Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocayı ayartan da o zaten. İkinci evlilikten boşandıktan 3 ay sonra evlenmişler.
3 ayda evlenmişlerse evlilik içinde kendi ayartmıştır ondan aklıyor adamı
Ve şuanda da kocam o kadınla evliyken benle fingirdiyordu benle evliykende onla fingirder diye tedirgin. İkisinin arasında bir iletisim olmasın diye elinde gelse çocuğu yok edecek.

Araları okuyamadım önemli bir şey kaçırmadım inşallah bi yengeçlerden uzak duracakmışız herhalde onu biliyom
Kadınla asma boşandıktan 3 ay sonra dertleşme ayağına evlenmişler işte. Yani esasında kadın boşanır boşanmaz 3 ayda evlenmiş. Şimdi de aynısını kadın yapar korkusuna çocuğu eve alamıyor özetle

Araları okuyamadım önemli bir şey kaçırmadım inşallah bi yengeçlerden uzak duracakmışız herhalde onu biliyom
Kamu hizmeti yapıyorum.

Konu sahibi, eşiyle, adamın ailesinin çok karışması yüzünden boşanıyor. 1 kızları var.

Adam boşandıktan sonra girdiği işte 2. eşiyle tanışıyor. Evleniyor. 7 sene evli kalıyor. Konu sahibinin kızı adamın (ve 2. eşinin) evine gidiyor, kalıyor. Kadın kıza çok güzel bakıyor, kız da kadını seviyor.

Konu sahibi bu süreçte eski eşiyle iletişimde kalıyor.

Adamın ikinci evliliğinde yaklaşık 5 yıl sonra bir oğlu oluyor.

Çocuk takribi 2,5 yaşındayken adam, konu sahibiyle "dertleşiyor". Evliliğindeki problemleri anlatıyor.

Boşanmaya karar veriyor. Boşanıyor. Hemen 3 ay sonra konu sahibiyle tekrar evleniyor. Eski eşe çocuk için ayda 15 bin tl nafaka veriyor.

Konu sahibi eski eşi engelletiyor. Kadın, çocukla ilgili bile adamla iletişime geçemiyor. Komşusu üzerinden adama haber gönderiyor çocukla ilgili.

Komşu konu sahibi hakkında nedense(!) olumsuz yorumlarda bulunduğu için konu sahibi komşuyu da sevmiyor.

Konu sahibinin annesi ve ablası, konu sahibine adamın ikinci çocuğunu eve almamasını, adamın hayatının o dönemini kapatması gerektiğini tembihliyor.

Konu sahibi, adamın 3 yaşındaki oğlunu eve almıyor. Haftasonu birkaç saat dışarıda hamburgercide, parkta falan görüşmesini istiyor.

Kızı kardeşini görmek istiyor ama konu sahibi kızı kardeşini görmeye göndermiyor. Anca babasıyla beraber birkaç saat görmesine izin veriyor.

Adam oğlunu eve getirmek istiyor, babalık yapacağını, çocuğunu evinde görmedikçe lokmaların boğazından geçmediğini söylüyor. Konu sahibi ise babayla oğulu mümkün olduğunca az görüştürme derdinde, hatta "hiç mi görüştürmemeliyim" diye sordu.

Adam konu sahibine "makineye atacağın 2 tişört bile zor geliyorsa onu da ben yaparım" diyor, ama konu sahibi hala "o kadının" çocuğunu evine almak istemiyor.

He bi şey kaçırmamışım bunları okudum da 58 sayfada başka şeyler de vardır sandım

Bakın size çok gaddarca geliyor biliyorum yaşamadan bende buna karşı çıkardım ama boşanmışlar bitmiş ve araya giren biri gibi hissediyorum aldatma olmasa bile benden sonra beraber olduğu bir kadın o yüzden
Siz de boşanmıştınız, bitmişti ama adam dertleşmek(!) için sizi aradığında höst sen evlisin, karını eski karına nasıl anlatırsın demek yerine belli ki flörtleştiniz. Aldatma illa aynı yatağa girmekle olmaz, evliliklerinin bitmesinde payınız var demek ki. Size yapılsa kıyametler kopacak davranışları siz adamla birlik olup eski eşe yapmışsınız. Çok ayıp ya, çok.

Bu yorumunu unutmayın kizlar özet geçerken. Bu yorum konu sahibinin karakterini biraz anlatıyor

Eşinizin yaptığı evliliğin faturasını çocuğuna kesemezsiniz. Sizin çocuğunuz o kadının evine giderken iyiydi de, şimdi o çocuk gelecek diye mi sinir küpü oldunuz.
Eşinizden de sizden de bir halt olmaz, olan çocuklara oluyor.
Kaç yaşına gelmiş ebeveyn olmuş yetişkinlersiniz, evlenmişsiniz boşanmışsınız ama yaşadıklarınızdan hiç ders almamış, tecrübe edinmemişsiniz.
Eşiniz sizi sevse direkt diğer kadına koşmazdı, bence sizin sindiremediğiniz çocuk değil annesi, böyle bir bilinç seviyesinde sağlıklı çocuklar yetiştirmeniz, evliliğinizi huzurla sürdürmeniz mümkün değil gibi görünüyor; evlilik yürütmüyor, evcilik oynuyor gibisiniz.
Düşünmeden kararlar alıyorsunuz, sonuçlarının sorumluluğunu almaktan kaçıyorsunuz.
Hayatta aldığınız her kararın bir bedeli olur.

Adam yüzüne bakmıyor hala tamam desem gönderir diyon. Adam yüzüne bu yüzden bakmıyor zaten. Sen hala adamın üstünde bir etkin kaldığını mı düşünüyorsun? Yakında izin almayacak senden, o kızın da daha ergenliği var dur bakalım, neler edecek sana.

Ayrılan eşim oldu o yüzden kadın arabanın tamamını istemişti
O zaman siz bu dertleşme adı altında yuva yikmissiniz bu da itiraf.

Şu araba olayında bile Ali Cengiz oyunları çevirip.... uffff yıllardır ban yemedim on yıllık diyetimi de sizin için bozmayacagim. iki çıplak bir hamama yakışır diyorum ve asıl herkese kınadığını yaşamadan demişsiniz de bir bakın hayatınıza siz neyi kinadiniz???

Siz ilerde zaten tekrar bosanacaksiniz. Ama kusura bakmayin: Baska kadinla yatan adami geri kabul etmeyi mideniz kaldirdi, ama hincinizi cocuktan almaya yetiyor. Oldu siz istediginiz kadar görmezden gelin: O cocuk hep olucak. Esinizde yakinda sizinle tekrar evlenmenin hata oldugunu anlayacak.

Eşiniz o kadınla evliyken kızınız evlerine gidiyormuş gönderiyormuşsunuz kızınıza da iyi davranıyormuş kadın (sizin gibi çocuğu istemiyorum gelmesin gibi davranışlarda bulunmadığına göre kadın iyi biriymiş) . siz niye onun çocuğunu evinizde istemiyorsunuz bence çok bencilsiniz kusura bakmayın da sonuçta kocanızdan olmuş çocuk . İçiniz kötü geldi bana yazık o küçük çocuğa üzüldüm

Kocayı ayartan da o zaten. İkinci evlilikten boşandıktan 3 ay sonra evlenmişler.
3 ayda evlenmişlerse evlilik içinde kendi ayartmıştır ondan aklıyor adamı
Zaten ıyı nıyetlı bı ınsan olsa evli adamla konuşmas hadı cocugunun babası tabı konusur ama kalkıpta dertleşemez ya. Dertleştiğinde de napıyosun kucucuk cocugun var kendıne gel , bu konu ıcın yorum yapıp gunaha giremem mutlkaaa demeliydi. Resmen araya girmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…