Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee yeni evlenmiş, çocuğu olmayan çiftin evine siz niye sürekli kızınızı gönderdiniz. onlarında özel alana ihtiyacı olmuştur, ama gayet iyi bakmış kadın mırın kırın etmeden.

Sen çocuğunu zank diye tanımadığın etmediğin kadının dibine yollarken düşündün mü aa dur biraz babası alıştırsın kadına sevdirsin diye?

Eşinizin diğer çocuğunun engel olacağı özel alan ne? Yanınızda zaten bir çocuk var, haftanın 5 günü eşiniz ve kendi çocuğunuzla berabersiniz. Yanınızda bir çocuk değil iki çocuk olmasının farkı ne?

Sizin kızınızla her hafta sonu görüşüyor muydu?

Kendinize yapılmasını istemediğiniz her şeyi o kadına yapmışsınız ya.

Ne diyelim alkış mı tutalım sana?

İşte yazdım asıl kendisi dolduruşa gelmeye açık. Adam parmağında oynatmış belli.

Siz annenizi, ablanızı çekin özel alanınızdan. Çocuk sahibi insanlarsınız, yeni gelin edasında özel alan muhabbeti nedir?
Bence biraz büyümeniz lazım artık. Histerik davranıp, aile etkisiyle boşanmışsınız. 7 yıl eski kocası yolu beklemişsiniz. Amacınıza ulaşıp almışsınız biricik kocanızı. Artık olgun bir insan gibi davranma zamanınız gelmedi mi?

Ya neye alıştıracak tam olarak? Merakımdan soruyorum.
Sen evlenirken adamı gün yüzü görmemiş bakir mi sanıyordun?
Neye alıştıracak?
Senin kızın babasıyla o evde vakit geçirirken çok kafana taktığın o özel alan ne oldu? O insanların özel alanı yok muydu? Kadın çoluksuz çocuksuz kocasıyla vakit geçirmek istedi belki ama kiminle evlendiğini bilen bir insan evladı olduğu için durumu yönetti.
Sen hala böyle devam et. O adam kaçar evden seneye konu açarsın burda

Boşanalı 7 sene olduysa kızı da büyümüştür. Şimdi tam rahat edeceği zamandı. Üvey çocuk eski eş sorunuyla uğraşıyor baksana.
Adam yarın bir gün velayetini alacağım derse sen gör olayı esas. Ona da kim bakacak? Konu sahibi tabi ki.

Çocuk yapmasınlar diye göndermiş belli ki lakin sonuç ortada

Kadın doğrudan kızımla iletişim kurdu ikisi özel bile takılıyordu dediğim gibi kadının çocuğu olmamış o yüzden çocuklara düşkün ama ben onun gibi olmadım hiç çok anaç bir yapım olmadı kendi çocuğuma zor baktım Allah razı olsun hep derim o kadından keşke biraz öyle olsaydım çocuklara karşı

Valla sende Allah korkusu falan yok. Bari biraz vefa olsaydı.

Benim kızım büyüdü kolaylaştı hala ilkokul çocuğu ama o zorluğu kalmadı tabi

Başka çocuklara anaç olmanıza gerek yok. Kocanızın çocuğu, kızınızın kardeşine karşı daha anlayışlı ve ılımlı olmanızdı beklenen. Üstelik bile bile evlenmişsiniz. Bunun farkındasınız değil mi

Kaç yaşında insanlarsınız çocuk olunca ilkaki görüşecek hem çocuğuyla hem annesi ile bu çok saçma bir düşünce o zaman evlenmeyecektiniz baştan Allah korusun o çocuğun annesine bir şey olsa gelip babasında kalacak. hep bunları hesap edip bir yola çıkmanız lazım ortada çocuk varsa.

Kimse sizden çocuğa bakmanızı beklemiyor. Gölge etmeyin başka ihsan istemez.

Yahu sen madem kendini biliyorsun da zorun neydi? Kaç yaşında kadınsın, başından evlilik geçmiş, boşanma geçmiş, anne olmuşsun sen 18'lik toy değilsin. Madem bundan rahatsız olacaktın, sorun çıkaracaktın ne diye gittin de aynı adamla evlendin?

Burda kimse size çocuğa analık yap demiyor zaten. Babasının babalık yapmasına mani olmayın yeter. Çocugun annesi varmış çok şükür size kalmadı inşallah da kalmaz ayy.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…