Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla yeter ki benle evlen her şeye razıyım demiş kocası
Utanmasa kadın alkol aldırıp zorla ırzına geçmiş diyecek de biyolojik olarak erkek istekli değilse olmuyor onu diyemiyor yazık
Bakın benim eşim yengeç burcu aklına çabuk giriliyor eşim biz boşanırken bana ben bir tek seni sevdim ama olmadı yapamadık bir daha hayatıma birini almam dedi gitti evlendi beni de alak bullak etti ablamlar bu yüzden sinirli beni de onlar dolduruyor çocuğa nefretim olamaz o da günahsız benim kızım gibi

Tüküreyim senin duyguna, 3-5 yaş bebeğiyle sen Bir misin? Eşşşşşeeekkk kadar büyümüşsün minnoş duygularını yönet!

Ben yapamam o kadınlar nasıl yapıyor helal olsun gerçekten medeniyet ama benim içim almıyor eşimin o eşiyle bile hiç konuşmadım selam dahi vermedik hiç muhatap olmadık eşim kızımı evden alıp eve bırakıyordu tek başına geliyordu

yenGEnC ne diyo bu?

Sana kadınla altın günü yap diyen mi var

Eee ne değişiyor? O çocuk paşalar gibi BABASININ evine gelecek sen de kabul edeceksin.

Ayyyy valla daral geldi ya. Hala daha aklına çabuk giriliyor diyorsun. İşte bak bu kadar da dürüst bir kocan var senden boşanır boşanmaz gitmiş evlenmiş hemen biriyle.

Bi ne bencillik yahu siz cocugunuzu yollarken iyi de o gelincemi kabahat kadina neden öfkelisiniz

Aldatma da yok üstelik

Siz sizi birakip yeniden evlenen herifi kabul ediyorsunuz ne hikmetse suclu cocuk ve o kadin

Emin olun kadini nasil karaladiysa size sizi de ona karaladi

Sen nasıl olsa kimseyle olmaz biraz burnu sürtsün diye boşamışsın o da valla iki üzülmüş baktı olmuyor evlenmiş çatır çatır sex eylemiş çocuğu olmuş. Ohhhh

Evli adamın aklına girip boşatırken için alıyodu her bişeyi.

Kadın psikolojisi bozuk kocanızı kandırıp evlenmiş, üstüne çocuk yapmış birde. Vah vah.
Düsün herif cok masum agzi laf eden kadin oluyor adam bunla evlenmis bosanmis kisa sürede baskasiyla evlenmis onla bosanmis ve eski karisini ikna edip tekrar evlenmis puhahaha ve katil usak

eşinizi bilmem de keşke zamanında babanız korunsaymış, korkunçsunuz.

Evli adamın aklına girip boşatırken için alıyodu her bişeyi.
Ben boşatmadım eşim beni aradı ben iyi değilim biraz konuşalım mı diye öyle oldu ben asla rahatsız etmedim eşine saygım var benim içim almıyor olabilir ama kadına kötü sözüm gerçekten yok

Çok saçma bir işe girişmişsiniz. Eski eşle asla tekrar denenmez demem, o kadar katı değilim ayrılık sebeplerine bağlı olarak denenebilir. Ama sizin durumunuzda abesle iştigal. Çocuk komple bize taşınsın dememiş, demez de zaten ama ara sıra gelmesine bile okey değilim diyorsanız ne bekliyordunuz evlenirken? Hiç mi nasıl olacak diye düşünmediniz, adam çocuğu da mı boşayıp gelecekti size? Dışarda görüşsün sinemaya gitsinler lütufunuzla olmaz bu iş.

Sizin çocuğunuza da pat diye başka kadından olan bir kardeş çıktı. Sorumsuzluğunuzla, düşüncesizliğinizle iki çocuğun da psikolojisinin içinden geçeceksiniz.

Ben boşatmadım eşim beni aradı ben iyi değilim biraz konuşalım mı diye öyle oldu ben asla rahatsız etmedim eşine saygım var benim içim almıyor olabilir ama kadına kötü sözüm gerçekten yok
Sana yapılsa vay o.. karı diye yeri göğü inletirsin sus.

Karalamaya gerek yok ya olduğu gibi anlatsın yeter. Valla şu öbür kadının numarasını falan bulalım da şükür namazı falan kılsın nasıl bir beladan kurtulmuş.

Ya ablacım olmayacak zaten ayrıca kötü sözüm yok dediğin halin bu mu? Ne yaşı kaldı ne manipülatörlüğü kaldı, ne senin çocuğun üzerinden anneliğini tatmin etmesi kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…