Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten çok uzun zamandır tüm üyelerin nefretini toplayan kimse olmamıştı sanırım. Sayfalarca sayfalarca herkes size ne biçim bir insan olduğunuzu anlatmaya çalışmış ama cidden anlamıyor musunuz yoksa anlamıyor gibi davranarak işi yüzsüzlüğe mi vuruyorsunuz, karar veremedim.
1. Siz eşinizi dertleşme ayağına yoldan çıkarıp evliliğinizin bitimiyle hiçbir ilgisi olmayan bir kadının yuvasını yıktınız.
2. Siz o kadın gibi olamazsınız çünkü sizin kendi çocuğunuzu bile sevdiğinizi sanmıyorum çünkü sırf eski kocanızla aranızdaki bağlantı kopmasın diye çocuğunuzu Truva atı gibi kullanmışsınız.
3. Kadının kocanızla çocuk şartıyla evlendiğini söylüyorsunuz ama evlendikten 5 yıl sonra çocuk yapmışlar. Hadi diyelim ki kadının çocuğu olmuyordu. Eşiniz bir çocuğu olmasına rağmen sırf kadın istiyor diye belki de tedaviyle çocuk yaptı. Demek ki gerçekten çok sevmiş.
4. Çocuğu eve almamanızı söyleyen anneniz de ablanız da, onlara uyan siz de çok kötü kalplisiniz. Demek ki bu genetik. Türlü entrikalarla kadının evliliğinini yıktınız. Demek ki organize bir şebeke gibisiniz.
5. Kadın, kadının komşusu hep ağzı iyi laf yapan tipler. Ama siz de entrikada iyisiniz.
6. Yuvanızı kaynananız yıktı, kocanızı kadın ayartıp zorla evliliğe ikna etti. Çocuğu eve almanızı anneniz ve ablanız istemiyor. Kocanızı komşu dolduruyor. Maşallah hayatta hiçbir şeyin sorumluluğu size ve kocanıza ait değil.
7. Çocuğunuz bile o kadını sizi sevdiğinden daha çok sevecek. Tıpkı eşiniz gibi.
8. Siz asla o kadın gibi vakur olamayacaksınız ve asıl şenlik eşiniz bunu fark ettiğinde başlayacak.
Belki de başladı bile.
Hayatta hep kendiniz gibi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle…

O kadar sayfa yorum yazıldı hala aynısın hala aynısın anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demişler.

Kadın bazen fake hesaplardan bakıyor bize hissediyorum o yüzden de çekinmem eşimi kıskanmam çok normal
Size Fake hesaplardan baktığını düşündüren olay neydi? Biraz daha gerilere gidelim, geçmişe..Çocukluğunuza. İsterseniz gözlerinizi kapatıp bir kanepeye uzanın.

Sorun da bu ya.. Anne neden bir şekilde ulaşmaya çalışsın ki? Kadın neden böyle bir muamele görüyor? "Burada Çocuğun ağlıyor, seni özlemiş. Sen ne biçim adamsın, ne rezil bir babasın ki bu çocuk istediği zaman annesinin telefonundan arayıp sesini bile duyamıyor" dese ağzı iyi laf yapıyor mu demek yoksa aracı bile artık bu kadına ve çocuğa yapılan kötülüğe tahammül edemiyor mu demek?

Bence kadın kesin öyle bir şey dedi ki kocası sonunda tepki gösterdi. Yoksa o adamda o zeka yoktur düşünecek.

Her hafta sonu çok fazla ben de kabul edemem. O çocuğu her gördüğüm zaman annesi gelir aklıma. Ben bu konuda sizi anlıyorum.
Sizin mutlu olamadığınız bir özel hayat olamaz ki zaten. Yani siz eşinizle ve çocuğunuzla özel bir anı yaşayamayacak mısınız hiçbir hafta sonu? Hep o çocuk size travmalarınızı hatırlatacak. Ben her hafta sonu komşu çocuğunu bile görmek istemem kaldı ki o çocuk yani. Seni anlamıyor gerçekten. Bu kadar sık senin gözüne sokmamalı kendisi ne sıklıkla görmek istiyorsa görsün.
Adam gerçekten çok yüzsüz ya. Yakında şey diyecek hep birlikte iki anne bir baba beraber yaşayalım ne var bunda pkffthkm

Bence kadın kesin öyle bir şey dedi ki kocası sonunda tepki gösterdi. Yoksa o adamda o zeka yoktur düşünecek.
Ayyy valla dünden beri catlayacağım sinirden. Ağız dolusu küfür edesim var. Çocuğun yaşadığı şeye o kadar üzüldüm ki bunu ifade edecek kelime bulamıyorum ama bütün KK olarak aynı hisleri paylaştığımızı da biliyorum. Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir aklım almıyor. Açıkçası ben Çocuğun o eve gelmesini de hiç istemiyorum. Böyle hastalıklı bir zihin, hastalıklı bir kalp o küçücük çocuğa zarar verebilir diye endişeleniyorum.

ben şeyi merak ediyorum asıl.
konu sahibesi eşi ile boşandığında eşi tekrar eski karısına dönmek istediğinde kadın kabul edecek mi?

Adama bak. Ne de olsa beni dışarıda bekleyen biri var demiş yaşamış hayatını. Sonra olan çocuklara oluyor. Konu sahibi gibi kadınlar da böyle kukuman kuşu gibi düşünüyor.

Ya huu kocan adam olaydı ikinciyi de boşar mıydı? Bu evlilik de yürümez. Öteki kadından olan çocuğu hep olacak. Hep aranızda gezecek. Her daim hayatınızın merkezinde olacak. Bu yazı değil ki silgi ile alıp silesin de çocuğu yok edesin.

Allah akıl fikir versin. Müslüman mısınız bilmiyorum. Ama dinen eşiniz ile yaptığınız evlilik geçerli değil. Geçerli olması için sizin de bir başkası ile evlenip boşanıp sonra eski eşiniz ile evlenmeniz gerekiyordu. Eşiniz bunu yapmış. Ama siz yapmamışsınız. O yüzden bu nikah geçersiz. Durduğunuz her dakika zina olarak size dönüyor.

Çocuğa gelince ne onun ne de annesinin bir günahı var. Buradaki sorunlu kişiler en başta kocan ve sen.

Sen o adamın evlenmesini hazmedemedin, hırsından ve hasedinden çatladın. Kadın senden daha iyiydi ve çocuğun bile benimsedi orta yerinden yarıldın. Hatta kendi çocuğunu bile doldurdun, beynini yıkadın çünkü kişi kendinden bilir işi. Daha anne çocuğunun sürekli anne demesi gayet normalken bile bunu kadın yapıyor sandın çünkü arka planda çocuğunu kullanan sendin.

Dertleşiyorum ayağına sinsi sinsi sızdın yuvasına. Kadının senden iyi olması çok koydu sana ve kocanı geri aldın, zafer kazandın (!) Kendince. Sen bu savaşı kazanamadın kocanın barınma, nafaka ödememe, bedava seks ve otel hizmeti için tercih edildin. Kasım ayı fırsatı gibisin. İhtiyaç vardı ve indirime girince ilk fırsatta hızlı şekilde tercih edildin.

Asıl kazanan diğer kadın oldu. O kadından iyisini bulamayacağı için "e bari bu olsun" diyerek zamanında beğenmediği kadına geri döndü.

Gerçeklerinizle yüzleşin mide Konya ovası, sinsi ve fesat birisiniz. Sizi o kocadan başkasıda almaz tencere kapak olmuşsunuz.

Sen kızını oraya gönderirken onların özel alanı yok muydu? İşine geldi tabi en başından beri evliliklerini bozmak istediğin için sana normal geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…