- 7 Temmuz 2025
- 260
- -172
- 11
- 36
- Konu Sahibi mahinursem
-
Bakın benim eşim yengeç burcu aklına çabuk giriliyor eşim biz boşanırken bana ben bir tek seni sevdim ama olmadı yapamadık bir daha hayatıma birini almam dedi gitti evlendi beni de alak bullak etti ablamlar bu yüzden sinirli beni de onlar dolduruyor çocuğa nefretim olamaz o da günahsız benim kızım gibiValla yeter ki benle evlen her şeye razıyım demiş kocası
Utanmasa kadın alkol aldırıp zorla ırzına geçmiş diyecek de biyolojik olarak erkek istekli değilse olmuyor onu diyemiyor yazık
Tüküreyim senin duyguna, 3-5 yaş bebeğiyle sen Bir misin? Eşşşşşeeekkk kadar büyümüşsün minnoş duygularını yönet!beni eleştirdiniz ama siz olsanız kabul mü edecektinizne kadar zor benim içim almıyor çocuk annesinden söz ediyor ağlamaklı oldu annemde gelsin annemde yesin diye yemeğe gittik ben bir şey demedim asla da kızmadım ona eşime söyledim annesinden bahsediyor böyle olacaksa istemem diye benim duygularım yok mu
Ben yapamam o kadınlar nasıl yapıyor helal olsun gerçekten medeniyet ama benim içim almıyor eşimin o eşiyle bile hiç konuşmadım selam dahi vermedik hiç muhatap olmadık eşim kızımı evden alıp eve bırakıyordu tek başına geliyorduCocuklari kaynastir. Iyi bir anne ol. Adama huzur ver. Diger anneye de iyi anneyse zalimlik etme. Olmayan seyler degil. Her ikinizden de bikar gider adam. 2 nesil once kuma getirmenin dahi dogal oldugu bir toplum burasi :)
Aslolan cocuklar. Cocuklari dusunen bagrina tas basar. Bir ulkede yasayan bir arkadasim var. 5-6 ayri kadindan birer cocugu var. Koca olmayi degil baba olmayi seviyorum demisti. Tum cocuklari be anneleriyle buyuk aile yemegi yerler duzenli olarak. Kadinlar anne olmaktan mutlu, bu baba olmaktan. Siz?
O kadar iyilik çok geldi, ben buna layık değilim dedi, döndü gerisin geri sürünmeye.Zaten hangi akla hizmet buna döndü ki onu anlamadım ben
Bakın benim eşim yengeç burcu aklına çabuk giriliyor eşim biz boşanırken bana ben bir tek seni sevdim ama olmadı yapamadık bir daha hayatıma birini almam dedi gitti evlendi beni de alak bullak etti ablamlar bu yüzden sinirli beni de onlar dolduruyor çocuğa nefretim olamaz o da günahsız benim kızım gibi
Sana kadınla altın günü yap diyen mi varBen yapamam o kadınlar nasıl yapıyor helal olsun gerçekten medeniyet ama benim içim almıyor eşimin o eşiyle bile hiç konuşmadım selam dahi vermedik hiç muhatap olmadık eşim kızımı evden alıp eve bırakıyordu tek başına geliyordu
Eee ne değişiyor? O çocuk paşalar gibi BABASININ evine gelecek sen de kabul edeceksin.Komple bırakmadım bazen gece nöbetlerim oluyordu kalıyordu benim annem bakmadı yaşı var ablamda evli kendi çocukları var o yüzden eşim de durumu biliyordu kendi çok istedi kızıma ben bakarım dedi okul çıkışları oraya gitti arada ben nöbetteyken hep değil yani atmadım evladımı
Ayyyy valla daral geldi ya. Hala daha aklına çabuk giriliyor diyorsun. İşte bak bu kadar da dürüst bir kocan var senden boşanır boşanmaz gitmiş evlenmiş hemen biriyle.Bakın benim eşim yengeç burcu aklına çabuk giriliyor eşim biz boşanırken bana ben bir tek seni sevdim ama olmadı yapamadık bir daha hayatıma birini almam dedi gitti evlendi beni de alak bullak etti ablamlar bu yüzden sinirli beni de onlar dolduruyor çocuğa nefretim olamaz o da günahsız benim kızım gibi
Bi ne bencillik yahu siz cocugunuzu yollarken iyi de o gelincemi kabahat kadina neden öfkelisinizBarışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Sen nasıl olsa kimseyle olmaz biraz burnu sürtsün diye boşamışsın o da valla iki üzülmüş baktı olmuyor evlenmiş çatır çatır sex eylemiş çocuğu olmuş. OhhhhBakın benim eşim yengeç burcu aklına çabuk giriliyor eşim biz boşanırken bana ben bir tek seni sevdim ama olmadı yapamadık bir daha hayatıma birini almam dedi gitti evlendi beni de alak bullak etti ablamlar bu yüzden sinirli beni de onlar dolduruyor çocuğa nefretim olamaz o da günahsız benim kızım gibi
Evli adamın aklına girip boşatırken için alıyodu her bişeyi.Ben yapamam o kadınlar nasıl yapıyor helal olsun gerçekten medeniyet ama benim içim almıyor eşimin o eşiyle bile hiç konuşmadım selam dahi vermedik hiç muhatap olmadık eşim kızımı evden alıp eve bırakıyordu tek başına geliyordu
Düsün herif cok masum agzi laf eden kadin oluyor adam bunla evlenmis bosanmis kisa sürede baskasiyla evlenmis onla bosanmis ve eski karisini ikna edip tekrar evlenmis puhahaha ve katil usakKadın psikolojisi bozuk kocanızı kandırıp evlenmiş, üstüne çocuk yapmış birde. Vah vah.
eşinizi bilmem de keşke zamanında babanız korunsaymış, korkunçsunuz.Bakın benim eşim yengeç burcu aklına çabuk giriliyor eşim biz boşanırken bana ben bir tek seni sevdim ama olmadı yapamadık bir daha hayatıma birini almam dedi gitti evlendi beni de alak bullak etti ablamlar bu yüzden sinirli beni de onlar dolduruyor çocuğa nefretim olamaz o da günahsız benim kızım gibi
Kocam da yengeç burcu aboo
Ben boşatmadım eşim beni aradı ben iyi değilim biraz konuşalım mı diye öyle oldu ben asla rahatsız etmedim eşine saygım var benim içim almıyor olabilir ama kadına kötü sözüm gerçekten yokEvli adamın aklına girip boşatırken için alıyodu her bişeyi.
Sana yapılsa vay o.. karı diye yeri göğü inletirsin sus.Ben boşatmadım eşim beni aradı ben iyi değilim biraz konuşalım mı diye öyle oldu ben asla rahatsız etmedim eşine saygım var benim içim almıyor olabilir ama kadına kötü sözüm gerçekten yok
Karalamaya gerek yok ya olduğu gibi anlatsın yeter. Valla şu öbür kadının numarasını falan bulalım da şükür namazı falan kılsın nasıl bir beladan kurtulmuş.Bi ne bencillik yahu siz cocugunuzu yollarken iyi de o gelincemi kabahat kadina neden öfkelisiniz
Aldatma da yok üstelik
Siz sizi birakip yeniden evlenen herifi kabul ediyorsunuz ne hikmetse suclu cocuk ve o kadin
Emin olun kadini nasil karaladiysa size sizi de ona karaladi
Ya ablacım olmayacak zaten ayrıca kötü sözüm yok dediğin halin bu mu? Ne yaşı kaldı ne manipülatörlüğü kaldı, ne senin çocuğun üzerinden anneliğini tatmin etmesi kaldıBen boşatmadım eşim beni aradı ben iyi değilim biraz konuşalım mı diye öyle oldu ben asla rahatsız etmedim eşine saygım var benim içim almıyor olabilir ama kadına kötü sözüm gerçekten yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?