- 16 Haziran 2020
- 4.881
- 11.196
- 208
- 28
- Konu Sahibi mahinursem
-
Ayyy ne saçma bir teselli siz anca kendinizi kandırin bu cümlelerle. Adam yapacağını yapmış hatta bence ağzı iyi laf yapan adam baksanıza ayrılıp sevişip çocuk yapıp tekrar sizi nikâh masasına oturmaya ikna ettiğine göre.Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Kadın psikolojisi bozuk kocanızı kandırıp evlenmiş, üstüne çocuk yapmış birde. Vah vah.Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkil
Çocuğun suçu ne peki ?Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Babasının yanında temelli de kalabilir. Babası sonuçtaAyyy ne saçma bir teselli siz anca kendinizi kandırin bu cümlelerle. Adam yapacağını yapmış hatta bence ağzı iyi laf yapan adam baksanıza ayrılıp sevişip çocuk yapıp tekrar sizi nikâh masasına oturmaya ikna ettiğine göre.
O çocuğu da seve seve kabul edeceksiniz. Annesi bazen bir yere gider belki 1 ay bile kalır sizde hazırlıklı olun
Tabi canım herşey olabilir. Babası sonuçtaBabasının yanında temelli de kalabilir. Babası sonuçta
Eşinizin sevdiğini sanmıyorum.
Siz severken gidip tekrar evlenip sevişebildiniz mi?
Hayır.
Eşiniz de sevse yapmazdı.
Şimdi tekrar size dönmesi hem düzeni bozmamak için hem de rahata alıştığı için. Hiç sevgi aşk falan sanmayın sevse böyle bir saçmalığı yaşatmazdı size.
Belki aradaki evliliği yaşadığı kadına karşı da intikam hissi bile olabilir.
Her türlü iki kadına da acı vermekten kaçınmayan bencil biri, bu adamın neyini hala seviyorsunuz hayret
Esin de amma yüzsüzmüş yuhBen kadınla asla muhatap olmadım hiç o da aynı şekilde eşim onların boşanması için beni şahit yazdırmak istedi kabul etmedim o kadına bunu yapamam diye en son anlaşmalı boşandılar yüklü nafaka ile hiç esirgemiyor bir şey diyemem hakkım yok 15bin veriyor aylık gözümde yok
Adam ne yaparsa yapsın etrafında ona toz kondurmayan kadınlar var ne yapsınEsin de amma yüzsüzmüş yuh
Hep diğer kadının ağzının iyi laf yapmasından ama sakın haa adama laf etmeyin sokakta kalmış psikolojisi bozulmus kadında böyle yiğidi nerde bulurum diyip atlamış üstüne hdhdhdjAdam o arada evlenmis, cocuk bile peydahlamis
Ne konuşacaksın bacım tabiki o çocuk evine de gelecek madem o çocuk gelmeyecek diye şart koşacaktın neden evlendin öyle şey olur mu ?Bu sabahta yine kavga ettik bu hayatta asla vazgeçmeyeceğim tek şey evlatlarım böyle bil düşün öyle konuşalım dedi bana çıktı gitti işe ne yapacağımı bilmiyorum nasıl konuscam bilmiyorum
İçim çok rahat etmiyordu tabi ama kadınla benim çocuğumun arası iyiydi ablayla şunu yaptık bunu yaptık diye anlatıyordu belki göz boyamak içindi bilmiyorum eşim komple yaşasa sorun etmez diğer çocuk için de tamamen bizde yaşasa bir şey demez ben kabul edemiyorumPeki kendi çocuğunuz o kadınla kalırken böyle rahatsız oluyor muydunuz?
normali bu. O çocuk tabi ki sizin evde vakit geçirmeli.
Eşim biz evlenmeden bana dedi ki ara sıra alırım çocuklar kaynaşsın öz kardeş onlar sorun etme lütfen dedi ben de tamam dedim ama ara sıra dediğini ayda bir olur onda da sıkarım dişimi diye düşündüm şimdi hafta sonları alıcam çocuklarla evde de vakit geçiricem onlarla diyorNe konuşacaksın bacım tabiki o çocuk evine de gelecek madem o çocuk gelmeyecek diye şart koşacaktın neden evlendin öyle şey olur mu ?
İçim çok rahat etmiyordu tabi ama kadınla benim çocuğumun arası iyiydi ablayla şunu yaptık bunu yaptık diye anlatıyordu belki göz boyamak içindi bilmiyorum eşim komple yaşasa sorun etmez diğer çocuk için de tamamen bizde yaşasa bir şey demez ben kabul edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?