- 6 Kasım 2013
- 1.483
- 392
- 373
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.161
O kadar sayfa yorum yazıldı hala aynısın hala aynısın anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demişler.Bazen kızım o kadına gitmek istiyor kardeşini görmek için göndermiyorum siz gönderir miydiniz kızımdan da sildim telefonundan sonuçta evli değiller el oldu bu da kafama takılıyor eşime tamam desem kızı bile gönderir
Buradaki kadınların tanıdığı kadar tanıma imkanı bulduysa yetmiştir. Kimsenin birsey demesine gerek kalmamıştır.Hakkımda ağır konuşmuş onu kim doldurdu peki sizce beni tanımıyor bile
Sen ne laf anlamaz ne kaz kafalı kadınsın.Komşu çok yakını kadının o yüzden her şeyde iletişim kurabiliyor elbette kötü bir şey olsa Allah korusun yine onlar haber verebilir kapı komşusu doğrudan
Size Fake hesaplardan baktığını düşündüren olay neydi? Biraz daha gerilere gidelim, geçmişe..Çocukluğunuza. İsterseniz gözlerinizi kapatıp bir kanepeye uzanın.Kadın bazen fake hesaplardan bakıyor bize hissediyorum o yüzden de çekinmem eşimi kıskanmam çok normal
Sorun da bu ya.. Anne neden bir şekilde ulaşmaya çalışsın ki? Kadın neden böyle bir muamele görüyor? "Burada Çocuğun ağlıyor, seni özlemiş. Sen ne biçim adamsın, ne rezil bir babasın ki bu çocuk istediği zaman annesinin telefonundan arayıp sesini bile duyamıyor" dese ağzı iyi laf yapıyor mu demek yoksa aracı bile artık bu kadına ve çocuğa yapılan kötülüğe tahammül edemiyor mu demek?Çocuğun annesi bile bir şekilde ulaşıp ağlıyor ediyor demiyor bu komşu biraz ağzı laf yapan biri eşimle başta çok iyilermiş benimle evlenince kötü oldular çocuk için de mecbur konuşuyor onunla başka aracı yok keşke anneanne olsaydı
Bence kadın kesin öyle bir şey dedi ki kocası sonunda tepki gösterdi. Yoksa o adamda o zeka yoktur düşünecek.Sorun da bu ya.. Anne neden bir şekilde ulaşmaya çalışsın ki? Kadın neden böyle bir muamele görüyor? "Burada Çocuğun ağlıyor, seni özlemiş. Sen ne biçim adamsın, ne rezil bir babasın ki bu çocuk istediği zaman annesinin telefonundan arayıp sesini bile duyamıyor" dese ağzı iyi laf yapıyor mu demek yoksa aracı bile artık bu kadına ve çocuğa yapılan kötülüğe tahammül edemiyor mu demek?
Her hafta sonu çok fazla ben de kabul edemem. O çocuğu her gördüğüm zaman annesi gelir aklıma. Ben bu konuda sizi anlıyorum.Aslında bizi yavaş yavaş birbirimize eşim alıştırabilir dün çok net ve sert geldi bana üslubu direkt dedi ki çünkü benim vicdanım çocuğumla dışarıda görüşmeyi almıyor artık evde boğazımdan lokma geçmiyor hep aklımda kızımı öperken aklımda oğlumda oluyor iki evladımı görmek istiyorum haftasonları artık dedi her haftasonu mu dedim icap ederse her hafta elbet dedi biz böyle konuşmamıştık dedim bizim özel alanımız ne olacak dediğimde kızımız olduğundan beri özel alanımız ne zaman oldu hep bizimle değil mi o dedi bana
Ayyy valla dünden beri catlayacağım sinirden. Ağız dolusu küfür edesim var. Çocuğun yaşadığı şeye o kadar üzüldüm ki bunu ifade edecek kelime bulamıyorum ama bütün KK olarak aynı hisleri paylaştığımızı da biliyorum. Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir aklım almıyor. Açıkçası ben Çocuğun o eve gelmesini de hiç istemiyorum. Böyle hastalıklı bir zihin, hastalıklı bir kalp o küçücük çocuğa zarar verebilir diye endişeleniyorum.Bence kadın kesin öyle bir şey dedi ki kocası sonunda tepki gösterdi. Yoksa o adamda o zeka yoktur düşünecek.
Kamu hizmeti yapıyorum.
Konu sahibi, eşiyle, adamın ailesinin çok karışması yüzünden boşanıyor. 1 kızları var.
Adam boşandıktan sonra girdiği işte 2. eşiyle tanışıyor. Evleniyor. 7 sene evli kalıyor. Konu sahibinin kızı adamın (ve 2. eşinin) evine gidiyor, kalıyor. Kadın kıza çok güzel bakıyor, kız da kadını seviyor.
Konu sahibi bu süreçte eski eşiyle iletişimde kalıyor.
Adamın ikinci evliliğinde yaklaşık 5 yıl sonra bir oğlu oluyor.
Çocuk takribi 2,5 yaşındayken adam, konu sahibiyle "dertleşiyor". Evliliğindeki problemleri anlatıyor.
Boşanmaya karar veriyor. Boşanıyor. Hemen 3 ay sonra konu sahibiyle tekrar evleniyor. Eski eşe çocuk için ayda 15 bin tl nafaka veriyor.
Konu sahibi eski eşi engelletiyor. Kadın, çocukla ilgili bile adamla iletişime geçemiyor. Komşusu üzerinden adama haber gönderiyor çocukla ilgili.
Komşu konu sahibi hakkında nedense(!) olumsuz yorumlarda bulunduğu için konu sahibi komşuyu da sevmiyor.
Konu sahibinin annesi ve ablası, konu sahibine adamın ikinci çocuğunu eve almamasını, adamın hayatının o dönemini kapatması gerektiğini tembihliyor.
Konu sahibi, adamın 3 yaşındaki oğlunu eve almıyor. Haftasonu birkaç saat dışarıda hamburgercide, parkta falan görüşmesini istiyor.
Kızı kardeşini görmek istiyor ama konu sahibi kızı kardeşini görmeye göndermiyor. Anca babasıyla beraber birkaç saat görmesine izin veriyor.
Adam oğlunu eve getirmek istiyor, babalık yapacağını, çocuğunu evinde görmedikçe lokmaların boğazından geçmediğini söylüyor. Konu sahibi ise babayla oğulu mümkün olduğunca az görüştürme derdinde, hatta "hiç mi görüştürmemeliyim" diye sordu.
Adam konu sahibine "makineye atacağın 2 tişört bile zor geliyorsa onu da ben yaparım" diyor, ama konu sahibi hala "o kadının" çocuğunu evine almak istemiyor.
Eder benceben şeyi merak ediyorum asıl.
konu sahibesi eşi ile boşandığında eşi tekrar eski karısına dönmek istediğinde kadın kabul edecek mi?
Eder bence
Nefret etmiştir kadın. Tiksinmiştir de.bence etmez.
yani adamın evlendiği her iki kadının da gurursuz olma ihtimali yüzde kaçtır ki..
zaten koştur koştur 3 ayda eski karısıyla evlenen adamdan midesi bulanmıştır.
Çok ta üzücü aklında sürekli demek ki beni hiç sevmemiş diye düşünüyordur. Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin.Nefret etmiştir kadın. Tiksinmiştir de.
Cidden çok mide bulandırıcı bir durum.
Sen kızını oraya gönderirken onların özel alanı yok muydu? İşine geldi tabi en başından beri evliliklerini bozmak istediğin için sana normal geliyor.Aslında bizi yavaş yavaş birbirimize eşim alıştırabilir dün çok net ve sert geldi bana üslubu direkt dedi ki çünkü benim vicdanım çocuğumla dışarıda görüşmeyi almıyor artık evde boğazımdan lokma geçmiyor hep aklımda kızımı öperken aklımda oğlumda oluyor iki evladımı görmek istiyorum haftasonları artık dedi her haftasonu mu dedim icap ederse her hafta elbet dedi biz böyle konuşmamıştık dedim bizim özel alanımız ne olacak dediğimde kızımız olduğundan beri özel alanımız ne zaman oldu hep bizimle değil mi o dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?