Eşimle tekrar evlendik ama onun çocuğu var yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Planlarınız pek tutmamış gibi görünüyor sankim.

Konu dine kaysın istemiyorum ama burda yanlışınız var iyice bi araştırın isterseniz. Çok detaylı konular bunlar

Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler

Hanımlar üsluplara dikkat ediyorsunuz, polemiğe girmiyorsunuz, dini yorum yazmıyorsunuz, karikatür (FSEK gereği karikatürist izni olmadan karikatür paylaşmak dava açma sebebi oldu çünkü) veya üslupsuz görseller eklemiyorsunuz

Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Çocuğu eve alıcaksın şekerim, sen istedin diye vazgeçmeyecek, hazır her şeyi kabul eden kadın var karşında, başka şansın yok.

Sen bilirsin, adam seni boşayınca görürsün fesatlığının sonucunu

Çocuğu eve alıcaksın şekerim, sen istedin diye vazgeçmeyecek, hazır her şeyi kabul eden kadın var karşında, başka şansın yok.
Büyük destek bekliyormuş kk dan. Yerine topluca haksızsın diyenleri buldu. Konu sahibi şok ta.

Arkadaşım kimse o küçücük çocuğun haksızlığa uğramasına çanak tutmak istemiyor anlamıyor musun? Makul bir destek isteği değil ki seninki.

Burada kimse küçücük evladından vazgeçmesini sağlamanız için eşinizi ikna etme taktiği vermez.
36 yaşında kocaman kadınsınız ama 3 yaşındaki çocuğu rakip olarak görüyorsunuz, eşinizin eski eşi sizden altı üstü 2 yaş büyük görsel olarak sizden hiçbir farkı yok ama mantık ve olgunluk bakımından size 20 yaş fark atmış, mantık ve olgunluk her zaman galip gelir anlayın bunu artık.

Hala cevap vermediginiz bir soru var siz neyden bu kadar korkuyorsunuz 3 yas bebeden degil heralde

Hala cevap vermediginiz bir soru var siz neyden bu kadar korkuyorsunuz 3 yas bebeden degil heralde
Kocası yine manipüle edilirse diye. Araları bozukken gidip eski eşiyle dertleşirse (ahaha) diye.

Kocasının eski eşinden korkuyor, kadın çalışıyor yanlış anlamadıysam, konuyu okuyan herkeste bendeki gibi bir imajı oluşmuştur kadının, kendi ayakları üzerinde duran, özgüveni yüksek, olgun, mantıklı bir kadın diğer eş ve 2 yaş büyük diye üzerine basılarak yazıldığına göre güzel de bir kadın, kendisinden bile olmayan bir çocuğa kendisini sevdirecek kadar sevgi dolu şefkatli iyi bir anne.

Konu sahibi kendisini kadınla kıyaslıyor, kendini eksik bulduğu anaçlık, özgüven vb özelliklerin kadında olması korkutuyor çünkü diğer eş bu duruşuyla eski kocasının saygısını kazanmış, adam kadından boşanmış ama kadın hakkında asla laf ettirmiyor, konu sahibi içinden geldiği gibi sayıp sövemediği için daha da endişeye kapılıyor çünkü altın kaplı bu adam tekrar eski eşe döner korkusu var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…