- 19 Mayıs 2020
- 47.682
- 214.269
- 598
- Konu Sahibi mahinursem
-
- #1.261
Sürünürken çocuk yapmış sksksAnladığım kadarıyla adamı kapısında köpek etmek istemiş,sürüne sürüne gelecek demiş ama elinde patlamış
İyi sürünmüş yaniSürünürken çocuk yapmış sksks
Ahsfhs İşte kıyafetsiz sürününce böyle oluyor, gençler görsün örnek alsın.İyi sürünmüş yani
Planlarınız pek tutmamış gibi görünüyor sankim.Haklı olduğunuz taraflar var ama boşanmış çocuklu erkekle evlenmek onun tercihiydi ben evlendiğimde ikimizin de ilk evliliğiydi eşimle.
Ben evlilikleri bozulsun diye göndermedim kızım gitmek istedi kızımı hiç doldurmadım o istediği için gönderdim şimdi ise tabi ki eşimle barıştım özel alan istemem normal değil mi her hafta sonu diye zorluyor gelişme olmadı pek konuşmaya çalışıyorum konuşmuyor hafta sonu çocuklarımla vakit geçiricem ikisini alıp bir gün tatile gidicem dedi sadece nasıl yani dedim tek gelişme bu bir gece yakın bir yere götürcem dedi başka konuşmadı sabahta çekti gitti işe
Kalbine inecek yapmaaaaa ledDaha çoook için bayacak aşkım.
Hatta sevişme ihtimalleri bile çok yüksek
Sonra burada konu aciyorlar bakireligim gitmismidir diye :)))Ahsfhs İşte kıyafetsiz sürününce böyle oluyor, gençler görsün örnek alsın.
Konu dine kaysın istemiyorum ama burda yanlışınız var iyice bi araştırın isterseniz. Çok detaylı konular bunlarAllah akıl fikir versin. Müslüman mısınız bilmiyorum. Ama dinen eşiniz ile yaptığınız evlilik geçerli değil. Geçerli olması için sizin de bir başkası ile evlenip boşanıp sonra eski eşiniz ile evlenmeniz gerekiyordu. Eşiniz bunu yapmış. Ama siz yapmamışsınız. O yüzden bu nikah geçersiz. Durduğunuz her dakika zina olarak size dönüyor.
Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirlerYorumlara inanamıyorum. Kadın kadının düşmanıdır derler doğruymuş.
Kadın ne yapsın kocasını kandırmış ötekisi. Bir de çocuk yapmış. Ee konu sahibi de hırs yapıp geri almış adamı. Adam giderken tekti dönüşte yanında bebesi ile geri gelmesi ne mana.
Konu sahibi sende o çabayı görüyorum sen o çocuğu oyundan çıkarırsın merak etme. Sende o yürek pardon hırs var.
Sahi miiiii? Yuva yıkarken ağlattıkların nolacak peki?Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Çocuğu eve alıcaksın şekerim, sen istedin diye vazgeçmeyecek, hazır her şeyi kabul eden kadın var karşında, başka şansın yok.Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Sen bilirsin, adam seni boşayınca görürsün fesatlığının sonucunuTeşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Büyük destek bekliyormuş kk dan. Yerine topluca haksızsın diyenleri buldu. Konu sahibi şok ta.Çocuğu eve alıcaksın şekerim, sen istedin diye vazgeçmeyecek, hazır her şeyi kabul eden kadın var karşında, başka şansın yok.
Arkadaşım kimse o küçücük çocuğun haksızlığa uğramasına çanak tutmak istemiyor anlamıyor musun? Makul bir destek isteği değil ki seninki.Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Burada kimse küçücük evladından vazgeçmesini sağlamanız için eşinizi ikna etme taktiği vermez.Teşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Hala cevap vermediginiz bir soru var siz neyden bu kadar korkuyorsunuz 3 yas bebeden degil heraldeTeşekkür ederim ağlayarak okuyorum yazılanları içimi rahatlatır diye üye oldum yemediğim linc kalmadı bende sanıyorum ki kocamı ikna etmek için akıl verirler
Kocası yine manipüle edilirse diye. Araları bozukken gidip eski eşiyle dertleşirse (ahaha) diye.Hala cevap vermediginiz bir soru var siz neyden bu kadar korkuyorsunuz 3 yas bebeden degil heralde
Cevap belli zaten doldurma isi olmadiginida cok iyi biliyor esinin aklinin oteki hanimda oldugunun farkinda cocugu uzak tutarak unutturacagini saniyorKocası yine manipüle edilirse diye. Araları bozukken gidip eski eşiyle dertleşirse (ahaha) diye.
Kocasının eski eşinden korkuyor, kadın çalışıyor yanlış anlamadıysam, konuyu okuyan herkeste bendeki gibi bir imajı oluşmuştur kadının, kendi ayakları üzerinde duran, özgüveni yüksek, olgun, mantıklı bir kadın diğer eş ve 2 yaş büyük diye üzerine basılarak yazıldığına göre güzel de bir kadın, kendisinden bile olmayan bir çocuğa kendisini sevdirecek kadar sevgi dolu şefkatli iyi bir anne.Hala cevap vermediginiz bir soru var siz neyden bu kadar korkuyorsunuz 3 yas bebeden degil heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?