Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakında kocanızın aklına yine bir giren olur, sizden ayrılır.Başka "kötü" kadından çocuk yapar onu da getirir büyük mutlu bir aile olarak yaşar gidersiniz

Ben boşatmadım eşim beni aradı ben iyi değilim biraz konuşalım mı diye öyle oldu ben asla rahatsız etmedim eşine saygım var benim içim almıyor olabilir ama kadına kötü sözüm gerçekten yok

Koynuna da çabuk giriliyor belli. Ordan oraya atlıyor maşAllah.

Çocuk aralarını bozsun diye atmış başlarına, baktı kadın geçimli bişey, aile olmuşlar güzel güzel, apar topar almış çocuğu.  Kötüsün, ama her şey de ne güzel ayağına dolanıyor, ne yaptıysan ordan sınanmaya devam edeceksin.

Senin korkun ne biliyor msn ,o çocuk üzerinden eşin o kadına dönerse diye korku yaşıyosun mesele çocuğa bakmak değil. O kadınla boşanırsa siz evleneceksiniz . O çocuk üzerinden eşiniz o kadınla görüşecek sonra sizi boşayıp o kadına dönecek mevzu bu

Kadınla konuşursa nasıl bir hata ettiğini anlayacak çünkü.

Ya ne kadar iyi kalplisin yaaa

Diğeriyle telefonla bile konuşturmuyorsun ama senin çocuğunu almaya kapıya geliyor.

Halbuki adam evliyken adamla dertleşen de sensin.

Tabi telefonla yaptıklarını o yapar diye delleniyorsun.

Ben boşatmadım eşim beni aradı ben iyi değilim biraz konuşalım mı diye öyle oldu ben asla rahatsız etmedim eşine saygım var benim içim almıyor olabilir ama kadına kötü sözüm gerçekten yok
İyi, şimdi de eşinin morali bozuk. Gidip eski eşiyle dertleşsin mi? Yaparsa kadına laf söylemek yok ama ne de olsa senin suçun yokmuş ya. O zaman kadının da suçu olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…