- 16 Haziran 2020
- 4.931
- 11.359
- 208
- 28
- Konu Sahibi mahinursem
-
Dİger çocuk yüzünden yine başlar kavgalarınız ve siz yine kötü olacaksnz.Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Eşimin ailesi çok sıkıntılı insanlar çok laf söz oldu ev içinde huzur kalmadı biz boşanınca el ayak çektiler başka şehirdeki evlerini yaptırıp geçtiler biz beraberken çok karışıyorlardı şimdi muhatap olmuyorlarNeden boşanmıştınız? Bence kilit soru bu. Madem birbirinizi seviyordunuz niye ayrıldınız? Bence konuda eksik kalan yerler var. Eğer çocuğu kaldıramayacaktınız ikinci kez neden evlendiniz? Çocuk bence konudaki en masum kişi..
E peki bu çocuğun kadının suçu ne babası değil mi tabi ki ilgilenecek görüşecek seninle görüşürken bu aklın nerdeydi mesela sen neden görüştün adamla çocuğunu verdin görüştûrdünKesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
E dogruÇok seviyordum hala da seviyorumo çocuğun evime gelmesini istemiyorum eşim ısrar ediyor bizimde çocuğumuz geliyordu ben dışladım mı onu diyordu çok büyük tepki verdi bana
Aman ne büyük başarıKesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Bu da yanlış.Kesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Bunu bide utanmadan yazabiliyorsunuz o çocuk ağaç kavuğundan çıktı çünkü neyse banım geliyor konuyu okudukça saçma sapan mesajlarla doluKesinlikle oraya gitmesine rızam yok çocuk için bile görüşmeyeceksin diye şart koşup evlendim kadını her yerden engelledi asla ulaşamıyor çocuk için bile kadının komşusunu arıyor bir durum olduğunda aracı gibi
Ben tam anlayamadım? Sizin ayrı olduğunuz dönem de kendi çocuğunuz eşinizin yeni evine, yeni eşine gidip kalmıyor muydu? Adam herşeyi geride bırakmış sizinle tekrar bir yola girmiş. Tadınızı kaçırmayın o da evlattır. Allah korusun çocugun annesine birşey olsa o çocuk ne olacak? Eşinize olmaz sen alamazsın mı diyeceksin? Keşke bu konuları aşmadan evlenmeseydiniz. Bir an önce sap duyulu olun onlar kardeş tabiki gelip gidecek. Siz eşinizin sizden sonra koştur koştur evlenmesini ,çocuk yapmasını hazmetmişsiniz küçücük çocugun eve gelip gitmesi dert olmuş..Ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama üye olmamıştım içimi dökmem lazım içim içimi yiyor. Bana yardım edin. Lütfen sadece evliler yorum yapabilir mi?
Eşimle evlendikten sonra gerek ailesi gerek kendi anlaşmazlığımız yüzünden 7 yıl önce boşandık o zaman çocuğum küçüktü eşim başka bir kadınla evlendi o kadından da çocuk yaptı. Eşim hafta sonları çocuğumuzu alıyordu kabullenmiştim ama hala seviyordum çocuğum 3 4 yaşlarındaydı babada da kalmaya başladı ben işe başlamıştım. Kadına ne kadar güvenmesem de eşim iyi baba gerçekten her şeyiyle ilgilenirdi maddi manevi esirgemedi hiç benim ailemde ver çocuğu görsünler deyip duruyordu ama ben evladımdan ayrılmadım hiçbir zaman bir gün eşim boşanacağını söyledi beni aradı dertleştik konuştuk kadınla mutsuz olduğunu bizim boşandıktan sonra boşluğa düşüp onunla tanıştığını kadının ona rol yaptığını söyledi. Saklayacak değilim eşimi çok severek evlenmiştim ben ve hala seviyordum o da diğer kadınla evlendiğine pişman olduğunu söyledi hızlı anlatıyorum boşandılar sonra biz yakınlaşmaya başladık yine çocuk üzerinden ama eşimin başka kadından çocuğu var ben kaldıramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 5 ay önce yeniden evlendik biz düzenimizi bozmamıştık eşim evden gitmişti biz aynı yaşıyorduk geri geldi bu süreçte diğer çocuğunu az gördü ama dün akşam geldi bana ben diğer çocuğumla da vakit geçirmek istiyorum ara sıra gelip kalsın kardeşler kaynaşsın dedi zaten beynimden vuruldum ben o çocuğu görmek istemiyorum evime gelmesini istemiyorum çocuğa nefretim yok yanlış anlamayın o da bir sabi ama çocuğun annesini atlatamadım ben daha hep aklıma geliyor nasıl engellerim eşim çocuklarla dışarda görüşsün iki haftada bir ayda bir kabul ettim dünden beri ruh gibiyim hiç iyi değilim en son tartıştık eşimle her şeyi mahvettin dedi bana
Asla kabul etmem çıksın dışarda görsün ama bunu da baştan konuşurum evlenmeden. Buna göre evlenirim. Siz hayati çok spontane yaşıyorsunuz olmaz böyle.Malesef öyle bir bütçemiz yok şu an ben dışarıda görüşmeleri taraftarıyım çıksın dolaştırsın bir şey demem ama haftasonları gelip kalmasını istiyorum diyor
Neden sadece kadini elestirir tarzda konusuyorsunuz?Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Madem barıştın geçmişe sünger çekmişsin demektir. O zaman çocuğu ile görüşmesine karışamazsın. Eski eşimle görüşmem dedi peki çocuğumla da mı görüşmeyeceğim dedi.Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Ha yazık size aşıkken kartal gibi kaptı mı hain kadınBarışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Ben kadınla asla muhatap olmadım hiç o da aynı şekilde eşim onların boşanması için beni şahit yazdırmak istedi kabul etmedim o kadına bunu yapamam diye en son anlaşmalı boşandılar yüklü nafaka ile hiç esirgemiyor bir şey diyemem hakkım yok 15bin veriyor aylık gözümde yokBunu bide utanmadan yazabiliyorsunuz o çocuk ağaç kavuğundan çıktı çünkü neyse banım geliyor konuyu okudukça saçma sapan mesajlarla dolu
Yav he bacım. Kocan boşanmış bekar bir adammış hür iradesiyle evlenmiş. Çocuğu bile olmuş. Öyle ya da böyle onu da boşayıp sana geri dönmüş. Yani tek sorun çocuk mu? Bencil davranıyorsun ya da olayları görmek istediğin gibi görüyorsun. Kendini kandırma o çocuk evinize de gelecek kardeşiyle de kaynaşacak bence çok zorlama valla boşayıverir de 3.çocuğu yapar görürsünBarışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?