- 20 Kasım 2018
- 13.612
- 50.787
- 598
- 35
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.121
"Gibi" mi?Yuva yıkıcı, kenarda bekleyen fırsatçı gibi görünürsün böyle
Koca diye ölecekAllah size biraz vicdan versin ya.
O kadın 5 sene sizin kızınıza bakmış. Kızınızı kadına yatıya gönderirken iyiydi. Kardeşi o evde yaşıyor, kardeşini görmek istemesinden daha doğal ne var?
Gerçekten kalbiniz çok çirkin ve kararmış.
Sizin ilk evliliginiz kac yil surdu bu adamla?Bazen kızım o kadına gitmek istiyor kardeşini görmek için göndermiyorum siz gönderir miydiniz kızımdan da sildim telefonundan sonuçta evli değiller el oldu bu da kafama takılıyor eşime tamam desem kızı bile gönderir
Kızın kardeşi. Konu sahibine kalsa haftada bir gün iki saat beraber hamburger yemekle kardeş olacaklar.Koca diye ölecek
Ne kocaymış ya.
Bu kadar koca delisi insan görmedim
Hem de kendisini sevmeyen bir koca. Yazık sevildiğine inandırmış bide kendini.Koca diye ölecek
Ne kocaymış ya.
Bu kadar koca delisi insan görmedim
Umarım kalbinin ekmeğini yer ya.Kızın kardeşi. Konu sahibine kalsa haftada bir gün iki saat beraber hamburger yemekle kardeş olacaklar.
Gerçi kendi ablasından gördüğü kardeşlik de ortada.
Bu kız biraz büyüyüp liseye falan gelsin, babası hala annesini boşamamış olursa haftasonu annesinin gözünün içine baka baka kadına iki gün gitmezse nolayım.
Kendi fesatlığından çocukların kardeşliğini bile engelliyor.
Eh 3 ayda evlenmeleri bile adam boşanmadan evlenmeye karar verdiklerini göstermiyor mu?Umarım kalbinin ekmeğini yer ya.
Düşünsene 2,5 yaş bebekle boşanıyorsun ve kocan eski karısıyla 3 ayda evleniyor
Bunun vebali vardır
Dertleşme ayağına geri çekmiş adamı adam evliyken. Ondan korkusuEh 3 ayda evlenmeleri bile adam boşanmadan evlenmeye karar verdiklerini göstermiyor mu?
Sonra burada "benim yüzümden boşanmadılar" yav he he. Adam tutunacak dal bulmadan elindekini bırakmamış işte. Konu sahibi kocasının kendisini de bırakıp apar topar evlenebileceğini bildiğinden bütün bu korkusu.
Senin kızın o eve giderken sen "el" değil miydin? Ya gerçekten artık senin zihniyetini benim ne midem ne de vicdanım almıyor.Bazen kızım o kadına gitmek istiyor kardeşini görmek için göndermiyorum siz gönderir miydiniz kızımdan da sildim telefonundan sonuçta evli değiller el oldu bu da kafama takılıyor eşime tamam desem kızı bile gönderir
Noldu, dertleşip geldiniz sanırım ahshghsSenin kızın o eve giderken sen "el" değil miydin? Ya gerçekten artık senin zihniyetini benim ne midem ne de vicdanım almıyor.
O yere göğe koyamadığın, kıskançlıktan öldüğün kocan yarın öbür gün seni bırakıp gidince gelip burada konu açarsın, demedi deme
Derdimiz vardı çözdük, biraz manipüle ettimNoldu, dertleşip geldiniz sanırım ahshghs
Kabus gibi çökmüşsün küçük cocugun hayatına. Cocugun yuvasını yikmissin. Annesiyle babasının ayrıldığını idrak edemeyecek kadar ufak çocuğun bir de babasıyla ev ortamında görüşmesini engelliyorsun. Çocuğun ablasını elinden almışsın. Çok kötü birisin ya umarım hayatın boyunca kendin gibilerle karşılaşırsın. Çocuk umarım senin evine gelmez sen aç bırakırsın o çocuğu gelmesin bir daha diye.Bazen kızım o kadına gitmek istiyor kardeşini görmek için göndermiyorum siz gönderir miydiniz kızımdan da sildim telefonundan sonuçta evli değiller el oldu bu da kafama takılıyor eşime tamam desem kızı bile gönderir
Ya size bu saçma akılları kim veriyor Allah aşkına. Çocuk gitsin görsün kardeşini, ne zararı var? Kadına neden düşmansınız? Bu şekilde devam ederseniz bir kaç aya kalmaz boşanırsiniz haberiniz olsun.Bazen kızım o kadına gitmek istiyor kardeşini görmek için göndermiyorum siz gönderir miydiniz kızımdan da sildim telefonundan sonuçta evli değiller el oldu bu da kafama takılıyor eşime tamam desem kızı bile gönderir
Ama sizin tedavi olmanız lazım. Siz hiç iyi değilsiniz. Kocanızı öyle bir aklayıp paklıyorsunuz ki, konudaki abeslikleri görmemek için kör olmak lazım.Barışmamdaki en büyük sebep beni aldatmadı o zaman asla kabul edemezdim biz boşandıktan sonra girdiği işte tanıştı o kadınla yoksa silerdim çok yalnız kaldı evi düzeni bize bıraktı gitti psikolojisi bozuldu o kadında biraz ağzı laf yapan biri diye düşünüyorum etkiledi
Kocayı ayartan da o zaten. İkinci evlilikten boşandıktan 3 ay sonra evlenmişler.Ama sizin tedavi olmanız lazım. Siz hiç iyi değilsiniz. Kocanızı öyle bir aklayıp paklıyorsunuz ki, konudaki abeslikleri görmemek için kör olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?