yakalayıp asıl siz manipüle etmişsiniz fırsat bilmişsiniz gibi duruyor,hiç diğer kadın açısından bakmayı denediniz mi? o kadınla problemim yok yaşı büyük falan demeniz tamamen kendi kompleksleriniz takıntılarınız yüzünden aslında çok kıskanıyorsunuz,gerek yok. iki yetişkin insan anlaşamadı ayrıldı o kadın boşanmış bi adamla konuşup anlaşıp evlendi çocuk yaptı. sizin gibi evli adamla dertleşmiyor ayrıca sizin çocuğunuza o kadar iyi davranmış benimsemiş ki siz bile rahatsız olmuşsunuz. bence sizden de eşinizden de olgun hanımefendi biri. olması gerken de bu ayrıca tebrik ediyorum o kadını,kıskanacaksanız bu davranışları kıskanın neden ben bu kadar kendine güveni tam olgun olamıyorum diye.
3) sizin çocuğunuz boşandıktan sonra hem annesinden hem babasından mahrum kalmadı,' üvey anne' ya da 'öteki kadın' gibi figürlerle muhattap olmadı gayet de annesinden babasından rahatça bahsetti hep beraber gezdi eğlendi yani psikolojisi bozulmadı değil mi? hatta ablalık yaptı eski eş mutluymuş yani öyle anladım ki yine doğru olan medeni olan bu.
Bu konu özelinde yazıyorum, konu sahibiyle eşinin evliliğini bitirenin kayınvalide ve kayınpeder olduğunu düşünmüyorum, konu sahibinin ailesi manipülatif insanlar, muhtemelen onların yönlendirmeleri yüzünden kavga ediyorlardı, adamda boşanmaya kalkıştı, konu sahibinin ailesi de gaz verdi kocanın nasılsa burnu sürtecek sana geri dönecek dediler, boşandı.Bizim orada da " dur kendime yer edeyim bak sana ne edeyim "derler.Bakalım kim kimi bastıracak....
Zaten bu masum erkekler önce analarının gazıyla boşanır,sonra "taze dul" ların şeytani şehvetine kanıp evlenir ,yetmez akılları olmadığı için cocuk yapılır.Sonra konu sahibi kocaman kanatlarıyla gökten iner yiğidine sahip çıkar heytttt be!!!!Bende öyle düşünüyorum blöf yapılmış. Ama adam gidip hayat kurmuş. Ona da diyor ki psikolojisi bozuktu kocamın düzeni bozuldu diye,kadınla tanışmış kadın da dulmuş,ağzı iyi laf yapıyormuş,çocuğu yokmuş ,hemen çocuk istemiş vs. :)
Şu an o çocuğun hemen olmasını tartışıyoruz. Kadın nikahlı kocasından pat diye çocuk yapmış diye bozulmuş bizimki.
Yok yahu ne uğraşması bir gece vakti o sinsi kadının masum adamcağızın gazozuna ilaç atması sonucu olan bir çocuk. Yoksa yapar mı öyle şeyKadının ilk evlilikten çocuğu olmamiş, bu da demek oluyor ki çocuk yapmak için epey uğraşmışlar, didinmişler ahaha.
Sen niye çalışacam bahanesiyle çocucuğu babaya bıraktın? Aşırı iki yüzlü merhametsiz kalbi kötü karanlık Bir insansınız. Allah dolmuşta bile sizin gibi kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın! Yazık siz bir de çocuk yetiştirip topluma katacaksınız, korkunç.Ben istiyorum ki tamam ara sıra alsın çocukları götürsün restorana oyun alanına yemek yedirsin diğer çocuğu bıraksınlar tüm gün beraber olurlar hem
Yeni bir plan yükleniyor o zaman,o rövanş alınır O adam o kapıda illa süründürülür.....Bu konu özelinde yazıyorum, konu sahibiyle eşinin evliliğini bitirenin kayınvalide ve kayınpeder olduğunu düşünmüyorum, konu sahibinin ailesi manipülatif insanlar, muhtemelen onların yönlendirmeleri yüzünden kavga ediyorlardı, adamda boşanmaya kalkıştı, konu sahibinin ailesi de gaz verdi kocanın nasılsa burnu sürtecek sana geri dönecek dediler, boşandı.
Sonra baktılar adam başkasıyla evlendi, bu seferde çocuğunu kadının evine gönder nefes bile alamasınlar, kızını gördükçe seni hatırlayacak dediler konu sahibi de kızını babasına gönderdi, “çocuğu için” asla iletişimi de kesmemiş konu sahibi ama kadın kessin çocuğu da babasıyla görüşmesin istiyor, neyse adam evlendiğinde konu sahibinin ailesi çok kızmış, muhtemelen plan yürümedi diye kızdılar.
Aslında arada aşk sevgi yok, 7 yıl önce boşandığın insana aşk mı kalır? O olsa olsa geri dönmediği için takıntıya dönüşmüştür.
Zaten bu masum erkekler önce analarının gazıyla boşanır,sonra "taze dul" ların şeytani şehvetine kanıp evlenir ,yetmez akılları olmadığı için cocuk yapılır.Sonra konu sahibi kocaman kanatlarıyla gökten iner yiğidine sahip çıkar heytttt be!!!!
Valla yeter ki benle evlen her şeye razıyım demiş kocasıKocası zavallı kadına acıyıp çocuğu olsun diye evlenmiş olamaz mı? He olamaz mı?Oraya doğru gidiyor konu.
Aaaa lütfen canım bizim bu bereketli topraklarda kadın erkeğe tecavüz edebilir Bu forumdaki bir çok hikayede minnoş kocalar hiç istemeden zorla başka kadınla sevişiyor.......Adamlar minnoş namuslarını zorla koruyor , kadınlar azgınValla yeter ki benle evlen her şeye razıyım demiş kocası
Utanmasa kadın alkol aldırıp zorla ırzına geçmiş diyecek de biyolojik olarak erkek istekli değilse olmuyor onu diyemiyor yazık
Komple bırakmadım bazen gece nöbetlerim oluyordu kalıyordu benim annem bakmadı yaşı var ablamda evli kendi çocukları var o yüzden eşim de durumu biliyordu kendi çok istedi kızıma ben bakarım dedi okul çıkışları oraya gitti arada ben nöbetteyken hep değil yani atmadım evladımıSen niye çalışacam bahanesiyle çocucuğu babaya bıraktın? Aşırı iki yüzlü merhametsiz kalbi kötü karanlık Bir insansınız. Allah dolmuşta bile sizin gibi kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın! Yazık siz bir de çocuk yetiştirip topluma katacaksınız, korkunç.
Zaten hangi akla hizmet buna döndü ki onu anlamadım benAdamın yerinde olsam diğer kadına dönerim. Kadın çocuğuna bakmış, çocuğun annesinden bahsetmesini sorun etmemiş, vır vır kafa şişirmemiş, ne istediğini bilmiş, seçimlerinin sorumluluğunu almış. Fazla gelmiş demek ki, layığını bulmuş yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?