- 14 Eylül 2014
- 20.684
- 98.162
- 798
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.241
Kendi gibi biliyor.Adam evliyken "çok çabuk kandırılan" adamı ayartmışsın.Madem çok normal şimdi kocan dertliyken arasın eski eşini ne dersin olmaz dimi çünkü herkesi kendin gibi görüyorsun Ben ayarttım yuvasını dağıttım aynı şeyi bana yapar diyorsun Ama merak etme darbe hiç ummadığın yerden gelecek
Boşanmış çocuklu bir adamla evlenmek sizin tercihinizdi. Kadın eşinizle aranız bozulsun diye değil oğlu babasını görmek istediği için gönderiyor ve oğlunu da doldurmuyor. Gerçekten herseyi göze alıp ağzımı açmama az kaldı. KK kadınları kendimi tutamayacağımı anladığımda haber vericem merak etmeyin. Özelden söylemek istediğiniz bütün okkalı kelimeleri toplayıp öyle alıcam cezamı. En azından ceza almaya değsin.Haklı olduğunuz taraflar var ama boşanmış çocuklu erkekle evlenmek onun tercihiydi ben evlendiğimde ikimizin de ilk evliliğiydi eşimle.
Ben evlilikleri bozulsun diye göndermedim kızım gitmek istedi kızımı hiç doldurmadım o istediği için gönderdim şimdi ise tabi ki eşimle barıştım özel alan istemem normal değil mi her hafta sonu diye zorluyor gelişme olmadı pek konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor hafta sonu çocuklarımla vakit geçiricem ikisini alıp bir gün tatile gidicem dedi sadece nasıl yani dedim tek gelişme bu bir gece yakın bir yere götürcem dedi başka konuşmadı sabahta çekti gitti işe
Hahahah ayyy kadın içimizi nefretle doldurdu yaBuna kargalar bile güler.
Aciz aciz evliyken bile seviyordum diyorsunuz.
Zavallı.
Evli bir erkeği sevmeye devam etmek nasıl bir eziklik acaba?
Gurursuz.
İnşallah o pis kocanız da ikinciye boşar sizi
Hala ilk evliliğimizdi diyorHahahah ayyy kadın içimizi nefretle doldurdu yao nasıl bir öfke öyle, dur hepsini tek seferde sayma bize de kalsın
Benim içinde say sövBoşanmış çocuklu bir adamla evlenmek sizin tercihinizdi. Kadın eşinizle aranız bozulsun diye değil oğlu babasını görmek istediği için gönderiyor ve oğlunu da doldurmuyor. Gerçekten herseyi göze alıp ağzımı açmama az kaldı. KK kadınları kendimi tutamayacağımı anladığımda haber vericem merak etmeyin. Özelden söylemek istediğiniz bütün okkalı kelimeleri toplayıp öyle alıcam cezamı. En azından ceza almaya değsin.
Utanmak mıHala ilk evliliğimizdi diyor
Utanması da yok
Hala ilk evliliğimizdi diyor
Utanması da yok
Bacım sen bizimle eğleniyor musun acaba? Öyle bir his geldi içimeAllah korudu olaylar iyice birbirine girerdi
Yok ama hava grubu dhfjfhfPamuk ikizler burcu musun sen yoksaben de en çok kendi espirilerimi gülüp kendi espirilerimi överim de ondan ayrıca güldüm ben ama bu kadın bizi sinir hastası ettiği için tam randuman alamadım
Ben kocamı o komşu dolduruyor diye düşünüyorum eşim her aradığında alttan alta laf sokuyor çünkü kreşte aile etkinliği varmış gidecek misin diye aradı eşimde ben çalışıyorum dedi bahane buldu annesi gitmeyecek mi dedi kadın da aile etkinliği anne babalarla oluyor diye üsteledi benim çocuğum kreşteyken de eşim bazen gelemezdi ben tek götürürdüm eski eş mi söyletiyor sizce bunları? Mezuniyet olsa bisey diyemem özel gün ama böyle küçük şeyler için elalemden laf yiyoruz
Kadına ağzınızı açtığınız gün evliliğiniz biter, ki şu an bile eşinizle aranız kötü.Kadınla görüşmelerini istemiyorum normal değil mi geçmişe sünger çekerek başladık çocuk konusunda haklısınız babasıdır tabi ki hakkıdır. Ama kadını hayatımızda istemiyorum eşim onunla konuşamaz görüşemez bu zamana kadar sustum içime attım yıllarca ama bir arasa etse bu sefer susmam ağzımı açarım o kadına
Ben gayet empati yaparak yazıyorum, nazik bir dille yazdığımı da düşünüyorum şahsen.Sonunda beni gerçekten anlayan hak veren biri çıktı insan yaşamadan anlamıyor empati yapmıyorlar araya giren kadının çocuğunu kim ister çocuk değil suçlu biliyorum ona kötü sözüm yok o da sabi ama annesini sevmiyorum tahammülüm yok çocukla bir kez görüştük anne anne diye ağladı annemi ara dedi allahtan eşimde engelli de aramadı oyaladı yoksa bu çocuk hep görüştürür konuşturur onları bir de biraz bıcır bıcır bisey anneyle babayı konuşturur yani annemde görsün annemde yesin annem nerde annem gelcek mi diye sorup duruyor normal mi devamlı eşime anne anne anne içim baydı
Senin tam tersin. En ufak bir kıvılcımda eşin onunla dertleşip sana dava açıp ona gidecek. Korkun da bu. Bu kadar zayıf erkekleri nasıl erkek olarak görüyorsunuz?Haklısınız gerçekten çok anaç biri eşim de dedi o yüzden evlat hasreti olmuş yıllarca o yüzden tüm çocuklara çok ilgili biriymiş bence de o huyu etkiledi eşimi
Mükemmel bir yaklaşım ve analiz olmuş.Mahinur’un özeti;
Mahinur ben seni anladım kuzum, dünden beri kafamı mıktın ama anladım sonunda,
-kocan diğer eşine daha çok aşık çünkü onunla daha uzun süre evli kaldı onların evliliği boyunca sen kıskançlıktan çıldırdın ama seni tınlayan olmadı
- diğer kadın senden daha özgüvenli olduğu için seni asla kıskanmadı, umurunda bile olmadın, bu da seni kudurttu
- o kadının çocuğu senin yanına gelince anne anne dedi çünkü annesini daha çok seviyor ama senin kızın o kadının yanına gidince muhtemelen seni aramadı bile çünkü kızında kadını sevdi ve çok güzel vakit geçirdi kızınla, iyice çatladın
- sen kızını onlara yük olsun diye her haftasonu babasına yolladın ama o da ters tepti kızın onlara yük olmadı bu sefer kızını da kıskanmaya başladın
-onların evliliği boyunca sen adamın sana geri dönmesini beklediğin ve kafanda türlü türlü planlar kurduğun için şuan kadının da bu düşüncede olduğunu sanıyorsun ama o kadın bunlara tenezzül etmeyip senden daha hanımefendi davrandığı için kendini daha eziikk görüyorsun bu yüzden nereye saldıracağını şaşırdın
Ama şunu atlıyorsun;
Kadın daha önce evlenmiş boşanmış, aynı kendisi gibi boşanmış bir adamla yeniden evlenmiş bu süreçte kocan seni zaten bırakmış kadın sizin ilişkinizin bitişini fırsat bilip adama yapışmamış, aksine sen onların kavgasını fırsat bilip adama yapışmışsın ve kadın yine de size sataşmamış
Ama amaa ama, eminim kadın size içten bir şekilde “Allah'ınızdan bulun” demiştir. Hehh işte sen şuan da Allah’ından buluyorsun mahinurcumm. Bu daha başlangıç, senin o içindeki düşünceler seni öyle bir ele geçirecek ki yiyip bitirecek. Senin o içindeki fesatlıklar, vesveseler senin sonun olacak.
Bi tanesi de böyle diyodu, ben helaliyim çocuğunun anasıyım o ortalık malı diyodu, adam yine o kadına gitti, aldı bizimki ağzının payını.Mahinurun tek tutunduğu yer onun ilk evliliğinin kocasıyla olması.
Diğer kadının ikinci evliliğiymiş oradan bir eksik görüyor.
En büyük hak sahibi kendisi çünkü ilk evliliği yapmış. Arada başka kimse olmamış 7 yıl, evli eski kocasını beklemiş.
Bu sabit düşünceden kurtulma imkanı yok. Birde eski kocayla 3 ayda evlendiği için kadını tehlike olarak görüyor. Herkesi kendi gibi bildiğinden de korkularında haklı bir bakıma.
Kendi etmiş kendi bulmuş. Kocası bunu terk etmezse ömür boyu bu düşüncelerle, korkularla geçip gidecek dediğiniz gibi.
Kendi kendine bela olmuş, başkasına ihtiyacın yok.
Diğer kapıyı garantilemeden boşamaz.Ayy keşke diğer kadın bunları okusa da kocasına gösterse yemin ediyorum yarın boşanma davası açar adam buna
Anladığım kadarıyla adamı kapısında köpek etmek istemiş,sürüne sürüne gelecek demiş ama elinde patlamışBen senin bu hırsla bu fitneyle adamı ilk seferde nasıl bıraktığını anlayamadım. Bir de çocuk var boşanmam da boşanmam diye diretmeliydin.
Şak diye evlenip yapmış çocuğu kendi de beklemiş durmuşAnladığım kadarıyla adamı kapısında köpek etmek istemiş,sürüne sürüne gelecek demiş ama elinde patlamış
Haklı olduğunuz taraflar var ama boşanmış çocuklu erkekle evlenmek onun tercihiydi ben evlendiğimde ikimizin de ilk evliliğiydi eşimle.
Ben evlilikleri bozulsun diye göndermedim kızım gitmek istedi kızımı hiç doldurmadım o istediği için gönderdim şimdi ise tabi ki eşimle barıştım özel alan istemem normal değil mi her hafta sonu diye zorluyor gelişme olmadı pek konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor hafta sonu çocuklarımla vakit geçiricem ikisini alıp bir gün tatile gidicem dedi sadece nasıl yani dedim tek gelişme bu bir gece yakın bir yere götürcem dedi başka konuşmadı sabahta çekti gitti işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?