Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy ne saçma bir teselli siz anca kendinizi kandırin bu cümlelerle. Adam yapacağını yapmış hatta bence ağzı iyi laf yapan adam baksanıza ayrılıp sevişip çocuk yapıp tekrar sizi nikâh masasına oturmaya ikna ettiğine göre.

O çocuğu da seve seve kabul edeceksiniz. Annesi bazen bir yere gider belki 1 ay bile kalır sizde hazırlıklı olun

Kadın psikolojisi bozuk kocanızı kandırıp evlenmiş, üstüne çocuk yapmış birde. Vah vah.

Çocuğun suçu ne peki ?
Siz evladınızı babasının yanına gönderirken o kadını düşünmediniz miz ?
Aynı şey sizin evladınıza yapılsaydı istenmeseydi ne yapardınızn?

Resmen adamı evladından ayırmaya çalışıyorsunuz. Üvey annelik yapmayın.

Babasının yanında temelli de kalabilir. Babası sonuçta

Adam o arada evlenmis, cocuk bile peydahlamis

Esin de amma yüzsüzmüş yuh

Ben eşinizin talebinde bir manasizlik göremedim gayet makul ve haklı bir istek. Size gelince çok ergen bir hezeyandasiniz yok kabul edemiyorum yok hazmedemiyorum e kocam dediğiniz adam başka kadınla evlenmiş kocası olmuş yatağa girmiş seks yapmış çocuk doğurtmus suç çocuğun mu ? Üzerinize gül kokladı diye adamdan tiksinmiyorsunuz da çocuğu görünce mi travmalar tetikleniyor. Baştan evlenmeyecektiniz ikinci kere . Adam size yedek anahtar muamelesi yapmış yapıyor hala .

Bu sabahta yine kavga ettik bu hayatta asla vazgeçmeyeceğim tek şey evlatlarım böyle bil düşün öyle konuşalım dedi bana çıktı gitti işe ne yapacağımı bilmiyorum nasıl konuscam bilmiyorum
Ne konuşacaksın bacım tabiki o çocuk evine de gelecek madem o çocuk gelmeyecek diye şart koşacaktın neden evlendin öyle şey olur mu ?

Peki kendi çocuğunuz o kadınla kalırken böyle rahatsız oluyor muydunuz?

normali bu. O çocuk tabi ki sizin evde vakit geçirmeli.
İçim çok rahat etmiyordu tabi ama kadınla benim çocuğumun arası iyiydi ablayla şunu yaptık bunu yaptık diye anlatıyordu belki göz boyamak içindi bilmiyorum eşim komple yaşasa sorun etmez diğer çocuk için de tamamen bizde yaşasa bir şey demez ben kabul edemiyorum

Ne konuşacaksın bacım tabiki o çocuk evine de gelecek madem o çocuk gelmeyecek diye şart koşacaktın neden evlendin öyle şey olur mu ?
Eşim biz evlenmeden bana dedi ki ara sıra alırım çocuklar kaynaşsın öz kardeş onlar sorun etme lütfen dedi ben de tamam dedim ama ara sıra dediğini ayda bir olur onda da sıkarım dişimi diye düşündüm şimdi hafta sonları alıcam çocuklarla evde de vakit geçiricem onlarla diyor

Kendi çocuğunuzu düşünüyorsanız bu ortamı sağlayın. Kardeşlik çok kıymetli. Ama siz o çocuğu sevmezseniz çocuğunuz da bağ kuramaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…