Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi gibi biliyor.
Kadın kocasını ayartacak sanıyor.
Eminim kızını doldurup gönderiyordu benden bahset diye.
Şimdi kendi yaptığı fitne fücuru bekliyor.
Ay cidden inşallah huzur bulamaz da bir daha boşar adam bunu ya.

Boşanmış çocuklu bir adamla evlenmek sizin tercihinizdi. Kadın eşinizle aranız bozulsun diye değil oğlu babasını görmek istediği için gönderiyor ve oğlunu da doldurmuyor. Gerçekten herseyi göze alıp ağzımı açmama az kaldı. KK kadınları kendimi tutamayacağımı anladığımda haber vericem merak etmeyin. Özelden söylemek istediğiniz bütün okkalı kelimeleri toplayıp öyle alıcam cezamı. En azından ceza almaya değsin.

Buna kargalar bile güler.
Aciz aciz evliyken bile seviyordum diyorsunuz.
Zavallı.
Evli bir erkeği sevmeye devam etmek nasıl bir eziklik acaba?
Gurursuz.
İnşallah o pis kocanız da ikinciye boşar sizi
Hahahah ayyy kadın içimizi nefretle doldurdu ya o nasıl bir öfke öyle, dur hepsini tek seferde sayma bize de kalsın

Benim içinde say söv ,küfür dağarcığım çok gelişmiş değil ama her türlü zeka dolu küfrü okuyunca kendim etmiş kadar keyifleniyorum.

Yorumlara inanamıyorum. Kadın kadının düşmanıdır derler doğruymuş.
Kadın ne yapsın kocasını kandırmış ötekisi. Bir de çocuk yapmış. Ee konu sahibi de hırs yapıp geri almış adamı. Adam giderken tekti dönüşte yanında bebesi ile geri gelmesi ne mana.
Konu sahibi sende o çabayı görüyorum sen o çocuğu oyundan çıkarırsın merak etme. Sende o yürek pardon hırs var.

Mune Allah rızası için bir kere kuralları esnetin bee.. Bir kere şöyle istediğimiz gibi bir sövelim. Bakın bütün KK tek yürek oldu. Tahammülüm kalmadı. Akşamdan beri bu saf kötülük karşısında düzgün konuşmakta zorlanıyorum. Benim yüreğim bu kadar kötülüğü kaldırmıyor.

Kadına ağzınızı açtığınız gün evliliğiniz biter, ki şu an bile eşinizle aranız kötü.

Ben gayet empati yaparak yazıyorum, nazik bir dille yazdığımı da düşünüyorum şahsen.

Kadın araya girmemiş, araya girmiş olması için siz evliyken bir ilişki yaşıyor olmaları gerekir böyle bir şey olmadığını kendiniz de söylüyorsunuz, boşanmışsınız eşiniz de kafasının uyuştuğu evlenmek istediği bu hanımla kendi rızasıyla evlenmiş ve yine kendi rızasıyla çocuk sahibi olmuş, eşiniz evlenmek istemeseydi kadın başına silah dayayıp zorla nikah masasına oturtamazdı, çocuk istemeseydi aynen size söylediği gibi çocuk istemiyorum derdi ama dememiş ve oğlu olmuş, eşinizi kandırmış da evlenmiş gibi düşünerek sadece kendinizi kandırıyorsunuz.

Sizde annesiniz, kızınız ilkokul çağında doğmadı değil mi? Kızınız da küçük oldu babasının evine gittiğinde anne diye ağladı, annem de gelsin dedi, annem de yesin dedi, kızınız yapınca normal olan davranışlar bu çocuk yapınca anormal karşılanmamalı, çocuk o yahu anne diye ağlaması tabiiki normal ama siz hiç tanımadığınız bir kadınla ondan olan çocuktan o kadar nefret ediyorsunuz ki tahammül edemiyorsunuz.

El kadar çocuk için şu söyledikleriniz gerçekten ayıp.

Haklısınız gerçekten çok anaç biri eşim de dedi o yüzden evlat hasreti olmuş yıllarca o yüzden tüm çocuklara çok ilgili biriymiş bence de o huyu etkiledi eşimi
Senin tam tersin. En ufak bir kıvılcımda eşin onunla dertleşip sana dava açıp ona gidecek. Korkun da bu. Bu kadar zayıf erkekleri nasıl erkek olarak görüyorsunuz?

Mükemmel bir yaklaşım ve analiz olmuş.Tebrik ediyorum. Konu sahibini sarsar mi diyeceğim ama bugünde bakış açısını yorumlarını görünce cık dedim.Bu zihniyette bir insanın yanında o küçük yavruda hiç güvende değil bence...Bir yönden de o çocuğun mahinirun evine girmemesinde varmış bir hayır.

Bi tanesi de böyle diyodu, ben helaliyim çocuğunun anasıyım o ortalık malı diyodu, adam yine o kadına gitti, aldı bizimki ağzının payını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…