Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlara da çok kırgınım aslında ben sahip çıkmadılar bana anca başımda konuştular
Burada aklı başında, mantıklı düşünen, oturmayı kalkmayı bilen kadın ordusu hep bir ağızdan yanlış davrandığınızı yazıyoruz. En yuva yıkmak kolay diyenden en feministine, çocuğa hain düşünceler beslediğiniz için adam sizden boşansın diyor herkes. O çocuğun başına bir iş gelse komşunun keyfi mi beklenecek? Sizin kızınız için de yok muydu komşunuz, sizin niye kapınızdan aldı, dış kapının mandallarıyla muhatap olmadı? Umarım çocuklar kazanır siz kaybedersiniz. Umarım adam sizi tekrar boşar da elalemin ağzına sakız olursunuz. Vefa diye bir şey var. Çocuğunuzu yedirip içirmiş, gece yatırmış ilgilenmiş, sabah kahvaltısını ettirmiş ablalık yapmış kadın için planlarınız ayağınıza dolansın. İnsan sırf bundan utanır, laf etmeye hasetlik beslemeye çekinir. Siz kızınızı onların evine niye yolladınız onu da biliyoruz. İyilik güzellik hak etmeyen birisiniz ve umarım hep böyle diken üstünde durur, adamı kaybetme korkusuyla yaşarsınız.

Yalnız konu sahibi dikkat et böyle evde huzursuz mutsuz adamlar sıkılıp bunalıp çareyi dışarı kaçmakta buluyor. Siz diger kadından korkarken size her an yeni bir sürpriz gelebilir oyuncu kadrosu genişleyebilir.
Bırak adam gözünün önünde çocuklarıyla vakit geçirsin kız.

Bela arıyo başına durduk yerde.

Neredeyse aynı profilde ki bir kayınvalideye 15 sene katlandim boşandımda tüm ilişkilerini kestim sen düşün.

O kadar haklısınız ki ne desem bilmiyorum Allah razı olsun yemin ederim çocuğun gözü yaşlı bir kez eve gelmedi ama ondaki rahat olma bende yok keşke olsa belki de imreniyorum ona

O kadar haklısınız ki ne desem bilmiyorum Allah razı olsun yemin ederim çocuğun gözü yaşlı bir kez eve gelmedi ama ondaki rahat olma bende yok keşke olsa belki de imreniyorum ona
Rahatlık değil o, iyi kalplilik, temiz fikirlilik, fesat olmama.

2 hafta çok kısa, siz 5 ayda bir olarak revize edin
Biliyorum iyi niyetlisiniz hatta dur dur 1 yıl yapalım düz olsun

İnancı olmayan bana öyle içten, öyle derin bir amin dedirttiniz ki sevap kazanmış olabilirsiniz

Çocuk konusunda size asla hak vermiyor kızıyorum ama böyle bir adamla yeniden evlendiğiniz için üzüldüm, gerçekten yazık ettiniz kendinize.

Ben normalde çocuk severim yeğenlerime çok baktım kızımın arkadaşları da beni çok sever o çocuğa karşı içimde asla nefret kin yok sadece başka bir kadından olmasını kaldıramıyorum eşime dün dedim ki keşke bizim olsaydı o çocuk keşke benden olsaydı eşim sustu ona ayrı kırıldım insan sevdiği kadına keşke senden olsaydı diyebilirdi beni o kışkırtıyor böyle aslında

Birşey olmaz yahu bi 7 sene daha bekler ne erkekler var be

İyi de çocuğu yaparkn o kadını da seviyormuş.

Ayrılan eşim oldu o yüzden kadın arabanın tamamını istemişti
Sonuçta şu an çulsuz kocayı size sepetledi, siz üvey çocuk kayınpeder kayınvalide çekerken o bekar bir şekilde oturuyor çocuğuyla. İki haftada bir çocuk babaydayken mis gibi bekar da geziyor.
Emin olun ondaki iç huzuru ve rahat sizde yok.
Kocayı elde tutacağım hırsına maddi manevi zarardasınız

Kaybetme korkundan kurtulsan özgürleşeceksin aslında. Bir şeyin ne kadar üstüne düşersen o kadar kolay kaybedersin.

Bak eşine güven sorunu duyman normal. İçten içe biliyorsun sen de sorunun diğer kadında olmadığını. Kadın boşanmış bir adamla evlenmiş, senin yuvanı yıkmamış. Ama senin dediğin kadar destansı bir aşk olsaydı gidip o kadınla evlenir miydi hiç? Sen toz kondurmuyorsun, kadına yükleniyorsun. Bak alttan alttan bir dünya laf soktun kadına. Yok yaşı büyükmüş, yok çocuğu olmamış, yok arabayı istemiş vs. Yanlış kişiye öfke duyuyorsun.

İlla bu adamla evli kalacağım diyorsan o çocuğu yok sayman imkansız. Hiç evlenmeseydin şimdi şu durumda olmazdın. Sen imzayı attığında neyi kabul ettiğini anlamadın mı? Eski eşin bile olsa boşanmış çocuklu bir adamla evlenirken ne bekliyordun ki? Eski karısı ve çocuğu varlar, yok sayamazsın maalesef. Hayatında olmalarının sebebi de eşin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…