- Konu Sahibi mahinursem
-
Burada aklı başında, mantıklı düşünen, oturmayı kalkmayı bilen kadın ordusu hep bir ağızdan yanlış davrandığınızı yazıyoruz. En yuva yıkmak kolay diyenden en feministine, çocuğa hain düşünceler beslediğiniz için adam sizden boşansın diyor herkes. O çocuğun başına bir iş gelse komşunun keyfi mi beklenecek? Sizin kızınız için de yok muydu komşunuz, sizin niye kapınızdan aldı, dış kapının mandallarıyla muhatap olmadı? Umarım çocuklar kazanır siz kaybedersiniz. Umarım adam sizi tekrar boşar da elalemin ağzına sakız olursunuz. Vefa diye bir şey var. Çocuğunuzu yedirip içirmiş, gece yatırmış ilgilenmiş, sabah kahvaltısını ettirmiş ablalık yapmış kadın için planlarınız ayağınıza dolansın. İnsan sırf bundan utanır, laf etmeye hasetlik beslemeye çekinir. Siz kızınızı onların evine niye yolladınız onu da biliyoruz. İyilik güzellik hak etmeyen birisiniz ve umarım hep böyle diken üstünde durur, adamı kaybetme korkusuyla yaşarsınız.Onlara da çok kırgınım aslında ben sahip çıkmadılar bana anca başımda konuştular
Sence böyle bir adam sana güvenmese boşanırmıydı?Ayrılan eşim oldu o yüzden kadın arabanın tamamını istemişti
Bela arıyo başına durduk yerde.Yalnız konu sahibi dikkat et böyle evde huzursuz mutsuz adamlar sıkılıp bunalıp çareyi dışarı kaçmakta buluyor. Siz diger kadından korkarken size her an yeni bir sürpriz gelebilir oyuncu kadrosu genişleyebilir.
Bırak adam gözünün önünde çocuklarıyla vakit geçirsin kız.
Öyle bir parası yokmuş. Evi vermiş arabanın yarısını vermiş: iki çocuğa 15er de nafakakira ödememek için gelmiş işte
O kadar haklısınız ki ne desem bilmiyorum Allah razı olsun yemin ederim çocuğun gözü yaşlı bir kez eve gelmedi ama ondaki rahat olma bende yok keşke olsa belki de imreniyorum onaBurada aklı başında, mantıklı düşünen, oturmayı kalkmayı bilen kadın ordusu hep bir ağızdan yanlış davrandığınızı yazıyoruz. En yuva yıkmak kolay diyenden en feministine, çocuğa hain düşünceler beslediğiniz için adam sizden boşansın diyor herkes. O çocuğun başına bir iş gelse komşunun keyfi mi beklenecek? Sizin kızınız için de yok muydu komşunuz, sizin niye kapınızdan aldı, dış kapının mandallarıyla muhatap olmadı? Umarım çocuklar kazanır siz kaybedersiniz. Umarım adam sizi tekrar boşar da elalemin ağzına sakız olursunuz. Vefa diye bir şey var. Çocuğunuzu yedirip içirmiş, gece yatırmış ilgilenmiş, sabah kahvaltısını ettirmiş ablalık yapmış kadın için planlarınız ayağınıza dolansın. İnsan sırf bundan utanır, laf etmeye hasetlik beslemeye çekinir. Siz kızınızı onların evine niye yolladınız onu da biliyoruz. İyilik güzellik hak etmeyen birisiniz ve umarım hep böyle diken üstünde yaşar, adamı kaybetme korkusuyla yaşarsınız.
Rahatlık değil o, iyi kalplilik, temiz fikirlilik, fesat olmama.O kadar haklısınız ki ne desem bilmiyorum Allah razı olsun yemin ederim çocuğun gözü yaşlı bir kez eve gelmedi ama ondaki rahat olma bende yok keşke olsa belki de imreniyorum ona
2 hafta çok kısa, siz 5 ayda bir olarak revize edinEşime 2 haftada bir gelsin diyeceğim ama o kadınla konuşmasına izin veremem çocuk bize gelsin ablasıyla vakit geçirsin benim kızım gerçekten küçük anne gibi çok ilgili uysal bir çocuk onun hatrına sizi dinliyeceğim
İnancı olmayan bana öyle içten, öyle derin bir amin dedirttiniz ki sevap kazanmış olabilirsinizUmarım çocuklar kazanır siz kaybedersiniz. Umarım adam sizi tekrar boşar da elalemin ağzına sakız olursunuz.
İyilik güzellik hak etmeyen birisiniz ve umarım hep böyle diken üstünde yaşar, adamı kaybetme korkusuyla yaşarsınız.
38 sayfa be kadın el insaf anca mı dank ettiO kadar haklısınız ki ne desem bilmiyorum Allah razı olsun yemin ederim çocuğun gözü yaşlı bir kez eve gelmedi ama ondaki rahat olma bende yok keşke olsa belki de imreniyorum ona
Kadın ne yazmış sen ne yazıyorsun acaba ne anlatıyon bacıO kadar haklısınız ki ne desem bilmiyorum Allah razı olsun yemin ederim çocuğun gözü yaşlı bir kez eve gelmedi ama ondaki rahat olma bende yok keşke olsa belki de imreniyorum ona
Ama annesi çocuğu eve alma diyor38 sayfa be kadın el insaf anca mı dank etti
Çocuk konusunda size asla hak vermiyor kızıyorum ama böyle bir adamla yeniden evlendiğiniz için üzüldüm, gerçekten yazık ettiniz kendinize.O kadar haklısınız ki ne desem bilmiyorum Allah razı olsun yemin ederim çocuğun gözü yaşlı bir kez eve gelmedi ama ondaki rahat olma bende yok keşke olsa belki de imreniyorum ona
Birşey olmaz yahu bi 7 sene daha bekler ne erkekler var beBurada aklı başında, mantıklı düşünen, oturmayı kalkmayı bilen kadın ordusu hep bir ağızdan yanlış davrandığınızı yazıyoruz. En yuva yıkmak kolay diyenden en feministine, çocuğa hain düşünceler beslediğiniz için adam sizden boşansın diyor herkes. O çocuğun başına bir iş gelse komşunun keyfi mi beklenecek? Sizin kızınız için de yok muydu komşunuz, sizin niye kapınızdan aldı, dış kapının mandallarıyla muhatap olmadı? Umarım çocuklar kazanır siz kaybedersiniz. Umarım adam sizi tekrar boşar da elalemin ağzına sakız olursunuz. Vefa diye bir şey var. Çocuğunuzu yedirip içirmiş, gece yatırmış ilgilenmiş, sabah kahvaltısını ettirmiş ablalık yapmış kadın için planlarınız ayağınıza dolansın. İnsan sırf bundan utanır, laf etmeye hasetlik beslemeye çekinir. Siz kızınızı onların evine niye yolladınız onu da biliyoruz. İyilik güzellik hak etmeyen birisiniz ve umarım hep böyle diken üstünde durur, adamı kaybetme korkusuyla yaşarsınız.
kocasına diyor ama asıl kendi dolduruşa geliyr benceAma annesi çocuğu eve alma diyor
İyi de çocuğu yaparkn o kadını da seviyormuş.Ben normalde çocuk severim yeğenlerime çok baktım kızımın arkadaşları da beni çok sever o çocuğa karşı içimde asla nefret kin yok sadece başka bir kadından olmasını kaldıramıyorum eşime dün dedim ki keşke bizim olsaydı o çocuk keşke benden olsaydı eşim sustu ona ayrı kırıldım insan sevdiği kadına keşke senden olsaydı diyebilirdi beni o kışkırtıyor böyle aslında
Sonuçta şu an çulsuz kocayı size sepetledi, siz üvey çocuk kayınpeder kayınvalide çekerken o bekar bir şekilde oturuyor çocuğuyla. İki haftada bir çocuk babaydayken mis gibi bekar da geziyor.Ayrılan eşim oldu o yüzden kadın arabanın tamamını istemişti
Kaybetme korkundan kurtulsan özgürleşeceksin aslında. Bir şeyin ne kadar üstüne düşersen o kadar kolay kaybedersin.O kadar haklısınız ki ne desem bilmiyorum Allah razı olsun yemin ederim çocuğun gözü yaşlı bir kez eve gelmedi ama ondaki rahat olma bende yok keşke olsa belki de imreniyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?